برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

باشه دیگه. شما نظرت گفتی و تموم شد. نمی خوای بیخیال بشی. هی میگی به نظر من به نظر من به نظر من.

بسه دیگه.
:wallbash:

خوب من دارم 40 بار اینو میگم که شما متوجه بشید نظر شخصی هست و این همه لازم نبود بزرگش کنیم / دیگه توی این پست در رابطه با بنده کامنت ندید/ممنون

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

یعنی من بعد از اینکه 3-4 بار بازی کردم بخش داستانی رو،بخش مولتی پلیرش قفل میشه و اجازه ی بازی کردن ندارم؟ :|

---

خیلی بیشتر از 500ـتا! :-" این 250تا ، 250تا هم بهترین بازی PS3 رو دارن فقط:-"
---
فینیشرهای کریتوس هم مثل اینکه قراره زیر سؤال بره! 8-|

بهترین بازی تاریخ دنیا لست او اس

- - -ویرایش - - -

علایق ، ماهیت اوفول پذیری دارند و تایتان هر چقدر هم خوب باشه بعد چند ماه خسته کننده می شه ، این رو دیگه تجربه ثابت کرده وخیلی ها هم می شناختم که همون GTA V متا 97 گرفته رو بعد از یک مدت بازی کردن ازش خسته شدن ،
در کل تایتان فقط یک بازی انلاین جذاب هست تا وقت بگذرونیم و اصلا قابل قیاس با TLOU نیست .

بله سبک ها کاملا فرق داره (نه بازی رو خوشت بیاد تکراری نمیشه دی ال سی ها هم که در اینده میاد و مپ های جدید به بازی اضافه میشه)

سورنا اسدی! شما تو گیمفا هم بودید یا هستید. شما یک سوتی بزرگ دادی و الان هم نمیتونی جمعش کنی و به نظر من چند وقتی افتابی نشو! شما چطور نمیدونید the last of us یک ip جدید هست؟!!!:p

آخرین ویرایش:
خوب من دارم 40 بار اینو میگم که شما متوجه بشید نظر شخصی هست و این همه لازم نبود بزرگش کنیم / دیگه توی این پست در رابطه با بنده کامنت ندید/ممنون

)

اومدی یه چیزی پروندی و بعدش گفتی نظر شخصی من هست و حالا میگی در رابطه با شما کامنت ندیم. دوست ندارید کسی در مورد شما کامنت بده لازم نیست نظرات شخصی خودتون رو عمومی کنید. همون شخصی نگهش دارید. وقتی نظرتون رو مینویسید دیگه از حالت شخصی بودن خارج میشه و باید قابل دفاع باشه.

یه عده هستند مثل شما توی این سایت هر چیزی که دلشون میخواد میگن و بعدشم چون نمیتونن ازش دفاع کنند میگن این نظر شخصی من هست. علاقه من اینجوریه و ... سعی میکنن یه چوری گندی رو که زدن ماست مالی کنن بره. نظر شخصی توی فروم جایی نداره و هرچیزی که میگید باید قابل دفاع باشه. شما هنوز تعریف IP رو نمی دونید اونوقت میاد اظهار نظر میکنید که این بازی IP نیست و بعدشم میگین این نظر شخصی من بوده !!

جمع کنید این بساط نظر شخصی و علاقه و میل و احساس و ...

برای بار هزارم میگم وقتی چیزی رو توی یک محیط اجتماعی بیان کنید دیگه نظر شخصی نیست پس قبل از کامنت دادن یکم فکر کنید و ببینید میتونید از حرفی که میزنید دفاع کنید یا خیر و بعد اونو منتشر کنید

شما لطف کن از جمله های مناسب تری استفاده کن اقای محترم مگه بنده به شما چیزی گفتم که جوش اوردی؟ خوب ادم باهوش دارم میگم نباید میشد خوب این نظر شخصی منه مشکلی هست؟
اونو دیگه ناظم و مدیر تشخیص میدن که من از چه جمله هایی میتونم استفاده کنم نه شما :)
بله من با شما مشکل دارم چون انقدر غرق فن بازیهای خودتون شدید که حتی یه ذره فکر نمیکنید چی دارید میگید و فقط میخواید نظر خودتون رو گفته باشید در صورتیکه امکان نداره شما حتی 5 دقیقه TLOU رو بازی کرده باشی.اگه از اولش میومدی میگفتی آقا چرا Titanfall بهترین new ip نشد مشکلی نبود ولی اینکه خودتو دوستدار TLOU معرفی میکنی که کسی بهت گیر نده بعدش میگی چرا برنده شده چون نباید اصلاً کاندید میشد!! این دیگه تهه سیاه بازیه که زیاد دیدیم تو این فروم! شما هم که چه تو ***فا چه اینجا کاملاً مشخصه سونی هیتر هستی پس بحثی با شما نمیمونه، همین که نمیدونستی new ip چیه خودش کل داستان رو میرسونه

این دوستمون sorena asadi الان تو پیام خصوصی دقیقا این جمله رو گفته :
"....به نظر من بازی یک ای پی جدید هست که یک چیز خیلی شاخ رو وارد بازی کنه تایتان فال ایده و اتمسفرش برای تبدیل شدن به جدیدترین ای پی عالی میباشد...."
دیدید میگم ایشون نمی دونه آی پی جدید یعنی چی!!
خب الان برا مثال آنچارتد 4 یا هیلو 5 یک چیز شاخی رو ارائه بدن که تا حالا هیچ عنوانی ارائه نداده میشن ای پی جدید!!!:d
و اگه یک بازی جدید معرفی بشه که همه چیزش سر تا پا تقلیده و هیچ نو آوری نداره نمیشه بهش گفت آی پی جدید!!! :d
دوست عزیز و منتقد قهار آی پی جدید آی پی جدید هست و ربطی نداره که نوآوری داشته باشه یا نه فقط کافی اولین شماره از یک عنوان باشه!
وای به حال دنیای گیم که مدعیان منتقد بودنش نمی دونن آی پی جدید یعنی چی !:|

بازی های دکمه زنی زیادی هستش مثله GOD OF WAR و خیلی چیز دیگه اما به پای فینیشر هایی که ماریوس بر روی دشمنانش میره نمیرسه!!

99446098953561829179.gif

عزیز با این پست های گوهربار و فنی شما و اون سوتی وحشتناکی که دادی پیشنهاد میکنم در همون گیمفا به شدت مشغول باشید

"....به نظر من بازی یک ای پی جدید هست که یک چیز خیلی شاخ رو وارد بازی کنه تایتان فال ایده و اتمسفرش برای تبدیل شدن به جدیدترین ای پی عالی میباشد...."
خب الان برا مثال آنچارتد 4 یا هیلو 5 یک چیز شاخی رو ارائه بدن که تا حالا هیچ عنوانی ارائه نداده میشن ای پی جدید!!!:d
و اگه یک بازی جدید معرفی بشه که همه چیزش سر تا پا تقلیده و هیچ نو آوری نداره نمیشه بهش گفت آی پی جدید!!! :d
دوست عزیز و منتقد قهار آی پی جدید آی پی جدید هست و ربطی نداره که نوآوری داشته باشه یا نه فقط کافی اولین شماره از یک عنوان باشه!

کار درستی نمی کنید شما. ایشون اگر میخواست علنی صحبت کنه که پیام خصوصی به شما نمی داد. این چه کاریه که پیام خصوصی ایشون رو منتشر میکنی؟ :(

کار درستی نمی کنید شما. ایشون اگر میخواست علنی صحبت کنه که پیام خصوصی به شما نمی داد. این چه کاریه که پیام خصوصی ایشون رو منتشر میکنی؟ :(
خب من که پیام خوصوصی ایشون رو کاملا اینجا نگذاشتم! صحبتهای شخصی و ...هم داشت!
با توجه به متن پیامش هدف از خصوصی دادنش این قسمت از حرفاش نبوده و اون قسمتهایی که دلیل ارسالش بوده سکرت می مونه!
این جمله هم به نظر من چیز خاصی نیست که علنی شدن یا نشدنش ایراد باشه چون اصلا موضوع بحث های چند صفحه ی اخیره!

بهترین بازی تاریخ دنیا لست او اس
من چنین چیزی نگفتم!
یه آماری دادی،دوستمون یه آماری داد! حدسی یه رقمی رو گفت که تعداد جایزه ها شاید بیشتر اون بشه،فقط خواستم شفاف سازی کنم جایزه های TLOU رو قرار باشه حساب کنیم،خیلی بیشتر از این حرفا میشه!

البته علنی هم گفتن ایشون به نظر میاد تو پ خ هم تاکید شدید دارن رو نظرشون

TLoU نباید حتی کاندید بهترین IP جدید میشد!!!؟ جل الخالق!:دی
البته هر کسی نظری داره ولی اگه ادمینای سایت میومدن اسلحه میذاشتن رو سر تحریریه و میگفتن TLoU امسال حق داره فقط تو یه رشته برنده باشه، اون یه رشته بدون کوچکترین شک و تردیدی بهترین IP جدید سال بود!:دی

ممنون که کامل منتشر نکردی عزیز الان هیلو یک ای پی جدیده من کی این حرف زدم؟؟ من خودم گفتم اون کامنت جوگیرانه بود که گفتم نباید کاندید میشد اما برنده باید تایتان فال میبود تمام جمع کنید دیگه ...

- - -ویرایش - - -

TLoU نباید حتی کاندید بهترین IP جدید میشد!!!؟ جل الخالق!:دی
البته هر کسی نظری داره ولی اگه ادمینای سایت میومدن اسلحه میذاشتن رو سر تحریریه و میگفتن TLoU امسال حق داره فقط تو یه رشته برنده باشه، اون یه رشته بدون کوچکترین شک و تردیدی بهترین IP جدید سال بود!:دی

داداش نگفتیم اسلحه بزارین اخه این بازی رو توی قسمت های دیگه مثل مولتی پلیر هم کاندید کردین اخه یعنی چه؟ بعد میشه یک دلیل فقط برای بنده بیارید که چرا تایتان فال نباید بهترین ای پی جدید سال بشه؟

داداش نگفتیم اسلحه بزارین اخه این بازی رو توی قسمت های دیگه مثل مولتی پلیر هم کاندید کردین اخه یعنی چه؟ بعد میشه یک دلیل فقط برای بنده بیارید که چرا تایتان فال نباید بهترین ای پی جدید سال بشه؟
:-j
شما تا حالا مولتی این بازی رو رفتی؟! اومدی بحثو عوض کنی و سوتیتو جمع کنی زدی خرابترش کردی :)) :d
اگر رفته بودی این حرفو نمیزدی .

20 دقیقه بازی کردم ساده بود چیز خاصی نداشت اگه سوالی هم در رابطه با مولتی خواستی ازم بپرس خصوصی پاسخ میدم

giltiti.com-1392-06-03-3476995229.jpg

آخرین ویرایش:
سورنا اسدی! شما تو گیمفا هم بودید یا هستید. شما یک سوتی بزرگ دادی و الان هم نمیتونی جمعش کنیدو به نظر من چند وقتی افتابی نشو! شما چطور نمیدونید the last of us یک ip جدید هست؟!!!:p

من قبلا بودم الان که 4 تا بچه 13 ساله جمع شده دور هم نیستم بعدشم فعلا همینجا خدمت هستیم شما مشکلی دارید؟ من نمیدونم ای پی جدید چیه؟ بیا اینم جمع کردن ای پی جدید یعنی تایتان فال حالا هرکی هرچی خواست بگه

- - -ویرایش - - -

شما تا حالا مولتی این بازی رو رفتی؟!
اگر رفته بودی این حرفو نمیزدی :)

20 دقیقه بازی کردم ساده بود چیز خاصی نداشت اگه سوالی هم در رابطه با مولتی خواستی ازم بپرس خصوصی پاسخ میدم

دم بازی سنتر گرم کاشکی بهترین بازی سالم بشه این شاهکار من مشکلی با این بازی ندارم حتی ای دی یاهومم نگاه بندازین اسم همین بازی هستش اگه کسی هم از دستم ناراحت شد معذرت میخوام

tlouremastered-header01-600x300.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or