برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

همینجوری نصف شبی برام سوال بوجود اومده ها ، مثلاً تو کدوم زمینه فوق العاده نبود !؟ مثلاً کجا نباید کاندید میشد که شده !؟

مثلا توی بهترین Multiplayer رقابتی به نظرم نباید نامزد میشد!:|

البته این نظر منه و توی بخش های دیگه هم میشد نامزد نشه ولی چون طرفدارای بازی شدیدا تعصبی هستن از صحبت در مورد اون بخش ها انصراف میدم!:d

- - -ویرایش - - -

به عنوان مثال توی بخش بهترین ای پی جدید به نظر من نباید کاندید میشد

خدایی این جا باید حتما نامزد میشد و برنده شدن هم یه بخشی به سلیقه افرادی که بازی رو انتخاب میکنن!

امیدوارم ناراحت نشید ولی واقعا همه چیز مشخصه .... فقط last of us و BioShockبازی مثل GTA V که در تمامی سایت های دنیا این همه جایزه برده و متاش خیلی بالاتره اصلا نباید برنده بشه؟ مثلا بهترین نوآوری در گیم پلی تایتان فال نباید نامزد میشد؟ خوب احتمال 99 درصد بهترین بازی سالم last of us پارسال خیلی توپ قبول داشتم ولی امسال نه (نظر شخصی امیدوارم نه به فن های سونی بر بخوره نه اعضای تحریریه سایت)
ما نمیدونستیم متای 97 خیلی از 95 بالاتره :| مخصوصا اینکه اون 97 با 50 تا نقد هست و اون 95 با 98 تا رای !!

شاهکار بود... خوب رای کاربرا هم اینجا مشخه خیلی ها جوگیر میشن میبینن این بازی توی تمامی زمینه ها برنده شده و میان به همین بازی رای میدن 80% کاربرای سایت هم فن سونی و این بازی هستن(من این میگم که محبوبیت بازی دلیل بر برتر بودنش نیست) البته بازم میگم این بازی شاهکار بود ولی بهترشم وجود داره

- - -ویرایش - - -
خودت داری میگی شاهکار بود. دیگه چه ربطی به جوگیر شدن داره. پس حتما 97 تا منتقدی که به بازی امتیاز بالای 90 دادن همه جوگیر شده بودن ! آره؟

به عنوان مثال توی بخش بهترین ای پی جدید به نظر من نباید کاندید میشد

IP یعنی مالکیت فکری که در صنعت گیم به یک بازی گفته میشه که از هیچ بازی تقلید نکرده و حرفی برای گفتن داره. مثلا Halo و سوپر ماریو یا Dead Space و ...

- - -ویرایش - - -

مثلا توی بهترین Multiplayer رقابتی به نظرم نباید نامزد میشد!:|

البته این نظر منه و توی بخش های دیگه هم میشد نامزد نشه ولی چون طرفدارای بازی شدیدا تعصبی هستن از صحبت در مورد اون بخش ها انصراف میدم!:d

!

ممنون که نظر نمیدی. خیلی داری لطف میکنی. اگه میشد در مورد TLOU از این نظرات فیلسوفانه اصلا ندی که خیلی بهتر بود.

اقا تلو متا95گرفته رکورد گوتی هم زده دیگه واقعا درک نمیکنم چرا با کوچیک ترین حرفی چهار صفحه بحث میکنین..بخدا این تعصبی که سونی فن ها رو تلو و..دارن رو این روزها خیلی ها رو ناموس شونم ندارن:دی

اقا تلو متا95گرفته رکورد گوتی هم زده دیگه واقعا درک نمیکنم چرا با کوچیک ترین حرفی چهار صفحه بحث میکنین..بخدا این تعصبی که سونی فن ها رو تلو و..دارن رو این روزها خیلی ها رو ناموس شونم ندارن:دی

والا همه میدونن من سونی فن نیستم ولی دیگه این حرف که تلو نباید نامزد ip جدید نباشه دیگه نوبره به خدا /:).

ممنون که نظر نمیدی. خیلی داری لطف میکنی. اگه میشد در مورد TLOU از این نظرات فیلسوفانه اصلا ندی که خیلی بهتر بود.

میشه بگی چه ویژگی این بازی باعث شده نامزد
بهترین Multiplayer رقابتی بشه؟

ادک gta v رو می بینه یاد فیلمو شاهکار american hustle میوفته. در همه چیز عالی ولی در همه چیز دوم!!!!!!! اصلا تو فصل جوایز هییییییییییچچچچچچچچچچچچچچچچچچییییییییییییییییییییی نمیشن!!

شما توهین کردی داش فردین دیگه چه فایده:d مشکلی نیست;) من همه جا نظر شخصیم رو میگم کاری هم ندارم که کسی بخواد مسخره کنه ولی این بازی با اینکه شاهکاره اما یک ای پی جدید نبود این لقب رو به یک بازی میدن که یک چیز کاملا جدیدی رو رو کنه. تنها این نیست بخش مولتی پلیر هم شما این بازی رو کاندید کردید و بخش بهترین گرافیک کنسولی جی تی ای 10 برابر این بازی وسعت داره و با اون سخت افزار داغون نسل هفتم چنین چیزی رو خلق کرد این همه نواوری تلاش شبانه روزی راک استار برای خلق چنین بازی بدون نقصی به چشم نمیاد؟ در کل من تنها کاری به برنده ندارم ولی به نظرم قرار دادن بازی ها در لیست به خوبی انجام نشده. کل تحریریه سایت و 80% کاربرایی که فن این بازی هستن من میگم که این نظر شخصی من هستش و یک انتقاد و فکر نمیکنم من این چیزا رو گفتم نه چیزی از من کم شده و نه از شما / یا حق
پست های گوهربار شما تو سایت های دیگه مثل ***فا رو هم دیدیم :) نمیدونم چطور دلت اومد کلمه ی " شاهکار " رو بچسبونی به TLOU چون شما یکی از سونی هیترهای شناخته شده هستی!! بهرحال شما میتونی بری تو همون سایت و تو بخش Best New Ip ، بهترین نوآوری رو برنده انتخاب کنی :))
طرف اومده داره فکت صادر میکنه که TLOU نباید میشد و فلانه، بعد میگه نظر شخصیه :))

اون دوستی که می فرمایند که tlou نباید کاندید بهترین آی پی جدید بشه بگه که حالا چه بازی های باید کاندید بهترین آی پی جدید بشه!؟:-b
اصلا فک کنم برخی ها نمی دونن ip جدید چیه!! چون قبلا تو یه سایتی که همه داشتن تو یک پستی بهترین های سال رو انتخاب می کردن یه مایکرو فنی تو انتخاباش بهترین آی پی جدید رو زده بود farcry3 :d:x

آخرین ویرایش:
تنها بازی عمرم که دیدم نویسنده های گهر بار بهش نمره های بدی دادن و بهش ظلم کردن ryse:son of rome بود ! در واقع نویسنده ها از ماجرا و بازی سیاه نمایی کردن!

تنها بازی عمرم که دیدم نویسنده های گهر بار بهش نمره های بدی دادن و بهش ظلم کردن ryse:son of rome بود ! در واقع نویسنده ها از ماجرا و بازی سیاه نمایی کردن!

به عنوان یک شخصی می‌گم که این بازی رو تجربه کرده، Ryse فقط و فقط گرافیک داشت. نکته‌ی جالبش این بود که موقع QTEها هم اگه دکمه‌ی اشتباه بزنی انگار نه انگار! درجه‌ی سختی بازی هم که در حد پشمک!

gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید

عزیز این حالتو تموم منتقد های سایت ها و مجله های جهان داشتند :d

به عنوان یک شخصی می‌گم که این بازی رو تجربه کرده، Ryse فقط و فقط گرافیک داشت. نکته‌ی جالبش این بود که موقع QTEها هم اگه دکمه‌ی اشتباه بزنی انگار نه انگار! درجه‌ی سختی بازی هم که در حد پشمک!
اون دکمه زنی ها بیشتر تو کار دادن امتیاز ها به کار برده می شدن و تو مرحله اخر بازی هم به درستی اگر نزنی GAME OVER میشی! درجه سختی رو VETRAN که قابل قبول بود! کلا اونقدر از بازی بد گفتن ما که چیز بد زیادی ندیدم!
داستان گویی خوب!
گیم پلی خوب!
فینیشر های خیلی عالی (حتی از ماله فیلم 300 زک اشنایدر هم بهتر بود )
همش به دلیل هایپ بیش از اندازه بود برای بازی!
البته فکر نکنم شما بخش انلاین بازی رو زده باشید!

آخرین ویرایش:
gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید

:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:

این همه چشممون رو باز کردیم ولی چیزی که دیدیم :

8966376018_678ddc49b7_o.jpg

عزیز این حالتو تموم منتقد های سایت ها و مجله های جهان داشتند :d
موضوع بر سر این بازی از زمین تا آسمون فرق میکنه من که از یک ماه بعد عرضه کنسول تو لایو وان بودم و تا الان بالای 90% دوست هام بازی رو انجام داده بودن ازش خیلی خوششون اومده بود و از امتیازهایی که به بازی داده بودند خیلی ناراضی بودن!
حتی قبل از بازی کردنش من فکر میکردم بازی خیلی بدی هستش و به مردم میگفتم یکی دیگه بخرن بجاش ولی وقتی بازی کردم واقعا بازی پر از خشونت و فرماندهی و ... بود که به بقیه دوستانم پیشنهادشو میدادم!
من تو عمرم بازی شبیه به گیم پلی رایز ندیده بودم!
درست شبیه به ماجرای مافیا 2 بود اگثر گیمرها از بازی خوششون اومد منتقدین به دلیل هایپ زیادی که برای بازی شده بودن بهش خیلی کم دادن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or