برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

انتخاب اعضای تحریریه میشه فن بوی بازی ولی انتخاب کاربران میشه منطق افلاطونی و نبرد حق بر علیه باطل و ظلم تحریریه...
و در آخر امان از توهم توطئه./

سلام
من هم در نظر سنجی دیروز شرکت کردم.
این انتخاب های bc خیلی جالبه همش [h=2]BioShock Infinite[/h]یعنی هیچ بازی دیگه ای وقتی این بازی بوده اونو انتخاب نکردن.(حتی بهترین بازی سال!)

یا تو بهترین داستان اصلا بازی beyond نیستش.بازی ای که کلش بر پاییه داستان ساخته شده.بعد در قسمت نا امید کننده ترین این بازی را گذاشتین.
اون AC را در بهترین پیشرفت هستش (در حالی که پسرفت هم بود) بعد در قسمت نا امید کننده ترین نیستش.
این نظر سنجی هم مثل انتخابات میمونه که چند تا هستند بین همینا میشه انتخاب کرد شاید یکی از یه بازی دیگه خیلی ناامید شده.

اُه اینو دیگه الان دیدم بهترین بازی ps4 این ac شد اونم به انتخاب مردم و bc =|
فکر کنم باید اون شکلک ترول را کنار انتخاب های bc بزاریم.

من خودم هم به عنوان يك عضو تحريره واقعا تا آخرين لحظه كه بچه ها نتيجه رو گفتن نميتونستم حدس بزنم برنده رو و هر سه تا رو احتمال ميدادم.

پس چطوری بود که ما همون روز اول حدس زدیم بایوشاک میشه بازی سال و شد؟ :d

سلام
من هم در نظر سنجی دیروز شرکت کردم.
این انتخاب های bc خیلی جالبه همش BioShock Infinite

یعنی هیچ بازی دیگه ای وقتی این بازی بوده اونو انتخاب نکردن.(حتی بهترین بازی سال!)

یا تو بهترین داستان اصلا بازی beyond نیستش.بازی ای که کلش بر پاییه داستان ساخته شده.بعد در قسمت نا امید کننده ترین این بازی را گذاشتین.
اون AC را در بهترین پیشرفت هستش (در حالی که پسرفت هم بود) بعد در قسمت نا امید کننده ترین نیستش.
این نظر سنجی هم مثل انتخابات میمونه که چند تا هستند بین همینا میشه انتخاب کرد شاید یکی از یه بازی دیگه خیلی ناامید شده.

اُه اینو دیگه الان دیدم بهترین بازی ps4 این ac شد اونم به انتخاب مردم و bc =|
فکر کنم باید اون شکلک ترول را کنار انتخاب های bc بزاریم.

وال..... چی بگم اینم از.............. این دیگه .... من موندم چطور بهترین بازی سال شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس چطوری بود که ما همون روز اول حدس زدیم بایوشاک میشه بازی سال و شد؟ :d
الان منطق به خرج دادین و حس نوستراداموس بودن دست داد؟! کل نتایج رو ما در آخر نشون میدیم به اعضای تحریریه اما شماها تیکه تیکه میبینید.

توی این چندین صفحه اینقدر توهین و بی فرهنگی دیدم و خوندم که برای هفت پشتم هم کافیه. با این وضعی که داریم حتما پیشرفت میکنیم مطمئن باشید. خیلی حرفا هست که میتونم به تک تک کسانی که این جا توهین کردن و فرهنگ غنی و ارزشمند خودشون رو به رخ کشیدن بدم، اما ترجیح میدم سکوت کنم. کم نبودن کسانی که از همین پست ها و رفتار بعضی از کاربرا رنجوده شدن؛ که من شخصا از اون اشخاص هم طلب پوزش میکنم.

موفق باشید :rose:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or