برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

اقا اصن قبول. بایوشاک شاهکاره ولی خداییش از gta v بهتر بود؟؟ خداییش راستشو بگین!!
gta v رو چرا اینقدر پایین فرض می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا بخدا شاهکار نسل بود! بهترین بازی عمر خیلییییییییا!! (از جمله خودم). به شخصا این که tlou بهتره از gta v (هر چند که خودم باهاش مخالفم) برام هضم شدست . ولی بایوشاک؟؟؟؟؟؟؟؟

بایوشاک بجز داستان فرا ش و اتمسفر عالیش دیگه چی از gta بهتر بود؟؟؟ وسعتش؟؟؟ گیم پلیش؟؟؟ موسیقیش؟؟؟ گرافیکش؟؟؟ جزئیاتش؟؟؟

- - -ویرایش - - -

واقعا چرا بایوشاک رو پایین فرض میکنید؟؟
GTA V عنوا خیلی عالییه ولی من بیشتر به عنوان یه اثر تجاری بهش نگاه میکنم
اما اثر کن لوین ، شاهکاره واقعا همه چیش عالیه و حرف نداره
از داستانش بگیر (که از خیلی فیلمای هالیوودی واقعا قوی تره ، قابل توجه استادتون) گرافیک بازی هم واقعا (گرافیک نسخه PC واقعا عالی بود)
حالا این که این بازی بهترین عنوان 360 هم شده انتخاب بدی نیست بالاخره سلیقه ها متفاوته و در سال 2013 شاهد عنوان های بزرگی بودیم

فکر نمی کنم کسی منکر این باشه که B I فوق العاده بوده ولی خداییش GTA V یک چیز دیگه بود!!

اقا اصن قبول. بایوشاک شاهکاره ولی خداییش از gta v بهتر بود؟؟ خداییش راستشو بگین!!
gta v رو چرا اینقدر پایین فرض می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا بخدا شاهکار نسل بود! بهترین بازی عمر خیلییییییییا!! (از جمله خودم). به شخصا این که tlou بهتره از gta v (هر چند که خودم باهاش مخالفم) ولی برام هضم شدست . ولی بایوشاک؟؟؟؟؟؟؟؟

بایوشاک بجز داستان فرا ش و اتمسفر عالیش دیگه چی از gta بهتر بود؟؟؟ وسعتش؟؟؟ گیم پلیش؟؟؟ موسیقیش؟؟؟ گرافیکش؟؟؟ جزئیاتش؟؟؟

بایوشاک با اون داستان فوق پیچیده و عالیش و اتمسفر زیبا به همراه شخصیت پردازی عالی و همچنین گیم پلی چالش بر انگیز ، که واقعا یک عنوان بیکران بود.
100 تا عنوان دیگه هم به چنین ساختی نمیرسن ، و برای من جای تعجب که چرا اینقدر دیوار بایوشاک کوتاه است.

بایوشاک با اون داستان فوق پیچیده و عالیش و اتمسفر زیبا به همراه شخصیت پردازی عالی و همچنین گیم پلی چالش بر انگیز ، که واقعا یک عنوان بیکران بود.
100 تا عنوان دیگه هم به چنین ساختی نمیرسن ، و برای من جای تعجب که چرا اینقدر دیوار بایوشاک کوتاه است.

بابا کسی نمیگه که بایوشاک بد بوده! الان بحث بین عالی و شاهکاره!

داستان: قبول دارم بایوشاک بهترین داستان سال رو داشت و شاید بهترین داستان نسل! فوق العاده! (2+) . gta یک داستان خوب و در عین حال ساده داشت که انتظار زیادی از داستان یک open world فرا بزرگ نمیره ولی خوب باز داستان خوب بود ولی قبول بایوشاک در این مورد بعتر بود!.

اتمسفر: بایوشاک به زیبایی تمام بهترین شکل ممکن از یک شهر خیالی در فضا رو نشون می داد. وقتی که این شهر با قرن 18-19 میلادی قاتی بشه، دیگه نمیشه میخکوب نشد! همچین استفاده درست رنگ های مناسب و زنده ادم رو بوجد می اورد. ( 2+) در عوض gta یک محیط بزرگ رو به بهترین نحو اتمسفر سازی کرده بود که انگار واقعا در امریکایی! (+1)

گیم پلی: بایوشاک یک شوتر خیلی خوب بود که با تلفیق چند المان ادونچر گیم پلی خیلی خیلی خوب شده بود!(+1) در اون طرف عنوان gta v با شوتینگ های عالیش، رانندگی بسیار عالی و خوب(حتی در هنگام باران کنترل ماشین ها واقعا سخت تر میشدد و ماشین ها سر می خوردند) و استفاده درست از المان های ادونچر و مینی گیم هاش فوق العاده (همانند تنیس یا گلف یا پاراشوت که هر کدوم به تنهایی یک بازی در اون سبک خود رو حریفند) و ریس های کوهستانی شاهکار و .... تونست یک گیم پلی "فرا" رو به همه تقدیم کنه. (+3)

شخصیت پردازی: در این رشته هر دو بازی واقعا عالی عمل کردند. ادم با الیزابت غرق در عشق و دوستی و مشکلات می شد ولی در عوض در gta v با شخصیت Trevor و Micheal و Franklin ادم واقعا رو میخکوب میکرد. (هر دو هنوان +1)

گرافیک: قطعا بایوشاک با سبک گرافیک "کارتنی"(نمی دونم چه اسمی واسه این سبک میتونم بزارم) و تونست یک گرافیک فوق العاده رو نشون بده ( در PC) و در عوض Gta v در کنسول های 8 و 9 سال پیش یک گرافیک خارق العاده و دقیق و بسیار با جزئیات داشت که واقعا مو به تن همه سیخ می کنه(هنگامی که وارد اب می شدی دقیقا تا جایی که وارد می شدی لباس خیس می شد و یا در حین باران قطره های باران روی لباس و ماشین ها عالی بود!) ولی خداییش در مقایسه نسخه x360 هر دو بازی gta سر تر بود! (بایوشاک +1 و gta +2)

در موسیقی هم هر دو عالی بودن و نمیشه بگیم کدوم بهتر بود. هر دو عالی (+1)

وسعت: قطعا gta برنده این رشته میتونه باشه و حتی شاید یک بازی مثل skyrim هم نتونه در مقابلش چیزی بگه!! (gta +2)

این حرف من بود و قطعا امکان داره حرف شما مخالف من باشه ولی به نظر من gta واقعا بهتر بود! بایوشاک بیشتر تو رشته های فنی (+ داستان) بهتر بود ولی درکل من gta رو بهترین می دونم

بابا کسی نمیگه که بایوشاک بد بوده! الان بحث بین عالی و شاهکاره!

داستان: قبول دارم بایوشاک بهترین داستان سال رو داشت و شاید بهترین داستان نسل! فوق العاده! (2+) . gta یک داستان خوب و در عین حال ساده داشت که انتظار زیادی از داستان یک open world فرا بزرگ نمیره ولی خوب باز داستان خوب بود ولی قبول بایوشاک در این مورد بعتر بود!.

اتمسفر: بایوشاک به زیبایی تمام بهترین شکل ممکن از یک شهر خیالی در فضا رو نشون می داد. وقتی که این شهر با قرن 18-19 میلادی قاتی بشه، دیگه نمیشه میخکوب نشد! همچین استفاده درست رنگ های مناسب و زنده ادم رو بوجد می اورد. ( 2+) در عوض gta یک محیط بزرگ رو به بهترین نحو اتمسفر سازی کرده بود که انگار واقعا در امریکایی! (+1)

گیم پلی: بایوشاک یک شوتر خیلی خوب بود که با تلفیق چند المان ادونچر گیم پلی خیلی خیلی خوب شده بود!(+1) در اون طرف عنوان gta v با شوتینگ های عالیش، رانندگی بسیار عالی و خوب(حتی در هنگام باران کنترل ماشین ها واقعا سخت تر میشدد و ماشین ها سر می خوردند) و استفاده درست از المان های ادونچر و مینی گیم هاش فوق العاده (همانند تنیس یا گلف یا پاراشوت که هر کدوم به تنهایی یک بازی در اون سبک خود رو حریفند) و ریس های کوهستانی شاهکار و .... تونست یک گیم پلی "فرا" رو به همه تقدیم کنه. (+3)

شخصیت پردازی: در این رشته هر دو بازی واقعا عالی عمل کردند. ادم با الیزابت غرق در عشق و دوستی و مشکلات می شد ولی در عوض در gta v با شخصیت Trevor و Micheal و Franklin ادم واقعا رو میخکوب میکرد. (هر دو هنوان +1)

گرافیک: قطعا بایوشاک با سبک گرافیک "کارتنی"(نمی دونم چه اسمی واسه این سبک میتونم بزارم) و تونست یک گرافیک فوق العاده رو نشون بده ( در PC) و در عوض Gta v در کنسول های 8 و 9 سال پیش یک گرافیک خارق العاده و دقیق و بسیار با جزئیات داشت که واقعا مو به تن همه سیخ می کنه(هنگامی که وارد اب می شدی دقیقا تا جایی که وارد می شدی لباس خیس می شد و یا در حین باران قطره های باران روی لباس و ماشین ها عالی بود!) ولی خداییش در مقایسه نسخه x360 هر دو بازی gta سر تر بود! (بایوشاک +1 و gta +2)

در موسیقی هم هر دو عالی بودن و نمیشه بگیم کدوم بهتر بود. هر دو عالی (+1)

وسعت: قطعا gta برنده این رشته میتونه باشه و حتی شاید یک بازی مثل skyrim هم نتونه در مقابلش چیزی بگه!! (gta +2)

این حرف من بود و قطعا امکان داره حرف شما مخالف من باشه ولی به نظر من gta واقعا بهتر بود! بایوشاک بیشتر تو رشته های فنی (+ داستان) بهتر بود ولی درکل من gta رو بهترین می دونم

شما بیشتر بخاطر وسعت داری میگی GTA بهتر هست ولی این دو عنوان نمیشه با هم مقایسه کرد چون سبک متفاوت دارند.
البته در مورد اسکایریم که گفتی از نظر من وسعتش بیشتر بنظر میومد برای من و هر دو بازی انجام دادم که تو اسکایرم بیشتر سوپرایز شدم تا GTA ، مثل ماموریت های مختلف و داستان تازه و افراد مختلف و موجودات عجیب غریب و ....

شما بیشتر بخاطر وسعت داری میگی GTA بهتر هست ولی این دو عنوان نمیشه با هم مقایسه کرد چون سبک متفاوت دارند.
البته در مورد اسکایریم که گفتی از نظر من وسعتش بیشتر بنظر میومد برای من و هر دو بازی انجام دادم که تو اسکایرم بیشتر سوپرایز شدم تا GTA ، مثل ماموریت های مختلف و داستان تازه و افراد مختلف و موجودات عجیب غریب و ....

اسکاریم جون همش با پا یا اسب بودی انجوری بود! ولی اگه gta رو هم بخوای با پا همس راه بری خیلی میشه! حتی red dead هم خیلی زیاد دیده میشد ولی خوب کوچکتره!

هر سایتی نظر خاصی داره و منم به نظر کسی کاری ندارم ولی با وجود اینکه بایوشاکو خیلی قبول دارم و تا حالا سرش با خیلیا بحث کردم ولی بعضی از جوایز بنظرم بهتر بود به بقیه بازیا برسه!
مثلا بهترین بازی PC بهتر بود به انحصاری های PC که خیلی ایده های نابی داشتن برسه تا اینکه به بایو برسه!

واقعا چرا بایوشاک رو پایین فرض میکنید؟؟
GTA V عنوا خیلی عالییه ولی من بیشتر به عنوان یه اثر تجاری بهش نگاه میکنم
اما اثر کن لوین ، شاهکاره واقعا همه چیش عالیه و حرف نداره
از داستانش بگیر (که از خیلی فیلمای هالیوودی واقعا قوی تره ، قابل توجه استادتون) گرافیک بازی هم واقعا (گرافیک نسخه PC واقعا عالی بود)
حالا این که این بازی بهترین عنوان 360 هم شده انتخاب بدی نیست بالاخره سلیقه ها متفاوته و در سال 2013 شاهد عنوان های بزرگی بودیم

GTA اثر تجاری ؟ :)) GTA شاید داستان به پیچیدگی بایو نداشت اما به ترکیب بی نظیری از گیم پلی. رسیده بود به طوری که بازی کردنش انقدر به ادم لذت میداد که ادم نمی تونست بگه این لذت دقیقا مال کدوم مکانیزم هست. جزو بینقص ترین تجربه های عمر گیمری من بود

هر سایتی نظر خاصی داره و منم به نظر کسی کاری ندارم ولی با وجود اینکه بایوشاکو خیلی قبول دارم و تا حالا سرش با خیلیا بحث کردم ولی بعضی از جوایز بنظرم بهتر بود به بقیه بازیا برسه!
مثلا بهترین بازی PC بهتر بود به انحصاری های PC که خیلی ایده های نابی داشتن برسه تا اینکه به بایو برسه!

به همون دلیلی که نظر شخصی بوجود اومده به bio رسید .:))

انتخاب بایوشاک رو به تمام زحمت کشان تحریریه تبریک میگوییم :-/

قشنگ یکسری از بچه ها پیش بینی کرده بودن که bioshock بازی سال میشه . منم از انتخاب این همه جوایز برای bioshock از اونجا که هم تو بخش بهترین بازی 360 برنده شد هم pc کاملا تشخیص دادم که بازی سال هم میشه . ولی این فقط ی چیز میرسونه اونم که بیشتر افراد تحریریه دارای platform Pc هستن به نظر من . ولی tolu در درجه اول و بعد gta کاملا لایق تر بودن به بازی سال و متاسفانه فکر میکنم یجوری چون این دو عنوان مخصوص کنسول هستن و روی pc نیستن محروم شدن . البته واقعا ننیشه گفت نظر شخصی تحریریه چون واقعا برخی انتخب ها کاملا غلط بوده .

بازی سنتر می‌تونست رکورد The Last of Us رو یه شماره ارتقا بده که این کار رو نکرد :|

نظر کیا بوده Bioshock
چند تا رای داشت؟
میشه نظر اعضای تحریریه رو هم بنویسید؟ )GOTY(

آخرین ویرایش:
از همون اول مشخص بود انتخابشونBioshockــه واقعا موندم چی بگم؟

خودتون قضاوت کنید

bb825f597a8867491.png

بازیسنتر خاصه ، بازیسنتر خیلی خیلی خــــاصه ، بازیسنتــــر باید یه فرقی داشته باشه با اون 248 سایت و مجله ای که TLOU رو GOTY کردن چون میدونین چیه ؟ بازیسنتــــر یونیــــک و خــــاصه ...

oh shit حدسشم نمیزدم Bioshock بشه:d:d;)
مبارک طرفداراش و تحریریه باشه:d
ممنون

واقعا بازی BioShock Infinite بازی خوبی بود ولی خیلی غیر حرفه ای عمل کردید که این بازی رو به عنوان بازی سال انتخاب کردید و دو بازی gta v and last of us کاملا ارزش بیشتری داشتن و بازی های خیلی خیلی قویتری در کل فاکتور ها بودن .
من دارم میگم این بازی یک بازی خیلی خوب و بزرگ بودش ولی وقتی بازی هایی وجود داره که هم ارزششون و هم کیفیت بیشتری در تمامی فاکتور ها دارن انتخاب کردن این بازی برای بازی سال چندان جالب نبود.
نظر کل تیم تحریریه محترم میباشد و اینم نظر بنده بود امیدوارم ناراحت نشید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or