برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید
من سونی فن نیستما ولی فعلا شما مایکرو فنا هستید که خودتونو به GTA وصل کردید و جوری از GTA حرف میزنید که انگار انحصاری کنسول شماست :)

:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:

این همه چشممون رو باز کردیم ولی چیزی که دیدیم :

8966376018_678ddc49b7_o.jpg

همه این سایت هایی که ردیف کردی به gta هم 10 دادن یا بیشتر متا جوابگو هست

gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید

ما که هم از بازی کردن GTA V لذت بردیم هم از TLOU :) شما درجه ی هیتری خودتو بیار پایین تا قبول واقعیت واست راحت تر باشه ;)

مشکل از کمی سن شماست که اونم بعد از گذشت چند سال حل میشه
اصلا از این نوع جملات نیش دار خوشم نمیاد که الان زدید!لازم نکرده در مورد سن افراد نظرات حس ششمی خودتون رو بیان کنی و به ما انگ بچگی و نفهمی بزنید !شما اول کنسول ایکس باکس وان رو تهیه کن و بعد یک rYSE هم بزار کنارش بعد میفهمی منظورم چیه دوست عزیز!
بازی های دکمه زنی زیادی هستش مثله GOD OF WAR و خیلی چیز دیگه اما به پای فینیشر هایی که ماریوس بر روی دشمنانش میره نمیرسه!!

اون دکمه زنی ها بیشتر تو کار دادن امتیاز ها به کار برده می شدن و تو مرحله اخر بازی هم به درستی اگر نزنی GAME OVER میشی! درجه سختی رو VETRAN که قابل قبول بود! کلا اونقدر از بازی بد گفتن ما که چیز بد زیادی ندیدم!
داستان گویی خوب!
گیم پلی خوب!
فینیشر های خیلی عالی (حتی از ماله فیلم 300 زک اشنایدر هم بهتر بود )
همش به دلیل هایپ بیش از اندازه بود برای بازی!
البته فکر نکنم شما بخش انلاین بازی رو زده باشید!

ryse اصلا game play داشت ؟ :d میشه برای این گیم پلی خوب رو تشریح کنین ببینیم چیش خوب بوده :d

اصلا از این نوع جملات نیش دار خوشم نمیاد که الان زدید!لازم نکرده در مورد سن افراد نظرات حس ششمی خودتون رو بیان کنی و به ما انگ بچگی و نفهمی بزنید !شما اول کنسول ایکس باکس وان رو تهیه کن و بعد یک rYSE هم بزار کنارش بعد میفهمی منظورم چیه دوست عزیز!
بازی های دکمه زنی زیادی هستش مثله GOD OF WAR و خیلی چیز دیگه اما به پای فینیشر هایی که ماریوس بر روی دشمنانش میره نمیرسه!!
الان مثلا Xbox One لامبورگینه که کسی نتونه تهیه کنه؟! والا شاید از اولین کسانی که بازی و کنسول رو در اختیار داشت من بودم اینم نتیجه اش :دی

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | XONE | Ryse: Son of Rome | سقوط فرزند روم

ryse اصلا game play داشت ؟ :d میشه برای این گیم پلی خوب رو تشریح کنین ببینیم چیش خوب بوده :d
فرماندهی گروهی سربازان! دستور های صوتی که میدادی! فینیشر های بازی! تعداد زیاد دشمن های بازی تو صحنه نبرد ! مولتی پلیر بازی! جنگ های سهمگین که تو بازی هستش ! تیراندازی ! پرتاب نیزه و غیره! کلا برات بگم دوست عزیز بازی گیم پلی جالبی داره!
بازی رو حالت های ایزی و نرمال خیلی اسونه اما زمانی که در حالت های هارد و وتران میرید حساب کار دستتون میاد :)

فرماندهی گروهی سربازان! دستور های صوتی که میدادی! فینیشر های بازی! تعداد زیاد دشمن های بازی تو صحنه نبرد ! مولتی پلیر بازی! جنگ های سهمگین که تو بازی هستش ! تیراندازی ! پرتاب نیزه و غیره! کلا برات بگم دوست عزیز بازی گیم پلی جالبی داره!
بازی رو حالت های ایزی و نرمال خیلی اسونه اما زمانی که در حالت های هارد و وتران میرید حساب کار دستتون میاد :)
ببخشید تو بازیهای دیگه دمپایی ابری پرت میکنن؟:-/
بهرحال تبریک میگم به بروبچ کرایتک و استــــاد یرلی که بالاخره یکی پیدا شد و از بازیشون خوب گفت :d
نسبت به نمره فکر کنی که بازیسنتر 5/5 داده اینطوریم حسابه عزیزم!
خیلی ها هستن تو وان که نظرشون با من یکیه!
من دیگه حرفی ندارم باید بازی رو تجربه کنید تا بدونید چطور بازی هستنش!ولی بازی عمرا در حد 5/5 باشه!

بازی کردم این ابر شاهکار استـــــاد یرلی رو :)
درکل که بحثی نیست! شما خوشت اومده دیگه!

آخرین ویرایش:
الان مثلا Xbox One لامبورگینه که کسی نتونه تهیه کنه؟! والا شاید از اولین کسانی که بازی و کنسول رو در اختیار داشت من بودم اینم نتیجه اش :دی

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | XONE | Ryse: Son of Rome | سقوط فرزند روم
همین مسئله ساز بود ! همین نقد شما بازی رو به چوب خشک بیشتر شبیه می کرد! من نقد شما رو خوندم میترسیدم بازی اصلا جالب نباشه و حالمو بهم بزنه! اما بعدش دیدم که اینطور نیست و نظر من و بسیاری از دوستان دیگرم با من یکی بود!

- - -ویرایش - - -

ببخشید تو بازیهای دیگه دمپایی ابری پرت میکنن؟:-/
بهرحال تبریک میگم به بروبچ کرایتک و استــــاد یرلی که بالاخره یکی پیدا شد و از بازیشون خوب گفت :d
نسبت به نمره فکر کنی که بازیسنتر 5/5 داده اینطوریم حسابه عزیزم!
خیلی ها هستن تو وان که نظرشون با من یکیه!
من دیگه حرفی ندارم باید بازی رو تجربه کنید تا بدونید چطور بازی هستنش!ولی بازی عمرا در حد 5/5 باشه!

آخرین ویرایش:
ما که هم از بازی کردن GTA V لذت بردیم هم از TLOU :) شما درجه ی هیتری خودتو بیار پایین تا قبول واقعیت واست راحت تر باشه ;)

من نسبت به چیزی تنفر ندارم من سعی میکنم واقع بین باشم و تو انتخابم فن بازی رو کنار بزارم

توی بخش بهترین ای پی جدید من منظورم نواوری بازی نبود به صورت کلی گفتم مثلا تایتان فال خدایی یک بازی کاملا جدید و شاهکار بود (میدونم ای پی چیه و خیر سرم منتقد هستم توی کامنت های قبلی منظور رو بد رسوندم همه یک برداشت دیگه کردن )

من نسبت به چیزی تنفر ندارم من سعی میکنم واقع بین باشم و تو انتخابم فن بازی رو کنار بزارم

احسنت ! من که متحول شدم . واقعا ذره ای فن باؤی‌ تو پست‌های شما موجود نیست . بقیه باید یاد بگیرن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or