برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

بله. من فکر می کردم انتخاب ها طبق سال 2013 و زمان انتشار بازی ها طی این دوره هست و انتهای سال ما هم انجام می شه.مرسی.

آخرین ویرایش:
همون جور که دوستان گفتن Tomb Raider واسه سال 91 هست، فقط توضیح بدم که تو انتخاب های پارسال TR توی 9 رشته من جمله بهترین بازی سال کاندید شده بود :دی

امیدوارم ناراحت نشید ولی واقعا همه چیز مشخصه .... فقط last of us و BioShockبازی مثل GTA V که در تمامی سایت های دنیا این همه جایزه برده و متاش خیلی بالاتره اصلا نباید برنده بشه؟ مثلا بهترین نوآوری در گیم پلی تایتان فال نباید نامزد میشد؟ خوب احتمال 99 درصد بهترین بازی سالم last of us پارسال خیلی توپ قبول داشتم ولی امسال نه (نظر شخصی امیدوارم نه به فن های سونی بر بخوره نه اعضای تحریریه سایت)

امیدوارم ناراحت نشید ولی واقعا همه چیز مشخصه .... فقط last of us و BioShockبازی مثل GTA V که در تمامی سایت های دنیا این همه جایزه برده و متاش خیلی بالاتره اصلا نباید برنده بشه؟ مثلا بهترین نوآوری در گیم پلی تایتان فال نباید نامزد میشد؟ خوب احتمال 99 درصد بهترین بازی سالم last of us پارسال خیلی توپ قبول داشتم ولی امسال نه (نظر شخصی امیدوارم نه به فن های سونی بر بخوره نه اعضای تحریریه سایت)

موافقم و اگه به دوستان بر نخوره فقط کم مونده توی قسمت بهترین بازی PC بازی Last Of Us رو نامزد کنند!:|

البته The Last Of Us فوق العاده بود ولی نه توی همه زمینه ها!;)

همینجوری نصف شبی برام سوال بوجود اومده ها ، مثلاً تو کدوم زمینه فوق العاده نبود !؟ مثلاً کجا نباید کاندید میشد که شده !؟

موافقم و اگه به دوستان بر نخوره فقط کم مونده توی قسمت بهترین بازی PC بازی Last Of Us رو نامزد کنند!:|

شاهکار بود... خوب رای کاربرا هم اینجا مشخه خیلی ها جوگیر میشن میبینن این بازی توی تمامی زمینه ها برنده شده و میان به همین بازی رای میدن 80% کاربرای سایت هم فن سونی و این بازی هستن(من این میگم که محبوبیت بازی دلیل بر برتر بودنش نیست) البته بازم میگم این بازی شاهکار بود ولی بهترشم وجود داره

- - -ویرایش - - -

همینجوری نصف شبی برام سوال بوجود اومده ها ، مثلاً تو کدوم زمینه فوق العاده نبود !؟ مثلاً کجا نباید کاندید میشد که شده !؟

به عنوان مثال توی بخش بهترین ای پی جدید به نظر من نباید کاندید میشد

آخرین ویرایش:
:shocked:
کاندید نباید میشد؟ بر چه اساس اون وقت؟ نه واقعا بدون هیچ بحث فرعیی، این بازی چه مشکلی داشت که نباید توی این بخش حتی کاندید میشد؟

بدون داشتن هیچ گونه قصد توهین و بی ادبی و با کمال احترام؛ دوست عزیز ساعت 3 صبحه و احساس میکنم از وقت خوابتون گذشته. بهتره بخوابید و فردا دوباره در مورد پستی که دادی فکر کنید. The Last of Us نباید توی بهترین IP جدید نامزد میشد؟ چه رسد به اینکه ببره؟!!!

Really؟ R U Joking me؟

No offense of course!

بدون داشتن هیچ گونه قصد توهین و بی ادبی و با کمال احترام؛ دوست عزیز ساعت 3 صبحه و احساس میکنم از وقت خوابتون گذشته. بهتره بخوابید و فردا دوباره در مورد پستی که دادی فکر کنید. The Last of Us نباید توی بهترین IP جدید نامزد میشد؟ چه رسد به اینکه ببره؟!!!

Really؟ R U Joking me؟

No offense of course!

شما توهین کردی داش فردین دیگه چه فایده:d مشکلی نیست;) من همه جا نظر شخصیم رو میگم کاری هم ندارم که کسی بخواد مسخره کنه ولی این بازی با اینکه شاهکاره اما یک ای پی جدید نبود این لقب رو به یک بازی میدن که یک چیز کاملا جدیدی رو رو کنه. تنها این نیست بخش مولتی پلیر هم شما این بازی رو کاندید کردید و بخش بهترین گرافیک کنسولی جی تی ای 10 برابر این بازی وسعت داره و با اون سخت افزار داغون نسل هفتم چنین چیزی رو خلق کرد این همه نواوری تلاش شبانه روزی راک استار برای خلق چنین بازی بدون نقصی به چشم نمیاد؟ در کل من تنها کاری به برنده ندارم ولی به نظرم قرار دادن بازی ها در لیست به خوبی انجام نشده. کل تحریریه سایت و 80% کاربرایی که فن این بازی هستن من میگم که این نظر شخصی من هستش و یک انتقاد و فکر نمیکنم من این چیزا رو گفتم نه چیزی از من کم شده و نه از شما / یا حق

شما توهین کردی داش فردین دیگه چه فایده:d مشکلی نیست;) من همه جا نظر شخصیم رو میگم کاری هم ندارم که کسی بخواد مسخره کنه ولی این بازی با اینکه شاهکاره اما یک ای پی جدید نبود این لقب رو به یک بازی میدن که یک چیز کاملا جدیدی رو رو کنه. تنها این نیست بخش مولتی پلیر هم شما این بازی رو کاندید کردید و بخش بهترین گرافیک کنسولی جی تی ای 10 برابر این بازی وسعت داره و با اون سخت افزار داغون نسل هفتم چنین چیزی رو خلق کرد این همه نواوری تلاش شبانه روزی راک استار برای خلق چنین بازی بدون نقصی به چشم نمیاد؟ در کل من تنها کاری به برنده ندارم ولی به نظرم قرار دادن بازی ها در لیست به خوبی انجام نشده. کل تحریریه سایت و 80% کاربرایی که فن این بازی هستن من میگم که این نظر شخصی من هستش و یک انتقاد و فکر نمیکنم من این چیزا رو گفتم نه چیزی از من کم شده و نه از شما / یا حق

اون میشه بیشترین نوآوری
IP اینجا مخفف Intellectual Property ـه اگه اشتباه نکنم که مفهومش میشه یه سری جدید از جایی اقتباس نشده و دنباله سری دیگه ای نیست. حالا حتی اگه نوآوری هم اصن توش نباشه.

اصلا معنی IP میدونی چیه؟ :|

اصلا ip یعنی چی ؟؟؟؟ ip جدید به بازی میگن که ادامه دار یک سری نباشه اونی که شما میگی نو اوری هست نه ip جدید . ASIII با AS های دیگه از نظر گیم پلی 180 درجه تفاوت داشت و کلا عوض شده بود پس باید بهش بگیم ip جدید ؟؟؟؟؟:d

جی تی ای 10 برابر این بازی وسعت داره و با اون سخت افزار داغون نسل هفتم چنین چیزی رو خلق کرد

ای بابا تا چند وقت پیش که open world بودن هیچ تائثیری توی گرافیک نداشت چی شد الان با تائثیر شد ؟؟؟؟؟؟؟ 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or