برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

پست های گوهربار شما تو سایت های دیگه مثل ***فا رو هم دیدیم :) نمیدونم چطور دلت اومد کلمه ی " شاهکار " رو بچسبونی به TLOU چون شما یکی از سونی هیترهای شناخته شده هستی!! بهرحال شما میتونی بری تو همون سایت و تو بخش Best New Ip ، بهترین نوآوری رو برنده انتخاب کنی :))
طرف اومده داره فکت صادر میکنه که TLOU نباید میشد و فلانه، بعد میگه نظر شخصیه :))

شما لطف کن از جمله های مناسب تری استفاده کن اقای محترم مگه بنده به شما چیزی گفتم که جوش اوردی؟ خوب ادم باهوش دارم میگم نباید میشد خوب این نظر شخصی منه مشکلی هست؟

- - -ویرایش - - -

الان مثلا Xbox One لامبورگینه که کسی نتونه تهیه کنه؟! والا شاید از اولین کسانی که بازی و کنسول رو در اختیار داشت من بودم اینم نتیجه اش :دی

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | XONE | Ryse: Son of Rome | سقوط فرزند روم

داش فردین شما الان وان هم داری؟ چرا زیر اواتارت وان وجود نداره؟ خوب یعنی اینقدر ازش متنفری که 4 رو گذاشتی ولی وان رو نه به هر حال من کاری ندارم ولی خدایی رایز یک بازی متوسط بود کم کم باید 7 میگرفت اما متال گییر رو چی میگید بازی به این توپی بهش 6 میدین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! تحریریه و مدیران سایت خدایی دیگه نباید فن بازی در بیارن حالا کل بچه های تحریریه 4 گرفتن همه فن سونی همه لست او اس انتخاب کردن (من بیشتر از این اینجا بحث نمیکنم چون تعداد فن های سونی خیلی زیاده یا میریزن سرم یا بن میشم یا کامنت هام پاک میشه:d) بیخیال با با هرکی وان داره یا 4 داره بچسبه به کنسولش و لذتش رو ببره

بابا ول کنید دیگه! هی احترام احترام! هی نظر شخصی نظر شخصی! بالا آوردیم دیگه:-&

اصلا از این نوع جملات نیش دار خوشم نمیاد که الان زدید!لازم نکرده در مورد سن افراد نظرات حس ششمی خودتون رو بیان کنی و به ما انگ بچگی و نفهمی بزنید !شما اول کنسول ایکس باکس وان رو تهیه کن و بعد یک rYSE هم بزار کنارش بعد میفهمی منظورم چیه دوست عزیز!
بازی های دکمه زنی زیادی هستش مثله GOD OF WAR و خیلی چیز دیگه اما به پای فینیشر هایی که ماریوس بر روی دشمنانش میره نمیرسه!!

بیخیال شایان ما تا صبح بگیم رایز یک بازی قابل قبوله اینا حرف خودشون میزنن .... من ادامه نمیدم

هرکی وان داره یا 4 داره بچسبه به کنسولش و لذتش رو ببره

آفرین. خودت جواب خودت رو دادی. بچسب به X1 و از RYSE و Titanfall لذت ببر و بذار ما هم به یه بازی ضعیف که نه IP هست نه نوآوری داره نه مالتی پلیر خوبی داره خوش باشه

آهان !
تایتان فال 75 جایزه آورده پس میشه یک آی پی کاملا جدید ولی آخرین ما با 250 تا اونم فقط گوتی و اگه جوایز دیگه مثل بهترین گرافیک ها و صداگذاری های و داستان و.... رو هم که حساب کنید چیزی شاید بالای 500 جایزه بشه لایق کاندید شدن نیست!8-|
ببخشیدا بعضی وقتها سطح برخی پست ها چنان پایینه ( تو همین چند صفحه چندتا مشهوده!) آدم فکر می کنه تو سایت تازه تاسیسی هست که افتاده دست چند نفر نووب :d
تا باشه از این مایکروسافت فن ها باشه:x
شاید تا الان تحقیق کرده باشی و فهمیده باشی ولی قطعا تا قبل اون پستت تو چند صفحه ی قبل نمی دونستی ip جدید چیه!

- - -ویرایش - - -

که این بازی یه موقع فکرنکنین کشکه
هنوز جواب ندادیا!
منتظرم ببینم به چه دلیلی tlou شایسته ی کاندید بهترین آی پی جدید نیست!
ضمنا جناب منتقد (!!) لطف کاندید های دیگه رو تو این بخش معرفی کن!
منتظرما....

- - -ویرایش - - -

gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید
ما وقتی چشامون رو باز میکنیم همین جوری یه دفعه چشممون می خوره به 250 تا گوتی و ناخود آگاه جوایزی رو که تو مراسم هایی چون بافتا و دایس و جی دی سی و.... درو کردیم یادمون میفته به رقیباش هم که نگاه می کنیم مثل جی تی ای می بینیم که تو بخش همین جوایز چیزی در حدود 100 گوتی عقب تر هستن!
بخدا تقصیر خودمون نیست:((

quote_icon.png
نوشته شده توسط Dlforshot gta بهترین بازیه ساله، سونی فنها چشماتون باز کنید فن بازی رو کنار بزارید
در عالی بودن GTA V هیچ شکی نیست ولی جدا میخوام بدونم چطوری روت میشه بازی که 250 تا گوتی برده رو ترول کنی !!!

آهان !
تایتان فال 75 جایزه آورده پس میشه یک آی پی کاملا جدید ولی آخرین ما با 250 تا اونم فقط گوتی و اگه جوایز دیگه مثل بهترین گرافیک ها و صداگذاری های و داستان و.... رو هم که حساب کنید چیزی شاید بالای 500 جایزه بشه لایق کاندید شدن نیست!8-|
ببخشیدا بعضی وقتها سطح برخی پست ها چنان پایینه ( تو همین چند صفحه چندتا مشهوده!) آدم فکر می کنه تو سایت تازه تاسیسی هست که افتاده دست چند نفر نووب :d
تا باشه از این مایکروسافت فن ها باشه:x
شاید تا الان تحقیق کرده باشی و فهمیده باشی ولی قطعا تا قبل اون پستت تو چند صفحه ی قبل نمی دونستی ip جدید چیه!

- - -ویرایش - - -

هنوز جواب ندادیا!
منتظرم ببینم به چه دلیلی tlou شایسته ی کاندید بهترین آی پی جدید نیست!
ضمنا جناب منتقد (!!) لطف کاندید های دیگه رو تو این بخش معرفی کن!
منتظرما....

- - -ویرایش - - -

ما وقتی چشامون رو باز میکنیم همین جوری یه دفعه چشممون می خوره به 250 تا گوتی و ناخود آگاه جوایزی رو که تو مراسم هایی چون بافتا و دایس و جی دی سی و.... درو کردیم یادمون میفته به رقیباش هم که نگاه می کنیم مثل جی تی ای می بینیم که تو بخش همین جوایز چیزی در حدود 100 گوتی عقب تر هستن!
بخدا تقصیر خودمون نیست:((

من نمیدونستم ای پی چیه؟ ای خدا هیچی نمیگم اون چیزایی که میخوای هم الان واسط خصوصی میکنم اینجا حال بحث کردن با فن های سونی رو دیگه ندارم (این نظر شخصی من بود آقای محترم شما میتونستی خیلی راحت از کنار نظر بنده رد بشی) اگه واست خیلی مهمه من میگم به نظر من بازی تایتان فال یک ای پی جدیدتر از لست او اس بود جدیدتر از لحاظ محتوا بازم میگم این نظر منه شما لست او اس 1000 تا هم جایزه گرفته باشه بعد 3-4 بار تموم کردنش میزاری کنار ولی تایتان فال انلاین هست و به نظر بنده ارزش بیشتری داره و بازی مانندش تا به حال ساخته نشده تا چندین سالم میتونی بازی کنی و حالش ببری:d

من نمیدونستم ای پی چیه؟ ای خدا هیچی نمیگم اون چیزایی که میخوای هم الان واسط خصوصی میکنم اینجا حال بحث کردن با فن های سونی رو دیگه ندارم (این نظر شخصی من بود آقای محترم شما میتونستی خیلی راحت از کنار نظر بنده رد بشی) اگه واست خیلی مهمه من میگم به نظر من بازی تایتان فال یک ای پی جدیدتر از لست او اس بود جدیدتر از لحاظ محتوا بازم میگم این نظر منه شما لست او اس 1000 تا هم جایزه گرفته باشه بعد 3-4 بار تموم کردنش میزاری کنار ولی تایتان فال انلاین هست و به نظر بنده ارزش بیشتری داره و بازی مانندش تا به حال ساخته نشده تا چندین سالم میتونی بازی کنی و حالش ببری:d

باشه دیگه. شما نظرت گفتی و تموم شد. نمی خوای بیخیال بشی. هی میگی به نظر من به نظر من به نظر من.

بسه دیگه.
:wallbash:

یعنی من بعد از اینکه 3-4 بار بازی کردم بخش داستانی رو،بخش مولتی پلیرش قفل میشه و اجازه ی بازی کردن ندارم؟ :|

---
خیلی بیشتر از 500ـتا! :-" این 250تا ، 250تا هم بهترین بازی PS3 رو دارن فقط:-"
---
فینیشرهای کریتوس هم مثل اینکه قراره زیر سؤال بره! 8-|

لست او اس 1000 تا هم جایزه گرفته باشه بعد 3-4 بار تموم کردنش میزاری کنار ولی تایتان فال انلاین هست و به نظر بنده ارزش بیشتری داره و بازی مانندش تا به حال ساخته نشده تا چندین سالم میتونی بازی کنی و حالش ببری:d
علایق ، ماهیت اوفول پذیری دارند و تایتان هر چقدر هم خوب باشه بعد چند ماه خسته کننده می شه ، این رو دیگه تجربه ثابت کرده وخیلی ها هم می شناختم که همون GTA V متا 97 گرفته رو بعد از یک مدت بازی کردن ازش خسته شدن ،
در کل تایتان فقط یک بازی انلاین جذاب هست تا وقت بگذرونیم و اصلا قابل قیاس با TLOU نیست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or