برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چون از کاور PS3 برای نسخه سال انتخاب شده باید بهترین بازی پلتفرم PS3 هم میشد؟ اگه اینه که خود تحریریه اعلام کرد کاور ها رندوم بود
اگه چیز دیگه ای هست خوشحال میشد بگید!

کاملا موافقم!

نه بابا ، چه ربطی به کاور داره!!!!
تو پلتفرم PS3 یه بار این دوبازی کنار هم قرار گرفتن . و من نمیدونم به هر دلیلی last of us به عنوان بازی برتر انتخاب شده . این یعنی طبق نظر تحریریه= نظر سایت، بازی last of us از بایوشاک بهتر بوده. بعد تو قسمت بهترین بازی سال اومده دوباره این دوتا رو با چندتا دیگه مقایسه کردند بعد این دفعه بایوشاک عنوان برتر شده !!! یعنی یه جا بایوشاک بازی بهتریه و بعد جای دیگه last of us بهتره!!!! این میشه تناقض
در ضمن تو انتخاب کردن بازی ها . انحصاری بودن یا نبودنش برگ برنده ای نیست

تو پلتفرم PS3 یه بار این دوبازی کنار هم قرار گرفتن . و من نمیدونم به هر دلیلی last of us به عنوان بازی برتر انتخاب شده . این یعنی طبق نظر تحریریه= نظر سایت، بازی last of us از بایوشاک بهتر بوده. بعد تو قسمت بهترین بازی سال اومده دوباره این دوتا رو با چندتا دیگه مقایسه کردند بعد این دفعه بایوشاک عنوان برتر شده !!! یعنی یه جا بایوشاک بازی بهتریه و بعد جای دیگه last of us بهتره!!!! این میشه تناقض

یعنی واقعاً حال می‌کنم وقتی که می‌بینم دوستان خیلی دوست دارن روی نظر و منطق اشتباهی که دارن پافشاری کنند. من کاری با دیگر مراسم‌ها و سایت‌ها ندارم ولی فقط یه مثال بزنم تا حرف منو بهتر بفهمی (بعید می‌دونم قبول داشته باشی) یه نگاه به مراسم VGX بنداز، بهترین بازی سال GTA V، بهترین بازی Xbox 360 با وجود این که GTA V نامزد بود ولی به Brothers رسید. مثال دیگه‌ای بزنم؟
این یعنی واقعاً این که VGX هم تناقض داره؟

چه خوب می‌شه قبل از هر حرفی که بخوایم بزنیم و روش پافشاری کنیم، فقط یه ذره تحقیق کنیم...

من به برنده کاری ندارم :دی ولی بایوشاک اون همه Goty برد اونا هیچ کس نبودن و فقط بازیسنتر اومده بازی رو به عنوان Goty انتخاب کرده؟ :دی
شما چون pc باز هستی و نگاهت فقط به pc نمیتونی انتخاب درستی داشته باشی چون عملا نه GTA v بازی کردی نه tlou رو و فقط میمونه bioshock که اونم بازی کردی و برنده شده خوشحال میشی البته بازی گردن کلفت و با کیفیتی ولی کلا کسی که هر سه رو بازی کرده نگاه بهتری میتونه داشته باشه اصلا به goty کاری ندارم.. منم خودم تا موقعی که ps3 نداشتم و فقط gta و bioshock بازی کردم عملا احساسی به tlou نداشتم چون بهش دسترسی نداشتم و یجورایی از جوایزش ناراحت میشدم و..

خوب اگه همون PS3 رو میداند به بایوشوک الان سونی فن ها اینجا رو به خاک و خون کشیده بودند در واقع با این کارشون خواستن نه سیخ بسوزه نه کباب اینهو VGX ....

این یعنی واقعاً این که VGX هم تناقض داره؟
بله دوست عزیز .

من کاری به بحثی که بین شما عزیزان هست کاری ندارم .

اما خیلی ها به انتخاب های vgx معترض بودن که اتفاقا دلیلشون هم همین تناقضات بود .

خیلی ها نه فقط به خاطر فقر نمایش در اون مراسم بلکه به خاطر تناقضات و انتخاب های غیر معقول اعتراض داشتند .

و حتی این اعتراضات تا جایی پیش رفت که مراسم سال قبل رو بدتربن مراسم تاریخ این همایش اعلام کردند .

البته این فقط به vgx ختم نمیشه بلکه در بعضی از سایت ها هم این تناقضات دیده شد .

همچی داد آقایون دراومده انگار بهترین بازی سال رو دادن به Ride to Hell !

به همون اندازه ای که tLoU و GTAV شایسته ی GotY شدن بودن Bioshock هم بوده. تحریریه هم قرار نیست براساس نظریه ی سایت های دیگه جایزه بده. خودشون میشینن و انتخاب میکنن، حالا tloU بیش از 200 تا جایزه برده باشه یا 1000 تا.

یه مقدار دارید زیاده روی می کنید.

بله دوست عزیز .

من کاری به بحثی که بین شما عزیزان هست کاری ندارم .

اما خیلی ها به انتخاب های vgx معترض بودن که اتفاقا دلیلشون هم همین تناقضات بود .

خیلی ها نه فقط به خاطر فقر نمایش در اون مراسم بلکه به خاطر تناقضات و انتخاب های غیر معقول اعتراض داشتند .

و حتی این اعتراضات تا جایی پیش رفت که مراسم سال قبل رو بدتربن مراسم تاریخ این همایش اعلام کردند .

البته این فقط به vgx ختم نمیشه بلکه در بعضی از سایت ها هم این تناقضات دیده شد .

خب ببین، این تناقضات فقط مربوط به BC نمی‌شه بلکه در بیشتر رسانه‌ها این تناقضات وجود داره. دلیلش هم اینه که معمولاً داوران بخش‌های مختلف با یکدیگر فرق می‌کنند و واسه همینه که این اتفاقات می‌افته.

^
تبریک به همه‌ی طرفداران BioShock، Ken Levine و استدیوی Irrational Games :bighug:

و به دست‌اندرکاران تهیه‌ی این لیست هم خسته نباشید میگم. ارائه‌ی خیلی خوب و متن‌های عالی. بعلاوه شیوه‌ی اعلام برنده‌ها هم خلاقیت جالبی بود @};-

مثال خیلی واضح: جایزه بهترین بازی سال در VGX 2013 به GTA V داده شد، ولی N@ughty Dog برنده‌ی جایزه‌ی بهترین استدیو شد. همینطور بهترین بازی Xbox

آخرین ویرایش:
خب ببین، این تناقضات فقط مربوط به BC نمی‌شه بلکه در بیشتر رسانه‌ها این تناقضات وجود داره. دلیلش هم اینه که معمولاً داوران بخش‌های مختلف با یکدیگر فرق می‌کنند و واسه همینه که این اتفاقات می‌افته.
خب من به انتخاب های شما که اعتراضی ندارم :)

من احساس کردم که داره گفته میشه vgx تناقض نداشت :d اما در حالی که خودش از پر نقض ترین ها بود .

طبیعتا نظر تحریریه بر روی عنوان bioshock بوده و این کاملا مورد احترام هست . حالا هر گونه اعتراضی هم وارد کنند باز قابل احترام هست:)

آخرین ویرایش:
کاربرایی باید درباره بهترین بازی سال بازیسنتر نظر بدن که هر 3تا بازیی که بیشترین شانسو در بین نامزدهای این سایت داشتن بازی کرده باشن" وگرنه حرفشون باد هواست که ارزش جوابو نداره

راستی انتخاب کاربرای بازیسنتر توی سایت گوتی ثبت میشه؟:d

شما چون pc باز هستی و نگاهت فقط به pc نمیتونی انتخاب درستی داشته باشی چون عملا نه GTA v بازی کردی نه tlou رو و فقط میمونه bioshock که اونم بازی کردی و برنده شده خوشحال میشی البته بازی گردن کلفت و با کیفیتی ولی کلا کسی که هر سه رو بازی کرده نگاه بهتری میتونه داشته باشه اصلا به goty کاری ندارم.. منم خودم تا موقعی که ps3 نداشتم و فقط gta و bioshock بازی کردم عملا احساسی به tlou نداشتم چون بهش دسترسی نداشتم و یجورایی از جوایزش ناراحت میشدم و..
قسمت اول پستمو خوندی؟ :دی
میگم به برنده کاری ندارم! من انتظار داشتم TLOU بشه ولی بایوشاک شد و واسمم فرقی نمیکرد کی بشه! همه گوتی هارو که TLOU برد دیگه بیکار نیستم از جایزه بازیسنتر خوش حال باشم :دی
ایشون گفتن فقط مگه اینکه بازیسنتر بیاد بایوشاک رو گوتی اعلام کنه منم گفتم بازی اون همه از سایتا گوتی گرفت چرا اونارو ندیدید!

-----

آخه نکته اینجاست اگه قرار باشه فقط GTA V و TLOU بشن بهترین بازی سال اصلا چرا کار خودشونو سخت کنن و بقیه بازی هارو نامزد کنن ؟ :دی

دلیل قانع کننده ای نیست. اینطور میشه یک سری انتخاب های رندم روی یک سری بازی ها که از قبل هم مشخص شدند که بهترین بودند! حالا اینکه از بین اون بازی ها که مثلا 2 انتخاب اصلی بوده کی برنده اون جایزه بشه میشه یه انتخاب رندم که مثلا فلان داور تو کدوم بخش نظرش رو بگه!
چیزی که تو بیشتر رسانه ها هست تعداد زیاد داورها هست که خود به خود یه تعادلی در نظر نهایی ایجاد می کنه ولی اینجا با یک سری نفرات محدود تناقض قابل قبولی نیست مگر اینکه به لحاظ فنی بیایم بگیم فلان بازی در فلان پلتفرم بهتر عمل کرده به طور مثال.

به نظر من برنده برای هر شخصی، بازی ای هست که بیشتر ازش لذت برده باشه.
برا من که the last of us بودش + Beyond + Persona 4 golden edition
:d

جو این طوریه:
هر کی TLoU و GTA IV رو کمتر از B:I به عنوان بازی سال قبول داشته باشه خره:دی

این که اعضای تحریریه PC فن بودن و به کنسول دسترسی نداشتن از کجا در اومده؟:-<

تحت هیچ شرایطی نمیتونم قبول کنم که Bioshock از The Last Of Us بهتر باشه! نو آوری هایی که توی TLOU بود کجا و Bioshock کجا! حالا نمیخوام انتخاب بازی سنتر رو زیر سوال برم اما در کل از نظر من و خیلیای دیگه این جایزه باید به TLOU میرسید چون واقعا از حد و اندازه های خودش بهتر ظاهر شد!

متای TLOU هم از بالاترین متای Bioshock که متعلق به نسخه ی PC و PS3 هست یک امتیاز بیشتره اونوقت نمیدونم چجوری Bioshock انتخاب شده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or