برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

من به جرعت می تونم بگم بهترین بازی سال "برای من" قطعا gta v بود و در بعد از اون tlou < بعدش هم bi. اینفینیت عالی بود ولی نه بهترین!!! کلا اینجا یونیکه . حتی پارسال که همه یا واکینگ دد و یا ففار کرای 3 رو بهتر می دونستن تحریریه هیلو 4 رو انتخاب کرد!

درضمن در جواب یکی از دوستان:

سال 2011 قطعا بهترین بازی ps3 انچارتد 3 بود ولی ایا خداییش بهترین سال هم بود؟ (هر چند بهترین نباشه جزو 3تای برتر بود)

این که اعضای تحریریه PC فن بودن و به کنسول دسترسی نداشتن از کجا در اومده؟
الان دقیقا سوال منم همینه...

متای TLOU هم از بالاترین متای Bioshock که متعلق به نسخه ی PC و PS3 هست یک امتیاز بیشتره اونوقت نمیدونم چجوری Bioshock انتخاب شده!

اگه به امتیازه که GTA V از هر دو بالاتره! پس باید اون می شد:| اخه نمیدونم چرا فکر می کنید اعضایس تحریریه ربات هستند و حق انتخاب خاص خودشون رو ندارند! چرا باید از نمره ها و جاویز بقیه سایتهای دنیا الگو بگیرند؟ نظر سنجی بین اعضای تحریریه بوده که bioshock انتخاب شده! خیلی فهمش راحته به خدا! :|

تحت هیچ شرایطی نمیتونم قبول کنم که Bioshock از The Last Of Us بهتر باشه! نو آوری هایی که توی TLOU بود کجا و Bioshock کجا! حالا نمیخوام انتخاب بازی سنتر رو زیر سوال برم اما در کل از نظر من و خیلیای دیگه این جایزه باید به TLOU میرسید چون واقعا از حد و اندازه های خودش بهتر ظاهر شد!

متای TLOU هم از بالاترین متای Bioshock که متعلق به نسخه ی PC و PS3 هست یک امتیاز بیشتره اونوقت نمیدونم چجوری Bioshock انتخاب شده!

اگه ی نگاه کلی به تعداد سایت های که این 3 بازی را نقد کرده اند بندازییم ی نکته خیلی خیلی جالب را متوجه میشیم

THE LAST OF US تعداد 98 تا نقد از سایت های مختلف با متا 95
BioShock Infinite تعداد 68 تا نقد از سایت های مختلف با متا 94
Grand Theft Auto Vتعداد 58 تا نقد از سایت های مختلف با متا 97
هر سه بازی عالی هستن ولی نکته جالب اینجا هست که که LAST OF US این متا را از مجموع 98 تا سایت کرده تقریبا هر سایتی که تو دنیا بوده بازی را نقد کرده واقعا کار دشواری داشته با وجود 98 تا نقد کننده این نمره را گرفته

تحت هیچ شرایطی نمیتونم قبول کنم که Bioshock از The Last Of Us بهتر باشه! نو آوری هایی که توی TLOU بود کجا و Bioshock کجا! حالا نمیخوام انتخاب بازی سنتر رو زیر سوال برم اما در کل از نظر من و خیلیای دیگه این جایزه باید به TLOU میرسید چون واقعا از حد و اندازه های خودش بهتر ظاهر شد!

WHat.gif

اگه ی نگاه کلی به تعداد سایت های که این 3 بازی را نقد کرده اند بندازییم ی نکته خیلی خیلی جالب را متوجه میشیم

THE LAST OF US تعداد 98 تا نقد از سایت های مختلف با متا 95
BioShock Infinite تعداد 68 تا نقد از سایت های مختلف با متا 94
Grand Theft Auto Vتعداد 58 تا نقد از سایت های مختلف با متا 97
هر سه بازی عالی هستن ولی نکته جالب اینجا هست که که LAST OF US این متا را از مجموع 98 تا سایت کرده تقریبا هر سایتی که تو دنیا بوده بازی را نقد کرده واقعا کار دشواری داشته با وجود 98 تا نقد کننده این نمره را گرفته

باز همون حرفای تکراری!!!
با یکم دقت و دونستن ریاضی میفهمین که باقی نقدهای GTA و Bioshock رو پلتفورم های دیگه بوده و جمعشون تقریبا برابر با Last Of Us میشه، متای GTA هر دو نسخه هم 97 بوده پس جمع این همه این نقدها (که احتملا بیشتر از 98 تا میشه) هم 97 میشه، Bioshock هم همینجور، حالا نسخه X360 نود و سه هست ولی بعیده متای کلی سری رو هم بیاره رو 93 چون تعداد نقدای PC بیشتره!

دوستان،عزيزان خواهشا توجه كنيد كه در بخش انتخاب بهترين بازي سال معمولا هر فردي كه امتياز ميده به اون عنواني راي ميده كه بيشتر از بقيه ازش خوشش اومده.يعني مثل ساير بخش ها نيست كه هر كس بخاد به ريز مسئله رسيدگي بكنه.منظورم اينه كه سليقه اي ترين انتخاب بين تمام انتخاب ها همين بازي سال هستش.

امسال 3 بازي فوق العاده وجود داشت.بچه ها هم به اون بازي راي دادن كه بيشتر از همه باهاش حال كردن.بحث متا هم مطرح نيست،چون در اين صورت نياز به نظر اعضا نداشت و يك راست GTA انتخاب ميشد.

من خودم هم به عنوان يك عضو تحريره واقعا تا آخرين لحظه كه بچه ها نتيجه رو گفتن نميتونستم حدس بزنم برنده رو و هر سه تا رو احتمال ميدادم.

باز همون حرفای تکراری!!!
با یکم دقت و دونستن ریاضی میفهمین که باقی نقدهای GTA و Bioshock رو پلتفورم های دیگه بوده و جمعشون تقریبا برابر با Last Of Us میشه، متای GTA هر دو نسخه هم 97 بوده پس جمع این همه این نقدها (که احتملا بیشتر از 98 تا میشه) هم 97 میشه، Bioshock هم همینجور، حالا نسخه X360 نود و سه هست ولی بعیده متای کلی سری رو هم بیاره رو 93 چون تعداد نقدای PC بیشتره!
با یکم دقت کاملا متوجه خواهی شد به هیچ عنوان اگه جمع بزنی به 90تا سایت نمی تونه نزدیک بشه ! بالای80 درصد سایت هاشون مشترک هستن :)مثلا IGN.GT, ...............

من خودم هم به عنوان يك عضو تحريره واقعا تا آخرين لحظه كه بچه ها نتيجه رو گفتن نميتونستم حدس بزنم برنده رو و هر سه تا رو احتمال ميدادم.
سلام این اخرین لحظه را میشه دقیقا بگی چه تایمی بود :)

آخرین ویرایش:
یعنی واقعاً حال می‌کنم وقتی که می‌بینم دوستان خیلی دوست دارن روی نظر و منطق اشتباهی که دارن پافشاری کنند. من کاری با دیگر مراسم‌ها و سایت‌ها ندارم ولی فقط یه مثال بزنم تا حرف منو بهتر بفهمی (بعید می‌دونم قبول داشته باشی) یه نگاه به مراسم VGX بنداز، بهترین بازی سال GTA V، بهترین بازی Xbox 360 با وجود این که GTA V نامزد بود ولی به Brothers رسید. مثال دیگه‌ای بزنم؟
این یعنی واقعاً این که VGX هم تناقض داره؟

چه خوب می‌شه قبل از هر حرفی که بخوایم بزنیم و روش پافشاری کنیم، فقط یه ذره تحقیق کنیم...

الان کجای حرف من اشتباهه!!
بله تو vgx هم اینجوری بود. میدونم . اونموقع هم تو تاپیک مربوطه اش گفتم. این سیستم منطقا اشتباه هست کلی هم بحث شد راجبش
حالا چون تو vgx اونجوری بوده شما الگو برداری کردید!!! و داور های بخش ها رو متفاوت انتخاب کردید
اینکه میگم بهتره یه سری داور همه رو بررسی کنند. حرف اشتباهیه!!!!
یا صرفا اومدین یه انتخابی بکنید برید.
رو حرف منطقی باید پافشاری کرد مگر اینکه جواب منطقی داشته باشید نه این که تو vgx اینجوریه پس درسته و تمام . تو هر انتخاب و مسابقه ای باید شرایط داوری یکسان باشه در غیر این صورت اون انتخاب زیر سواله حالا میخواد vgx باشه میخواد بازیسنتر

با یکم دقت کاملا متوجه خواهی شد به هیچ عنوان اگه جمع بزنی به 90تا سایت نمی تونه نزدیک بشه ! بالای80 درصد سایت هاشون مشترک هستن :)مثلا IGN.GT, ...............

نه حسین جان، اکثر سایت ها فقط واسه یه پلتفورم نقدشون ثبت میشه، میتونی چکش کنی!!!

فقط اینو باید گفت ......

بهترین بازی سال = THE LAST OF US

تمام ............

1- Beyond : Two Souls
2- The Last of Us
------------------------------
Gran Turismo 6 همم که جای خودشو تو قلبم داره. :)

سلام این اخرین لحظه را میشه دقیقا بگی چه تایمی بود :)
قبل از همون موقع که بعدش اومد و انتخاب ها از قبل و پیش تعیین شده بودند و بعدش انتخاب نشدن و قبلش شد بعدش!!! و وای بر من که همه چی اسکریپت شده بود :|

خیلی تابلو بود انتخابا از قبل تعیین شدست:lol:[-(
البته تقصیر خود تحریریست دیگه هر سال انتخابایی کردن که تمایلشون به سونیرو نشون داده و یجورایی کارشناسای سونی فنمونو عادت دادن به این انتخاباشون امسال یکم ناپرهیزی شد تو انتخابا کارشناسا نارحت شدن
پ ن: کلا کارشناسای عزیز زیاد ناراحت نشید تلو مطمئنا بهترین بازی نسل تاریخ و ساله کلا تو همه ی موارد بهترین باید میشد. به نظرم تلو میتونست بین بازیای سایر پلتفرما هم بهترین باشه مثلا بهترین بازی X360 ام اگه تلو میشد ایرادی نداشت

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or