برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

Aprill and may the keys of the year

معادل انگلیسی شعر زیبای شیخ بهایی که زیبا گفت :

سالی که نکوست از بهارش پیداست

به هر حال تبریک به طرفداران بازی BIOSHOCK INFINITE

باید فردا ببینیم کاربران بازی سنتر چه نظری داشتند

دوستان تحریه که از نظرتون فقط فقط فقط بایوشاک بازیه!!! لطف کنید یه توضیح بدید که : چجوری میشه که تو پلتفرم PS3 با حضور بایوشاک رای میدید به last od us !!!!! بعد تو انتخاب بازی سال وقتی این دوبازی کنار هم دوباره قرار میگیرن بایوشاک انتخاب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی منطقی بود واقعا!!
فکر کنم انتخاباتون دیگه واقعا سلیقه ای ! ( هرکی ، هر جا ، هرچی خواست انتخاب کرده!!)
به نظرم باید یه اصولی برای انتخاب وجود داشته باشه

لطفا آرای GOTY اعضای تحریریه رو هم بذارید
ببینیم کیا به چی‌ رای دادند.
GOTY شدن BIOSHOCK: INFINITE رو به تحریریهٔ سایت تبریک میگم :)

این جور که معلوم بود ظاهرا متاسفانه انتخاب از قبل شده بوده !
لطفا دلایلتون را هم بیارید با وجود gta v .last of us این بازی را اول کرده اید

دوستان اینقدر غیر حرفه ای برخورد نکنید. بازی سنتر هم مثل بقیه ی سایتها نظر خودش رو داره. بیش از 40 سایت GOTY رو دادند به B:I پس انتقادی به این عملکرد وارد نیست. سلیقه ها فرق میکنه. من با اینکه طرفدار TLoU هستم اما به این انتخاب احترام میذارم.

دوستان اینقدر غیر حرفه ای برخورد نکنید. بازی سنتر هم مثل بقیه ی سایتها نظر خودش رو داره. بیش از 40 سایت GOTY رو دادند به B:I پس انتقادی به این عملکرد وارد نیست. سلیقه ها فرق میکنه. من با اینکه طرفدار TLoU هستم اما به این انتخاب احترام میذارم.

دوست عزیز غیر حرفه ای چیه!!
انتخابشون مشکل داره !! اگه بایوشاک بهتره پس تو زمینه PS3 هم بهتره . نمیشه که یه جا last of us بهتره باشه . بعدش یه جایی دوباره خودشون بیان بگن بایوشاک بهتره. این نشون میده تو این انتخاب ها دقت انچنانی صورت نگرفته!

من که همون روزای اول گفتم :d

بهترین بازی سال بایوشاک میشه، حاظرم شرط هم ببندم

نظر تحریریه اینجا به بایوشاک نزدیک تره "از روی انتخابایی که تا الان شده نمیگم چون بجز نوآوری که میتونست چیزه دیگه ای باشه بقیش مشکلی نداره"

---

واسم جالبه یه عده از خاص بودن و ... حرف میزنن !!!

سایت های زیادی هم بایوشاک رو بازی سال دونستن بازیسنتر هم مثل اونا، اگه قرار بود به خاطر اون تعداد رای بالای TLOU بیان این بازی رو انتخاب کنن که هیچ بازیه دیگه ای بازی سال نمیشد !

بعد اون دوستمون میگه چطور بازی سال تو بخش PS3 رسیده به TLOU اما بازی سال نشده ! خب بایوشاک تو دو بخش دیگه بازی سال شده مگه PS3 تنها تایین کنندست ؟! انتخاب TLOU تو بخش PS3 به خاطر انحصاری بودنشه که بین اون دو 100% انحصاری انتخاب میشه اما در نگاه کلی قضیه فرق میکنه "اما نکته جالبش اینه که تو بخش X360 کاور بایوشاک رو تو قسمت برنده نسخه PS3 گذاشته :d"

من خودم فن شدید بایوشاکم ولی این که نوشتید Infinite بهتر از نسخه ی اوله رو قبول ندارم و بنظرم از همه لحاظ نسبت به Bioshock 1 افت داشت و در حد بهترین بازی سال نبود.
نسخه ی پنجم GTA هم اصلا در حد و اندازه ی GTA 3 ،IV و نسخه های قبلی نبود بنابراین انتخاب TLOU به عنوان بهترین بازی سال نسبت به بقیه مناسب تر بود.:smoke:

آخرین ویرایش:
واقعا متن های قشنگی رو برای برنده ها در نظر گرفته بودید بابتش از تحریریه تشکر میکنم! بنظر که بایوشاک انتخاب خوبی بود و به خودم و فن هاش تبریک میگم:dگرچه اگه بازی دیگه ای هم می شد کسی از فن های GTA و bioshock مثل بچه های دوساله نمی ریخت اینجا گریه کنه و توهین کنه!

من که همون روزای اول گفتم :d

---

واسم جالبه یه عده از خاص بودن و ... حرف میزنن !!!

سایت های زیادی هم بایوشاک رو بازی سال دونستن بازیسنتر هم مثل اونا، اگه قرار بود به خاطر اون تعداد رای بالای TLOU بیان این بازی رو انتخاب کنن که هیچ بازیه دیگه ای بازی سال نمیشد !

بعد اون دوستمون میگه چطور بازی سال تو بخش PS3 رسیده به TLOU اما بازی سال نشده ! خب بایوشاک تو دو بخش دیگه بازی سال شده مگه PS3 تنها تایین کنندست ؟! انتخاب TLOU تو بخش PS3 به خاطر انحصاری بودنشه که بین اون دو 100% انحصاری انتخاب میشه اما در نگاه کلی قضیه فرق میکنه "اما نکته جالبش اینه که تو بخش X360 کاور بایوشاک رو تو قسمت برنده نسخه PS3 گذاشته :d"

والا من کاری به تعیین کننده بودن بخش ps3 ندارم . و به انحصاری بودن هم کاری ندارم
ولی تو دستور زیان فارسی وقتی صفت بهترین یا برترین استفاده میشه به معنی صفت برتر هست . یعنی از بقیه بهتر است. نمیشه که یه جا از بقیه بهتر باشه و یه جا بهتر نباشه . وقتی میگیم بهترین بازی سال هست یعنی تو همه پلتفرم ها در نظر گرفته شده.
پس با این تفاصیل دوستان تحریریه یا در انتخابشون دقت کامل و واحدی ندارن . یا کلا تعریفشون از بهترین یا برترین چیزه دیگه ای!!

^^^
فکر کن ۱۰ نفر اعضای تحریریه داریم، ۵ تاشون اصلا TLOU بازی نکردن یا PS3 ندران، به طبع رای تو بخش بهترین بازی ps3 هم نمیدن
ولی وقتی جاهای دیگه رایشون که bioshock هست اضافه میشه همه چی بر مگیرده.
این موضوع تو خیلی از سایت ها هست. بعضی جاها هم کلا تو بخش بهترین های پلتفورم سعی میشه از انحصاری هاش انتخاب بشه
انتخاب bioshock به عنوان بهترین بازی سال که کاملا ok و قابل قبول هست اما اون تیکه از متن که از شماره اول بهتره و پیشرفت داشته و، خود لوین رو ازش بپرسی هم چین اعتقادی نداره

^^^
فکر کن ۱۰ نفر اعضای تحریریه داریم، ۵ تاشون اصلا TLOU بازی نکردن یا PS3 ندران، به طبع رای تو بخش بهترین بازی ps3 هم نمیدن
ولی وقتی جاهای دیگه رایشون که bioshock هست اضافه میشه همه چی بر مگیرده.
این موضوع تو خیلی از سایت ها هست. بعضی جاها هم کلا تو بخش بهترین های پلتفورم سعی میشه از انحصاری هاش انتخاب بشه
انتخاب bioshock به عنوان بهترین بازی سال که کاملا ok و قابل قبول هست اما اون تیکه از متن که از شماره اول بهتره و پیشرفت داشته و، خود لوین رو ازش بپرسی هم چین اعتقادی نداره

من کلا با انتخاب بایوشاک به عنوان بهترین مشکلی ندارم ( هر چند نظر من چیز دیگه است) ولی با توجه به صحبت های شما . به نظر میرسه این روش انتخاب ( یه عده فلان بازی رو انجام نداند) کلا اشتباه . وقتی انتخاب ها مربوط به یه سایت هست و میخوان حرفه ای عمل کنند. باید نفراتی که انتخاب کننده هستند همه نامزدها رو امتحان کرده باشند. ( یعنی یه تیم داوری باشه که تمام عناوین برتر رو تو هر زمینه انتخاب کنه)
و گرنه اینجوری که اصلا در حد یه سایت بازی نیست.

من خودم فن شدید بایوشاکم ولی این که نوشتید Infinite بهتر از نسخه ی اوله رو قبول ندارم و بنظرم از همه لحاظ نسبت به Bioshock 1 افت داشت و در حد بهترین بازی سال نبود.
میشه بگید چرا Infinite نسبت به نسخه اصلی Bioshock افت داشت ؟ :)

فهمیدن این که چرا بایوشاک برترین باری از طرف تحریریه شد کاملا اسونه...تو نمایشگاه spike که GTA شد ، GOTY هم که TLOU شد....اینام دیدن دیگه زیادی لوس میشه بخوان یکی از این 2 بازی رو انتخاب کنن امدن بایوشاک رو انتخاب کردن..متفاوت بودن خوبه ولی نه در صورت نادیده گرفتن قدرت رقبا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or