برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

آقا شما برای من یک دلیل قانع کننده بیار که چرا عناوینی مثل Pikmin 3 با متا 87 و Pokemon X/Y با متا 87-88 و فروش 11.6 میلیونی تا ژانویه توی این لیست نیستند ، حالا بقیه عناوین که کم هم نیستند به کنار

کلا یه قسمتی هایی از لیست خنده داره

همه ی کاندیداهای هر بخش قطعا دارای ویژگی های خوبی در اون بخش بودند اینکه کدوم یکی از بقیه بهتره بسته به نظر اشخاص مختلف جواب های متفاوتی خواهد داشت. اما این که شما نظر خودتون رو صحیح و نظر تحریریه رو ظلم می دونید عجیبه!
بحث اینکه ما نظر خودمون رو فکت و صحیح بدونیم نیست. بحث اینه که بین گیم پلی بایوشاک و Brothers یا Tearaway انتخاب بایوشاک یکمی ناجور هست.
هر چند از اون نمره 10 که اعضای تحریریه به بایوشاک دادن این انتخاب ها هم بعید نبود

خدا کنه ی جایزه ای هم به GTA حداقلش برسه با این وضعیت که فکر نکنم چیزی به GTA برسه جز همون جایزه بخش بهترین بازی 360 ، اونم دیگه از بی بازی میرسه به GTA.

بهترین بازی سال

The Last of Us :x

بهترین بازی سال بایوشاک میشه، حاظرم شرط هم ببندم

نظر تحریریه اینجا به بایوشاک نزدیک تره "از روی انتخابایی که تا الان شده نمیگم چون بجز نوآوری که میتونست چیزه دیگه ای باشه بقیش مشکلی نداره"

جالب واقعا! بازی سنتر به بایوشاک 10 داد. اما به the last of us امتیاز 9.5
بابا انقدر این بایوشاک را بزرگ نکنید.یک شوتر اول شخص خسته کننده! میدونم حالا میخواهید پست منو نقل قول کنیدو... و بگید من بازی نمیدونمو...یا بچم!!!
نه اقا من امسال دانشجوی دکتری میشم. داستانشم برام نگید که حفظم.

آخرین ویرایش:
Who cares ?
بهترین بازی امسال با اختلاف و بیشترین جوایز تاریخ بازی های ویدئویی متعلق به آخرین ساخته Naughty Dog ـه, حالا بازیسنتر هرچی دلش میخواد انتخاب کنه:دی!

Who cares ?
بهترین بازی امسال با اختلاف و بیشترین جوایز تاریخ بازی های ویدئویی متعلق به آخرین ساخته Naughty Dog ـه, حالا بازیسنتر هرچی دلش میخواد انتخاب کنه:دی!

اگه شما واست مهم نبود این جا پست هم نمی دادی که بگی Who cares!!!!
مشخصه خیلی هم واست مهمه!

Who cares ?
نهایت ادب و احترام شما رو میرسونه.

این حس " خود خفن پنداری " که تو فروم بوجود اومده که اگه به TLOU رأی ندیم یا اگه TLOU تو یه قسمت بهترین نشه پس انتخاب های هاردکورتری داشته ایم واقعاً جالبه:| یعنی قشنگ جوّی که بعضی از خود اعضای تحریریه یا خبرنگاران سایت راه انداختن همینو میرسونه، طوریکه تمام شایستگی های Bioshock:Infinite یا عناوین دیگه در صورت انتخاب نشدن TLOU زیر سایه ی همین قضیه خدشه دار میشه.

بابا انقدر این بایوشاک را بزرگ نکنید.یک شوتر اول شخص خسته کننده! میدونم حالا میخواهید پست من ونقل قول کنیدو... و بیگید من بازی نمیدونمو...یا بچم!!!
برای بالا بردن یه بازیه دیگه محبور نیستی یه بازیه دیگه رو خراب کنی!!! خسته کننده؟!:-/

اگه شما واست مهم نبود این جا پست هم نمی دادی که بگی Who cares!!!!
مشخصه خیلی هم واست مهمه!
آره خیلی مهمه اونقدر که تا اعلام نتایج من خوابو خوراک ندارم . فقط وای بحال وقتی که GOTY اعلام شه و اون چیزی که من فکر میکنم نباشه ! به احدو واحد قسم اعتصاب غذا میکنم :)) !

آره خیلی مهمه اونقدر که تا اعلام نتایج من خوابو خوراک ندارم . فقط وای بحال وقتی که GOTY اعلام شه و اون چیزی که من فکر میکنم نباشه ! به احدو واحد قسم اعتصاب غذا میکنم :)) !

از این رفتارت و شخصیتت هیچ بعید نیست این کار رو هم انجام بدی!!!

همین بخش اول جوایز واسه من کافی بود . موفق باشین .

جالبه TLOU جز نامزدهای بهترین نواوری در گیم پلی نبود.
و جالب تر اون که عنوانی اول شده که از لحاظ نواوری گیم پلی به گرد پای TLOU نمیرسه.

الان وجود Vigor با جادوهای نسخه 2007 چه تفاوتی داشت؟ تازه اینفینیت از لحاظ حضور و سلاح های گرم به گرد پای نسخه 2007 نمیرسه بعد اینجا نواوری گیم پلی :|
فقط یک بازی اسم ببرید که خاصیت های گیم پلی TLOU رو داره؟ فقط یدونه.

:)
چرا رو هو حرف میزنید :دی
من TLOU رو بازی نکردم ولی در مورد اینکه infinite نو آوری نداشت کاملا اشتباهه! همین Tear خودش یک دنیا نو آوریه! شخصیت الیزابت خودش یک دنیا نو آوریه! وقتی Tear رو باز میکنه میتونی از یک دنیای دیگه اسلحه یا چیزای دیگه برداری ویا مثلا وقتی گیم پلی بشدت تند و هیجانیه بالای یک ساختمون Tear باز میکنی با اون چنکگ میگیری تیر اندازی میکنی از بالا! موندم اینارو چطوری نمیبینی؟ اینجور چیزی من توی هیچ بازیی ندیدم!

اصلا غیر از Tear همین SkyLine به تنهایی خودش دنیای خلاقیته که گیم پلی رو بطوری سریع کرده که آدم حال میکنه وقتی بازی میکنه :دی دیگه شاهکارای کن لواین رو نمیشه بدون نو آوری دونست :)

که البته نمیگم قطعا باید بایوشاک میشد چون بقیه گزینه ها هم پر نو آوری بودن و هر کدومم میشد قبول داشتم ولی اینکه بگین اینفینیت نو آوری نداشته ظلمه خداییش :|
حالا هرچیم میشه میگین Vigor توی نسخه های قبلی هم بود :| مگه همه چیش Vigor بود؟

- - -ویرایش - - -

بابا انقدر این بایوشاک را بزرگ نکنید.یک شوتر اول شخص خسته کننده! میدونم حالا میخواهید پست منو نقل قول کنیدو... و بگید من بازی نمیدونمو...یا بچم!!!
اینکه TLOU فوق العاده بوده شکی درش نیست ولی لازم نیست واسه بالا بردن یک شاهکار یک شاهکار دیگه رو اینقدر بیارین پایی!
حالا بازیسنتر بد نمره داده! سایتا هم الکی بازی رو بزرگ کردن؟ و الکی بعد از GTA و TLOU بیشترین Goty امسال رو داره؟
همین سایتا وقتی میان به TLOU گوتی میدن میشن بهترین معیار ولی وقتی یک سایت به بازیی که خوشتون نمیاد نمره بالایی میده اینطوری میکنید :)

موفق باشید :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or