برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

جالب واقعا! بازی سنتر به بایوشاک 10 داد. اما به the last of us امتیاز 9.5
بابا انقدر این بایوشاک را بزرگ نکنید.یک شوتر اول شخص خسته کننده! میدونم حالا میخواهید پست منو نقل قول کنیدو... و بگید من بازی نمیدونمو...یا بچم!!!
نه اقا من امسال دانشجوی دکتری میشم. داستانشم برام نگید که حفظم.
اینقدر که TLOU را بزرگ جلوه دادند هیچ بازیه دیگه ای تا به این اندازه بزرگ جلوه داده نشده
کم مونده بهترین بازیه آنلاین هم بشه ؟!
سریه بایوشاک به ویژه شماره یکش یکی از ماندگارترین عناوین هستش

نهایت ادب و احترام شما رو میرسونه.
بعد از اون جریانات نقد TLoU و نمره 8.5 نه خیلی تابلوـه بکنیمش 9.5 و امتیازات کامل لست آو اس مثل گرفتن نمره 20 تو درس پرورشی ـه و بدبخت شد امسال خورد به غول های دیگه آخر سال چیزی گیرش نمیاد و کلاً هیت ورزی که دورو ور این بازی بود اینجا انتظار داری چی بگم ؟ اینکه انتخاب BC برای من خیلی مهمه ؟ چیزی که مهمه دنیا بازی مورد علاقه منو به عنوان GOTY ـه سال 2014 و تا وقتی که یک عنوان دیگه رکورد فضاییش رو نزنه به عنوان پرافتخار ترین بازی بازی تاریخ بازی های ویدئویی یاد میکنه .

اینقدر که TLOU را بزرگ جلوه دادند هیچ بازیه دیگه ای تا به این اندازه بزرگ جلوه داده نشده
شما از روی همون نیم ساعتی که خونه بچه برادرت تجربه کردی میگی دیگه ؟ یادش بخیر قدیما هیتر ها کمی عاقلانه تر هیت میورزیدن :)) !

آخرین ویرایش:
نشد یه جا قدر brothers بدونه... به خدا 2 3 ماه طول کشید tlou تموم کنم bioshock هم تموم نکردم:d به نظرم تاکید میکنم به نظرم خیلی خسته کننده بود... 2007 کجا infinite کجا... بعد از جورنی تنها بازی که یه سره تموم کردم brothers بود... خلاصه ممنون از زحماتتون یه حالی بدید brothers انتخاب کنید:d
tommy fisher
ماهیگیران زیادی اینجا جمع شدن سعی کن بهتر پست بدی داداش:d

چرا رو هو حرف میزنید :دی
من TLOU رو بازی نکردم ولی در مورد اینکه infinite نو آوری نداشت کاملا اشتباهه! همین Tear خودش یک دنیا نو آوریه! شخصیت الیزابت خودش یک دنیا نو آوریه! وقتی Tear رو باز میکنه میتونی از یک دنیای دیگه اسلحه یا چیزای دیگه برداری ویا مثلا وقتی گیم پلی بشدت تند و هیجانیه بالای یک ساختمون Tear باز میکنی با اون چنکگ میگیری تیر اندازی میکنی از بالا! موندم اینارو چطوری نمیبینی؟ اینجور چیزی من توی هیچ بازیی ندیدم!

اصلا غیر از Tear همین SkyLine به تنهایی خودش دنیای خلاقیته که گیم پلی رو بطوری سریع کرده که آدم حال میکنه وقتی بازی میکنه :دی دیگه شاهکارای کن لواین رو نمیشه بدون نو آوری دونست :)

که البته نمیگم قطعا باید بایوشاک میشد چون بقیه گزینه ها هم پر نو آوری بودن و هر کدومم میشد قبول داشتم ولی اینکه بگین اینفینیت نو آوری نداشته ظلمه خداییش :|
حالا هرچیم میشه میگین Vigor توی نسخه های قبلی هم بود :| مگه همه چیش Vigor بود؟

شما TLOU بازی نکردی در حالی که من هم اینفینیت و هم TLOU رو جویدم پس من دارم رو هوا حرف میزنم؟ :)
به خدای واحد واضحه که کسی نمیگه اینفینیت بازی بد و مضخرفیه شاهکاره و این درست اما نواوری در گیم پلی؟ اونم در سالی که TLOU هست و حتا تا جایی که کاندید و نامزد بهترین نواوری هم نمیشه.
چهار تا TEAR باز کردن شد نواوری؟ اصلا معنی نواوری یعنی این که بتونه تا سال ها تاثیر گذار باشه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل HL، MGS، GTA حالا TEAR باز کردن میشه نواوری؟
نمی خوام جواب بدید و بحث رو کشش بدیم ولی واضحه که TLOU نواوری داشت که دقیقا بعد از MGS 3 تا به این ور هیچ بازیی نداشت. (حالا بگم نظر شخصی تا بحثی ادامه پیدا نکنه)

شما TLOU بازی نکردی در حالی که من هم اینفینیت و هم TLOU رو جویدم پس من دارم رو هوا حرف میزنم؟ :)
به خدای واحد واضحه که کسی نمیگه اینفینیت بازی بد و مضخرفیه شاهکاره و این درست اما نواوری در گیم پلی؟ اونم در سالی که TLOU هست و حتا تا جایی که کاندید و نامزد بهترین نواوری هم نمیشه.
چهار تا TEAR باز کردن شد نواوری؟ اصلا معنی نواوری یعنی این که بتونه تا سال ها تاثیر گذار باشه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل HL، MGS، GTA حالا TEAR باز کردن میشه نواوری؟
نمی خوام جواب بدید و بحث رو کشش بدیم ولی واضحه که TLOU نواوری داشت که دقیقا بعد از MGS 3 تا به این ور هیچ بازیی نداشت. (حالا بگم نظر شخصی تا بحثی ادامه پیدا نکنه)
آره حتما این نظره شخصی رو بنویس که یه وقت از اعضای تحریریه نیان برات نقل قول بای بای بذارن :d

بازی سال من که ریمن باشه تو بخش اصلی نیست که=((
ولی خوب تو هر بخشی نامزد شده بود بهش رای دادم.بازی سال رو هم فکر کنم به بایوشاک دادم.:d

آره حتما این نظره شخصی رو بنویس که یه وقت از اعضای تحریریه نیان برات نقل قول بای بای بذارن :d
امین گفت "موفق باشین"، منم بای بای گذاشتم یه وقت داره میره احساس دلتنگی نکنه! :دی البته میدونی که نظر شخصی همه مهمه، به جز نظر اعضای تحریریه :)) :دی

بعد از اون جریانات نقد TLoU و نمره 8.5 نه خیلی تابلوـه بکنیمش 9.5 و امتیازات کامل لست آو اس مثل گرفتن نمره 20 تو درس پرورشی ـه و بدبخت شد امسال خورد به قول های دیگه آخر سال چیزی گیرش نمیاد و کلاً هیت ورزی که دورو ور این بازی بود اینجا انتظار داری چی بگم ؟ اینکه انتخاب BC برای من خیلی مهمه ؟ چیزی که مهمه دنیا بازی مورد علاقه منو به عنوان GOTY ـه سال 2014 و تا وقتی که یک عنوان دیگه رکورد فضاییش رو نزنه به عنوان پرافتخار ترین بازی بازی تاریخ بازی های ویدئویی یاد میکنه .

شما از روی همون نیم ساعتی که خونه بچه برادرت تجربه کردی میگی دیگه ؟ یادش بخیر قدیما هیتر ها کمی عاقلانه تر هیت میورزیدن :)) !
بازم به من که میام حقیقتا میگم که من بازی کردم یا نه ... که بعضیا جنبه حقیقت را ندارند ..... چسبیدن به تعصباتشون.....
من تا زمانی که امتحان نکرده بودم هیچ نظری ندادم ...
اتفاقا ....خوشبختانه یا متاسفانه دیروز جمعه نزدیک به 2 ساعت دیگه بازی کردم ..... واقا دیگه بیشتر از این فکر نمیکنم نیاز باشه تست کنم که بتونم نظرم را بگم
(البته مراحل اولیه هم نبود ...سوار اسب بودیم... یه سری ساختمان بود که اون زامبیا یا هرچی... توش بودند...یه سری هم نمیدیدند... میتونستی با تیر کمون بزنیشون
یا یواشکی از پشت...... یه جاشم یه اسلحه flame بود که خیلی راحت میشد باهاش کشت.... یه باس هاش هم کور بود..... بعد پشت سد ....

چیزی که از بازی فهمیدم این بود ...... بازی های مشابه به این سالها قبل خیلی ها را اشباء کردند از جمله خودم ......

اگر من هیتر هستم بهتر از اینه که یه کمپانی یا شخص یا بازی را خدا بدونم(تاکید میکنم خدا) که اگر یکی اومد اراد بهش بگیره بخام طرف را با هر ابزاری شده بکوبونم ....
تعصب یه سری از Sony فن ها بر کسی پوشیده نیست .... خوشبختانه کم هم نیستند .....
من تعصب خاصی روی بازی یا دستگاهی ندارم ..... و اگر پستی در این مورد میزنم .... شاید چون عقیده دارم همیشه یه بالانسی باید باشه .... کلا تعصب رو مخه ....

آخرین ویرایش:
دوستان امکان نداره تیم تحریریه این سایت و تمام سایت های جهان انتخاب هایی انجام بدن که همه گیمر ها و کاربرانُ راضی نگه داره و طبیعتا هر جا که اسم بهترین ها شنیده میشه اختلاف سلیقه هم به چشم میاد .

اینم نظر من در مورد بهترین عناوین سال 93 :

بهترین اتمسفر : Metro Last Light

از نظر من در نسل هفتم هیچ عنوانی نتونست فضای آخرالزمانی فرانچایز Metro به تصویر بکشه . نکته جالب اینه سبک و مکانیزم گیم پلی Metro هم به تاثیرگذاری اتمسفر کمک میکرد و تقریبا ما در تمام بخش های گیم پلی دچار کمبود مهمات و لوازم دیگه بودیم و در کمتر قسمتی از گیم پلی ما احساس آرامش میکردیم .

The Last Of Us هم در این زمینه واقعا عالی بود اما با این وجود من محیط آخرلزمانی Metro به The Last Of Us ترجیح میدم . Bioshock هم از نظر من در زمینه اتمسفر در حد این دو عنوان و حتی در حد نسخه اول فرانچایز خودش نبود .

بهترین داستان : The Last Of Us

در زمینه داستان بین گزینه های موجود شاید Bioshock عمیق ترین و جذاب ترین داستان داشت اما نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه ما در زمینه داستان باید به بحث دیالوگ نویسی و نوع روایت هم توجه کنیم . از نظر من در این دو زمینه استودیو ND از سایر استودیو های صنعت گیم فاصله گرفته و در کل من در زمینه داستان بازی The Last Of Us برترین بازی سال میدونم .

بهترین بازی دانلودی : DOTA 2

بهترین مولتی پلیر رقابتی : DOTA 2

انتخاب از بین Titanfall و Dota 2 کار سختی بود اما در کل فکر میکنم DOTA 2 که محبوبترین بازی شبکه Steam هم هستش در کلاس بالاتری قرار میگیره .

بهترین DLC سال : The Last Of Us : Left Behind

بهترین گرافیک تکنیکی PC : بازی Battlefield 4

بهترین گرافیک تکنیکی کنسول : The Last Of Us

بهترین گرافیک هنری : The Last Of Us

بهترین صداگذاری و افکت های صوتی : Battlefield 4

بهترین کاراکتر : Joel

امسال در زمینه کاراکتر سال خیلی پویایی بود اما دلیل من برای انتخاب Joel این بود شخصیت Joel خیلی بیشتر به فراز و نشیب های زندگی انسان نزدیک بود . در The Last Of Us سعی نشده بود مثل خیلی از بازیهای دیگه از Joel یک قهرمان و یک قدیس ساخته بشه که همیشه در تمام میادین پیروزه و هیچ تصمیم اشتباهی نمی گیره . شخصیت Joel پیج و خم های احساسی زیادی در طول بازی داشت و از نظر من بهترین کاراکتر سال 93 بود .

بهترین صداپیشگی : Joel

بهترین موسیقی : The Last Of Us

شاهکار Gustavo Santaolalla در بازی The Last Of Us ... بعد از پایان بازی و آغاز تیتراژ پایانی با ترک The Path A New Beginning چنان تحت تاثیرقرار گرفتم که با پایان تیتراژ اولین کاری که کردم این بود یکبار دیگه از اول بازیو شروع کردم تا دوباره اون لحظات زیبارو تجربه کنم .

بهترین استودیو : ND

ND ثابت کرد هیچ مرزی برای پیشرفت در صنعت گیم وجود نداره و میشه با هر بازی مرزها و افق های جدیدی در صنعت گیم بوجود آورد . چیزی که کمتر بهش توجه شد این بود پدید آوردن شاهکاری مثل The Last Of Us بر روی سخت افزار یک کنسول نسل هفتمی خودش کار بسیار بزرگی هستش .

بهترین بازی مسقل : Gone Home

بهترین IP جدید : The Last Of Us

بهترین پیشرفت در گیم پلی : Assassins Creed IV : Black Flag

با وجود انتقادهایی که از Ubisoft بابت عرضه سالانه فرانچایز AC میشه اما انصافا عرضه نسخه چهارم این بازی و کسب متای 89 و نواوری های موجود در گیم پلی همون چیزی بود که فرانچایز AC بهش نیاز داشت .

بهترین بازی که هیچکس بازی نکرد : Brothers: A Tale of Two Sons

نامیدکننده ترین بازی : Ryse: Son of Rome

بهترین بازی شوتر : Titanfall

بهترین بازی نقش آفرینی : Dark Souls 2

بهترین بازی ورزشی : NHL 14

بهترین بازی اکشن ادونچر : The Last of Us

بهترین بازی Racing : شبیه ساز GT6 ( من FORZA 5 نرفتم )

بهترین بازی استراتژیک : DOTA 2

بهترین بازی ادونچر : Brothers: A Tale of Two Sons

بهترین بازی PC : بازی DOTA 2

بهترین بازی X360 : بازی GTA V

بهترین بازی PS3 : بازی The Last Of Us

بهترین بازی XBOX ONE : بازی Titanfall

بهترین بازی PS4 : بازی Resogun

بهترین بازی سال : The Last Of Us

بخش اول خیلی خوب انتخاب شد. من که انتخابهام به نظر تحریریه خیلی نزدیک بود.... Bioshock هم که اکثرشو درو کرد چیزی که متاسفانه امسال به حقش نرسید(تو تعداد جوایز)

پ.ن: واقعا یه عده حال آدمو بهم میزنند.

بازم به من که میام حقیقتا میگم که من بازی کردم یا نه ... که بعضیا جنبه حقیقت را ندارند ..... چسبیدن به تعصباتشون.....
اتفاقا ....خوشبختانه یا متاسفانه دیروز جمعه نزدیک به 2 ساعت دیگه بازی کردم ..... واقا دیگه بیشتر از این فکر نمیکنم نیاز باشه تست کنم که بتونم نظرم را بگم(البته مراحل اولیه هم نبود ...سوار اسب بودیم... یه سری ساختمان بود که اون زامبیا یا هرچی... توش بودند...یه سری هم نمیدیدند... میتونستی با تیر کمون بزنیشون
یا یواشکی از پشت...... یه جاشم یه اسلحه flame بود که خیلی راحت میشد باهاش کشت.... یه باس هاش هم کور بود..... بعد پشت سد ....
چیزی که از بازی فهمیدم این بود ...... بازی های مشابه به این سالها قبل خیلی ها را اشباء کردند از جمله خودم ......
اگر من هیتر هستم بهتر از اینه که یه کمپانی یا شخص یا بازی را خدا بدونم(تاکید میکنم خدا) که اگر یکی اومد اراد بهش بگیره بخام طرف را با هر ابزاری شده بکوبونم ....
من تعصب خاصی روی بازی یا دستگاهی ندارم ..... و اگر پستی در این مورد میزنم .... شاید چون عقیده دارم همیشه یه بالانسی باید باشه .... کلا تعصب رو مخه ....:d

تو نمیفهمی شاید یکی نخواد بدونه تو بازی چه اتفاقی پیش میاد باید بزاری تو اسپویل

اتفاقا ....خوشبختانه یا متاسفانه دیروز جمعه نزدیک به 2 ساعت دیگه بازی کردم ..... واقا دیگه بیشتر از این فکر نمیکنم نیاز باشه تست کنم که بتونم نظرم را بگم(البته مراحل اولیه هم نبود ...سوار اسب بودیم... یه سری ساختمان بود که اون زامبیا یا هرچی... توش بودند...یه سری هم نمیدیدند... میتونستی با تیر کمون بزنیشون
من تعصب خاصی روی بازی یا دستگاهی ندارم ..... و اگر پستی در این مورد میزنم .... شاید چون عقیده دارم همیشه یه بالانسی باید باشه .... کلا تعصب رو مخه ....:d

شما که کاملا از نوشته هاتون معلومه اصلا و ابدا تعصب نداری !!

شما که کاملا از نوشته هاتون معلومه اصلا و ابدا تعصب نداری !!
کافر همه را......:)
مثلا تعصب به چی دارم ؟
خوشحال میشم بدونم

تو نمیفهمی شاید یکی نخواد بدونه تو بازی چه اتفاقی پیش میاد باید بزاری تو اسپویل
حق با شماست قدیما این جور چیزا نبود :d

بهترین داستان که حق Bioshock بود، اما بهترین گرافیک هنری به نظرم The Last of Us به مراتب بهتر بود، مخصوصا Pittsburg و Bill's Town.
گرافیک تکنیکی هم با این که بیاند گیمپلی و داستان جزو بدترین های امسال بود، اما بهترین گرافیک کنسولی کل نسل رو داره به نظرم :دی فقط کافیه Nevajo و Dragon's Hideout رو بازی کنین تا بهترین محیط آفتابی و برفی نسل رو ببینین :دی من بعد از اسکیت بورد کردن توی Dragon's Hideout یه ربع طول کشید فکمو از رو زمین جمع کردم :دی حالا یه چندتا باگ هم داشت که اشکال نداره :دی

یه خسته نباشید هم به همتون می گم، من دهنم سرویس شد این همه کلیک کردم، دیزاین و نوشتنش باید خیلی سخت تر می بوده، انتخاب ها هم خوب بوده تا اینجا :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or