برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

اینقدر ننه من غریبم بازی تیریپ pc در نیار، تاپیک ها موجوده معلومه کی شروع کرده دعوا ها رو.
52278713865402218925.jpg

یه جا دیگه هم مزه پروندی جواب ندادم, ادامه بدی ادامه میدم...
---
در مورد پیشرفت درسته gta v نسبت به iv خیلی پیشرفت کرد ولی infinite نسبت به bioshock2 کم پیشرفت نداشت با اینکه به شخصه زیاد با infinite حال نکردم ولی انتخابشم عجیب نیست:d

آخرین ویرایش:
پیش بینی نتایج بخش سبک ها :d

شوتر
Titanfall

نقش آفرینی
Dark Souls II

ورزشی
FIFA 14

اکشن ماجرایی
GTA V

Racing
GT 6

سکوبازی
Rayman Legends

مبارزه ای
Injustice

استراتژیک
Total War : Rome II

ماجرایی
Wolf Among Us

استراتژیک

طبق هر معیاری حساب کنیم ، Rome 2 آشغالی بیش نیست . بازی که بدون پچ ، جز هوش مصنوعی افتضاح ، دیپلماسی ضعیف

گرافیک پر از باگ ، ناهماهنگ بودن یونیت های بازی نسبت به هم دیگه ، بی جزئیات بودن نقشه بازی نسبت به نسخه های قبلی

هیچ چیزی نیست ، یه فاجعه بیشتر نیست وقتی سازنده های بازی با وقاحت تمام بعد از گند زدن به بهترین عنوان استراتژیک نوبتی

میان میگن از بازی لذت ببرین، البته سلیقه شما محترمه ولی واقعا تعجب میکنم چطور کسی این انتخاب رو داشته باشه وقتی غولی به اسم dota 2 هست :d

پیش بینی نتایج بخش سبک ها :d

شوتر
Titanfall

نقش آفرینی
Dark Souls II

ورزشی
FIFA 14

اکشن ماجرایی
GTA V

Racing
GT 6

سکوبازی
Rayman Legends

مبارزه ای
Injustice

استراتژیک

ماجرایی
Wolf Among Us

فقط 3 تا رو درست حدس زدم :(

- - -ویرایش - - -

طبق هر معیاری حساب کنیم ، Rome 2 آشغالی بیش نیست . بازی که بدون پچ ، جز هوش مصنوعی افتضاح ، دیپلماسی ضعیف

گرافیک پر از باگ ، ناهماهنگ بودن یونیت های بازی نسبت به هم دیگه ، بی جزئیات بودن نقشه بازی نسبت به نسخه های قبلی

هیچ چیزی نیست ، یه فاجعه بیشتر نیست وقتی سازنده های بازی با وقاحت تمام بعد از گند زدن به بهترین عنوان استراتژیک نوبتی

میان میگن از بازی لذت ببرین، البته سلیقه شما محترمه ولی واقعا تعجب میکنم چطور کسی این انتخاب رو داشته باشه وقتی غولی به اسم dota 2 هست :d

امیدوارم بتونید این موضوع رو درک کنید که اینها فقط یه پیش‌بینی از انتخاب ها بود
حالا نمی دونم شما چرا زود گارد میگیری و میری توی فاز دفاع و بحث و جدل !!
93 تا پست دادی تا حالا یکیش بدون تنش و جدل نبود

ول کن عمو جون انگار خیلی خیلی دلت خوش_

منیجر هم بهترین بازی ورزشی میشد دیگه امشب کیفم کوک میشد :-" :دی
انتخاب های این سری به نظرم عالی بودن جای هیچ بحثی هم نیست :دی

پ.ن:چه سال کچلی بوده تو RPG و فایتینگ :| :دی

امیدوارم بتونید این موضوع رو درک کنید که اینها فقط یه پیش‌بینی از انتخاب ها بود
اتفاقا درک میکنم عزیز :)
منظورم نه تنش بود ، نه توهین و نه گارد ! Total War ارث پدری من نیست که از اون دفاع کنم :) فقط جالب بود چطور ممکنه

کسی از Rome 2 خوشش بیاد و قصد هم ندارم که در سلیقه کسی دخالت کنم

شب همگی بخیر ...

اون نمیشد Tearaway میشد که باز هم موشکلی نبود :دی

مهمترین جایزه ، جایزه B:AToTS بود که گرفتش :دی
Puppeteer باید میشد :(
توی گرافیک هنری و موسیقی هم باید کاندید میشد حداقل:(

فقط توی بازیسنتره که Tekken Revolution و Chrono Phantasma حتی کاندید سبک خودشون نمیشن و Injustice میاد برترین بازی فایتینگ سال رو میگیره.

good job bc

اینکه روزی یک ماد از روی عنوان موفق و محبوب World of WarCraft تبدیل به یک رقیب جدی برای خود بازی اصلی شود، موضوعی بود که شخص اریک جانسون نیز در چُرت های بعدظهر خود آن را نمی دید.
تا جایی که میدونم DOTA واسه ی Warcraft 3: The Frozen Throne درست شده نه WOW.

سلایق و عقابد و نظرهای شخصی و قراردادنش توی فضا و کار گروهی و ... همه عالی و قابل تحسین و به کنار، ولی جای Tomb Raider در این انتخاب ها واقعا خالیه، واقعا.

به هرجای این لیست ها نگاه کنی، در خیلی از بخش ها جای خالی این بازی و سطح بازی سازیش و کیفیتش واقعا حس می شه، Tomb Raider هیچ کم و کسری نسبت به خیلی از بازی های AAA امسال نداره و اگر جلوتر از اونها نباشه، عقب تر هم نیست. ( فارغ از اینکه قبلا چی بوده و چی داشته و الان چی شده و به کجا رسیده) - حتی در بخش Action - Adventure اسم بازی دیده نمی شه و عناوین مثل SC BlackList در نبودش راحت دارن خودنمایی می کنند،بماند که در بخش بهترین بازی سال هم نیست! نفس گیره واقعا...

اره خداییش به tomb rider کم لطفی شد ولی ترافیک زیاده ، ولی خیلی جاها کاندید نیست ، تجربه لذت بخشی بود حد اقل واسه من ! و بازی کیفیت خوبی داشت .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or