برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

یاد بگیرید تحمل نظر مخالف رو داشته باشید، یکی از دلایلی که آدم های درست حسابی مملکت میرن از اینجا امثال شماهایید که انقدر خودخواهید حاضر به هیچ گونه انعطاف توی هیچی نیستید.
وقتی سبک موسیقی دیگه ای رو گوش نکردید بهش می گید آشغال، وقتی یه فیلم میاد عقایدتون رو به چالش می کشه بهش می گید آشغال. تا وقتی که یه نفر مخالف شما حرف می زنه میشه احمق. همونجور که سایر سایت ها حق این رو داشتن که GOTY رو انتخاب کنن بازیسنتر هم این حق رو داره و به شما هیچ ربطی نداره که میاید اعضای تحریریه رو زیرسؤال می برید. واقعاً حال آدم رو به هم می زنید. یه مدت سر U2 این جور کارا می کردید، الانم برای TLOU. تمام این حرفا رو سعی کردم بدون هیچ توهینی بگم، من مطمئنم اگر اعضای ND این لیست رو می خوندن به راحتی به بازیسنتر تبریک می گفتن بخاطر این که لیست خوبی رو تهیه کردن و مطالب خوبی رو توش گذاشتن ولی شماها کاری می کنید که آدم از دیدن نام ND هم فرار کنه.
اصلا همچین اتفاقایی سر HALO 4 نمیوفته مثلا . HALO 4 ??????
سر هیلو 4 که فروم ترکید از فرط ترول، هرچند من فن هیلو نیستم! سر Diablo 3 یادتون رفته؟ یا سر GeoW III؟ یا کل بحث هایی که سر GeoW می شد؟ اصلاً بحث هایی که سر PC Gaming و Console Gaming میشه؟ اینها همش یه مدل رفتاره. حالا یه جا تروله یه جا ستایش.

آخرین ویرایش:
Daedalus

من نمیدونم چرا همیشه سر این بازیا همچین اتفاقی میوفته سر U2 سر ، tlou سر ، سر Tearaway , سر جورنی , سر ....

اصلا همچین اتفاقایی سر HALO 4 نمیوفته مثلا . HALO 4 ??????

با بقیه بخشای سایت کاری ندارم ولی اگه 10 سال دور دنیا رو بگردن یه همچین تیم تحریریه خفنی نمیشه جمع کرد (منظورم همه نیست)

پ.ن : جون ما این "نظر مخالف رو قبول کنین" رو بیخیال بشین حرف 1 بار 2 بار نیست . ما فقط پشت گوشمون virgin هست .

بازم به من که میام حقیقتا میگم که من بازی کردم یا نه ... که بعضیا جنبه حقیقت را ندارند ..... چسبیدن به تعصباتشون.....
من تا زمانی که امتحان نکرده بودم هیچ نظری ندادم ...
اتفاقا ....خوشبختانه یا متاسفانه دیروز جمعه نزدیک به 2 ساعت دیگه بازی کردم ..... واقا دیگه بیشتر از این فکر نمیکنم نیاز باشه تست کنم که بتونم نظرم را بگم(البته مراحل اولیه هم نبود ...سوار اسب بودیم... یه سری ساختمان بود که اون زامبیا یا هرچی... توش بودند...یه سری هم نمیدیدند... میتونستی با تیر کمون بزنیشون
یا یواشکی از پشت...... یه جاشم یه اسلحه flame بود که خیلی راحت میشد باهاش کشت.... یه باس هاش هم کور بود..... بعد پشت سد ....
چیزی که از بازی فهمیدم این بود ...... بازی های مشابه به این سالها قبل خیلی ها را اشباء کردند از جمله خودم ......
اگر من هیتر هستم بهتر از اینه که یه کمپانی یا شخص یا بازی را خدا بدونم(تاکید میکنم خدا) که اگر یکی اومد اراد بهش بگیره بخام طرف را با هر ابزاری شده بکوبونم ....
تعصب یه سری از Sony فن ها بر کسی پوشیده نیست .... خوشبختانه کم هم نیستند .....
من تعصب خاصی روی بازی یا دستگاهی ندارم ..... و اگر پستی در این مورد میزنم .... شاید چون عقیده دارم همیشه یه بالانسی باید باشه .... کلا تعصب رو مخه ....:d

TLOU داستان محور ـه و بارزترین مشخصه ـش که از مابقی بازیهای هم سبک خودش و بازیهای 2013 اینطوری جلوش انداخت همین شخصیت پردازی ـهاش و فضاسازی های فوق العاده ـش بود، وقتی همینطوری شانسی از اول و وسط و آخر بازی 2-3 تا چپتر انتخاب می کنی و چهار تا کلیکر و رانر می کشی بدون اینکه اصلاً بدونی حرف سازنده چیه انصافاً چطوری توقع داری که برات اینطور به نظر نیاد که اینم مثل مابقی بازیهای این ژانر که به قول خودت اشباع ـمون کردن ـه فقط ولاغیر؟ :d

TLOU کار گردن کلفتی ـه منتها اینکه کسایی هم کلاً باهاش حال نکنن خیلی طبیعی ـه و هیچ ایرادی هم کسی نمی تونه بهشون بگیره منتها حداقل شأن علمی بحث سر این مسائل رو رعایت کن یعنی اول یه کاری رو خودتون ببینین بعد باهاش مخالفت کن البته هر طور دوست داری فقط چون گفتی تعصبی نداری گفتم!

چهار تا TEAR باز کردن شد نواوری؟ اصلا معنی نواوری یعنی این که بتونه تا سال ها تاثیر گذار باشه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل HL، MGS، GTA حالا TEAR باز کردن میشه نواوری؟
نمی خوام جواب بدید و بحث رو کشش بدیم ولی واضحه که TLOU نواوری داشت که دقیقا بعد از MGS 3 تا به این ور هیچ بازیی نداشت. (حالا بگم نظر شخصی تا بحثی ادامه پیدا نکنه)

این که میشه اثرگذاری، تعریف نوآوری کجا این میشه؟:d من Infinite رو که ندیدم ولی بنظر من TLOU هم آنچنان نوآوری خاصی تو گیم پلی ـش نداشت و اون وسط فقط Brothers می تونه یه نیمچه نوآوری گیم پلی ـش بحساب بیاد.

يه نكته جالب كه ديدم يه عده پست دادن تو فروم بازيسنتر رو به يه سري چيز ديگه ربط دادن ...اقا جان پست دادن تو فروم چه ربطي به اهميت داشتن و معتبر بودن نظر تحريريه سايت داره .....مثلا ما ميايم راجب تام چيك هم نظر ميديم حالا يعني نظر تام چيك اينجا براي كسي اهميتي داره !!!!!!!
اندر احوالات تحريريه بازي سنتر همين بس كه سال گذشته اومد بازي كه از لحاظ تعداد گاتي جزو پنج تاي اول هم نبود رو گاتي خودش كرد و بساط انبساط خاطر مارو هم فراهم كرد ، ديگه تكليف همچين تحريريه اي معلوم هست يه عده فن بوي جمع شدن دور هم حال ميكنن :).....البته به هر صورت نظرشون هست و سليقشون نبايد مورد باز خواست قرار بگيرن بايد گذاشت به حال كردن خودشون ادامه بدن:d

در مورد TLoU هم هرچي بگم چيز هايي هست كه همه ميدونن ازكجاش بايد گفت ، بازي كه بيشترين جوايز بهترين داستان سال ،بهترين گرافيك سال ،بهترين اكشن ادونچر سال ،بهترين بازي اوريجينال و....و در نهايت بهترين بازي سال رو از معتبر ترين سايت ها و مجلات دنيا مثل IGN , gameinformer , Escapist, GameTrailrs, GiantBomb ,Eurogamer و معتبر ترين مراسم ها مثل BAFTA , DICE , GDC دريافت كرده و در اخر هم ركورد بيشترين تعداد گاتي رو در تاريخ صنعت گيمينگ در اختيار داره و تا اين لحظه پر افتخار ترين گيم دنياس و به معناي واقعي كلمه اين بازي و طرفدارنش سيراب هستن از جوايز ....

در مورد بازيسنتر هم به نظر من bc بهترين فروم رو بين سايت هاي فارسي زبان داره مخصوصا به خاطر بعضي از كاربران فعالش كه خيلي سريع و كامل اخبار رو پوشش ميدن اما در مورد صفحه اصلي سايت و تحريريه آش و كيفيت نقد بازي هاش به راحتي پشت سر چند سايت ديگه فارسي زبان قرار داره البته به نوعي حق هم دارن به هرصورت اون سايت كه من نميخوام نام ببرم به صورت حرفه اي تحريريه شون نقد انجام ميدن و حقوق دريافت ميكنن ولي أخب اينجا اين جوري نيست و نقدهاشون رو هم كه كاربر ميخونه كاملا حس ميشه كه سطحش بالاتر از نقد هاي بازيسنتر .....

آخرین ویرایش:
یاد بگیرید تحمل نظر مخالف رو داشته باشید، یکی از دلایلی که آدم های درست حسابی مملکت میرن از اینجا امثال شماهایید که انقدر خودخواهید حاضر به هیچ گونه انعطاف توی هیچی نیستید.
وقتی سبک موسیقی دیگه ای رو گوش نکردید بهش می گید آشغال، وقتی یه فیلم میاد عقایدتون رو به چالش می کشه بهش می گید آشغال. تا وقتی که یه نفر مخالف شما حرف می زنه میشه احمق. همونجور که سایر سایت ها حق این رو داشتن که GOTY رو انتخاب کنن بازیسنتر هم این حق رو داره و به شما هیچ ربطی نداره که میاید اعضای تحریریه رو زیرسؤال می برید. واقعاً حال آدم رو به هم می زنید. یه مدت سر U2 این جور کارا می کردید، الانم برای TLOU. تمام این حرفا رو سعی کردم بدون هیچ توهینی بگم، من مطمئنم اگر اعضای ND این لیست رو می خوندن به راحتی به بازیسنتر تبریک می گفتن بخاطر این که لیست خوبی رو تهیه کردن و مطالب خوبی رو توش گذاشتن ولی شماها کاری می کنید که آدم از دیدن نام ND هم فرار کنه.

سر هیلو 4 که فروم ترکید از فرط ترول، هرچند من فن هیلو نیستم! سر Diablo 3 یادتون رفته؟ یا سر GeoW III؟ یا کل بحث هایی که سر GeoW می شد؟ اصلاً بحث هایی که سر PC Gaming و Console Gaming میشه؟ اینها همش یه مدل رفتاره. حالا یه جا تروله یه جا ستایش.
;;) !!!!

بهترین نوآوری در گیم پلی
BioShock Infinite

قصد جسارت ندارم اما به نظر من bioshock از همون شماره اولش یکی از بدترین shooterها و combat mechanicها رو داشت. تو Infinite این مورد حتی بدتر هم شده بود! :d البته بازم میگم این نظر منه! :d

TLOU
این که میشه اثرگذاری، تعریف نوآوری کجا این میشه؟:d من Infinite رو که ندیدم ولی بنظر من TLOU هم آنچنان نوآوری خاصی تو گیم پلی ـش نداشت و اون وسط فقط Brothers می تونه یه نیمچه نوآوری گیم پلی ـش بحساب بیاد.

نکته مبهم ماجرا در حقیقت همین جا هست. اینکه بازی هایی مثل Bioshock و The Last Of Us گیم پلی فوق العاده ای داشتند ولی نوآوری در گیم پلی ؟ وقتی بازی Brothers رو شروع میکنی از همون اول، گیم‌پلی استثنایی بازی داغونت میکنه و معنی نوآوری رو میفهمی ولی Bioshock و TLOU به هیچ وجه نمی تونن این کار رو بکنند. من نمیدونم از کی تا حالا آویزون شدن به ریل و پرتاب آجر شده نوآوری در گیم‌پلی؟

قصد جسارت ندارم اما به نظر من bioshock از همون شماره اولش یکی از بدترین shooterها و combat mechanicها رو داشت. تو Infinite این مورد حتی بدتر هم شده بود! :d البته بازم میگم این نظر منه! :d

کسی که بهترین بازی نسلش Crysis Originalـه بهتره همون نظرشو واسه خودش نگه داره!! :دی

با بقیه بخشای سایت کاری ندارم ولی اگه 10 سال دور دنیا رو بگردن یه همچین تیم تحریریه خفنی نمیشه جمع کرد (منظورم همه نیست)

الان تو به جای فحش دادن بیا بگو کدوم بخش باید می رسید به TLoU !
اینجوری که تو داری می گی باید بهترین RPG سال هم برسه بهش.

شما TLOU بازی نکردی در حالی که من هم اینفینیت و هم TLOU رو جویدم پس من دارم رو هوا حرف میزنم؟ :)
به خدای واحد واضحه که کسی نمیگه اینفینیت بازی بد و مضخرفیه شاهکاره و این درست اما نواوری در گیم پلی؟ اونم در سالی که TLOU هست و حتا تا جایی که کاندید و نامزد بهترین نواوری هم نمیشه.
چهار تا TEAR باز کردن شد نواوری؟ اصلا معنی نواوری یعنی این که بتونه تا سال ها تاثیر گذار باشه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل HL، MGS، GTA حالا TEAR باز کردن میشه نواوری؟
نمی خوام جواب بدید و بحث رو کشش بدیم ولی واضحه که TLOU نواوری داشت که دقیقا بعد از MGS 3 تا به این ور هیچ بازیی نداشت. (حالا بگم نظر شخصی تا بحثی ادامه پیدا نکنه)
خوبه توی پستمم نوشتم من TLOU رو بازی نکردم ولی در مورد بایوشاک میتونم نظر بدم! آخرشم گفتم نظر من این نیست که بایوشاک بهترین نو آوری رو داشت چون خودم توی بازی هایی که بازی کردم Brothers رو از نظر نو آوری خیلی قبول داشتم چون تا حالا این ایده رو جای دیگه ندیده بودم که به این خوبی پیاده بشه!
در مورد بایوشاک هم Tear شاید تو ذهن من نمونه ولی Skyline خودش یک ایده خیلی خوب واسه یک شوتر اول شخص فانتزی تخیلیه که گیم پلی رو 100 برابر سریع و روون تر میکنه و برای من یکی که موندگار خواهد بود!

بحث منم سر بهترین نو آوری نبود! سر این بود که میگفتین بایوشاک نو آوریه خاصی نداره! اون بازی هاییم که نام بردین دوتاش که سوم شخصه و توی بازی های سوم شخص خیلی بیشتر میشه نو آوری کرد ولی توی بازی های اول شخص اونم توی این سبک اول شخص مثلا چه نو آوری میشه کرد غیر از Tear و Skyline و ...!
والا هر کس نظری داره پس ادامه ندیم بهتره :)

خسته نباشید واقعا عالی طراحی کردید

تمامی انتخابای اعضای تحریریه هم خوبه . ولی به نظرم به هیچ وجه Bioshock: infinite لایق بهترین نو اوری در گیم پلی نبود.البته در فوق العاده بودن کلیتش شکی نیست

اینم انتخابای من :

بهترین اتمسفر : bioshock infinite
بهترین داستان : The last of us
بهترین بازی دانلودی : Gone Home
بهترین مولتی پلیر رقابتی :Titanfall
بهترین نواوری در گیم پلی :Tearaway
بهترین DLC : ه Left Behind
بهترین گرافیک PC :بازی Metro : last light
بهترین گرافیک کنسولی : The last of us
بهترین گرافیک هنری : Bioshock:infinite
بهترین موسیقی و صداگذاری : the last of us
بهترین صداپیشگی و شخصیت جدید : Joel
بهترین استودیو : ND
بهترین عنوان مستقل : Gone Home
بیشترین پیشرفت :GTA V
بدترین بازی : dark
بهترین شوتر : Bioshock:infinite
بهترین RPG : بازی tales of xillia
بهترین اکشن ادونچر: The last of us
بهترین پلتفرمر:Tearaway
بهترین استراتژیک : rome2
بهترین عنوان PC : بایوشاک
بهترین عنوان 360 : GTA V
بهترین عنوان PS3 : بازی TLOU

بازی سال : The Last of us . با اختلاف خیلی زیاد از بقیه

البته بابت متونی که تهیه شده بی نهایت تشکر میکنم از نویسندگان .

انتخاب هایی که تا اینجا شده به نظرم کاملا به جا بوده، خصوصا در مورد بایوشاک که واقعا در حقش کم لطفی شده بود!
ممنون.

کسی که بهترین بازی نسلش Crysis Originalـه بهتره همون نظرشو واسه خودش نگه داره!! :دی

الان تو به جای فحش دادن بیا بگو کدوم بخش باید می رسید به TLoU !
اینجوری که تو داری می گی باید بهترین RPG سال هم برسه بهش.
همانا کرایسیس 1 از لحاظ لول دیزان،مکانیزم های بازی و طراحی encounter ها میلیون ها سال از بایوشاک ها جلوتر می باشد.:d باشد که رستگار شوید:d

کسی که بهترین بازی نسلش Crysis Originalـه بهتره همون نظرشو واسه خودش نگه داره!! :biggrin1:

همانا کرایسیس 1 از لحاظ لول دیزان،مکانیزم های بازی و طراحی encounter ها میلیون ها سال از بایوشاک ها جلوتر می باشد.:d باشد که رستگار شوید:d

in your face... :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or