بایوشاک با اون داستان فوق پیچیده و عالیش و اتمسفر زیبا به همراه شخصیت پردازی عالی و همچنین گیم پلی چالش بر انگیز ، که واقعا یک عنوان بیکران بود.
100 تا عنوان دیگه هم به چنین ساختی نمیرسن ، و برای من جای تعجب که چرا اینقدر دیوار بایوشاک کوتاه است.
بابا کسی نمیگه که بایوشاک بد بوده! الان بحث بین عالی و شاهکاره!
داستان: قبول دارم بایوشاک بهترین داستان سال رو داشت و شاید بهترین داستان نسل! فوق العاده! (2+) . gta یک داستان خوب و در عین حال ساده داشت که انتظار زیادی از داستان یک open world فرا بزرگ نمیره ولی خوب باز داستان خوب بود ولی قبول بایوشاک در این مورد بعتر بود!.
اتمسفر: بایوشاک به زیبایی تمام بهترین شکل ممکن از یک شهر خیالی در فضا رو نشون می داد. وقتی که این شهر با قرن 18-19 میلادی قاتی بشه، دیگه نمیشه میخکوب نشد! همچین استفاده درست رنگ های مناسب و زنده ادم رو بوجد می اورد. ( 2+) در عوض gta یک محیط بزرگ رو به بهترین نحو اتمسفر سازی کرده بود که انگار واقعا در امریکایی! (+1)
گیم پلی: بایوشاک یک شوتر خیلی خوب بود که با تلفیق چند المان ادونچر گیم پلی خیلی خیلی خوب شده بود!(+1) در اون طرف عنوان gta v با شوتینگ های عالیش، رانندگی بسیار عالی و خوب(حتی در هنگام باران کنترل ماشین ها واقعا سخت تر میشدد و ماشین ها سر می خوردند) و استفاده درست از المان های ادونچر و مینی گیم هاش فوق العاده (همانند تنیس یا گلف یا پاراشوت که هر کدوم به تنهایی یک بازی در اون سبک خود رو حریفند) و ریس های کوهستانی شاهکار و .... تونست یک گیم پلی "فرا" رو به همه تقدیم کنه. (+3)
شخصیت پردازی: در این رشته هر دو بازی واقعا عالی عمل کردند. ادم با الیزابت غرق در عشق و دوستی و مشکلات می شد ولی در عوض در gta v با شخصیت Trevor و Micheal و Franklin ادم واقعا رو میخکوب میکرد. (هر دو هنوان +1)
گرافیک: قطعا بایوشاک با سبک گرافیک "کارتنی"(نمی دونم چه اسمی واسه این سبک میتونم بزارم) و تونست یک گرافیک فوق العاده رو نشون بده ( در PC) و در عوض Gta v در کنسول های 8 و 9 سال پیش یک گرافیک خارق العاده و دقیق و بسیار با جزئیات داشت که واقعا مو به تن همه سیخ می کنه(هنگامی که وارد اب می شدی دقیقا تا جایی که وارد می شدی لباس خیس می شد و یا در حین باران قطره های باران روی لباس و ماشین ها عالی بود!) ولی خداییش در مقایسه نسخه x360 هر دو بازی gta سر تر بود! (بایوشاک +1 و gta +2)
در موسیقی هم هر دو عالی بودن و نمیشه بگیم کدوم بهتر بود. هر دو عالی (+1)
وسعت: قطعا gta برنده این رشته میتونه باشه و حتی شاید یک بازی مثل skyrim هم نتونه در مقابلش چیزی بگه!! (gta +2)
این حرف من بود و قطعا امکان داره حرف شما مخالف من باشه ولی به نظر من gta واقعا بهتر بود! بایوشاک بیشتر تو رشته های فنی (+ داستان) بهتر بود ولی درکل من gta رو بهترین می دونم