برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

توهین و حقیقت با هم فرق دارن!
ممنونم ازت كه با كمال احترام(!!!) مياى حرف رفيقت رو تصديق مى كنى و به توهين به اون عده ادامه ميدى !
من اصلا كارى با اين بحث پيش اومده نداشتم ، نظر تحريريه هم نظر خودشونه و هر چيزى مى تونن انتخاب كنن و كسى هم نميتونه نتيجه رو عوض كنه و براى بعضيا قابل احترامه نظرشون و براى بعضياى ديگه نه ! ولى مسئله ى بدش وسط اين بحثها اينه كه داره به يه سرى چيزا و يه سرى كسا توهين ميشه ! كه خيلى بده ! و دوستمون اينجا مياد نصيحت ميكنه و يه جامعه رو مورد خطاب قرار ميده آخرش مياد توهين مى كنه و ميگه توهينى نبود تو حرفهام و شما هم خيلى ساده مياى اين توهين رو حقيقت نام مى برى !

70 80 %??:-o
یعنی تو ۱۰ ساعت بازی شما ۸ ساعت رو skyline بودی دیگه؟
به ساعت که نیست! به کارایی هست!
شما توی یک مپ هستید و کلی دشمن جلوتون هست! همینجوری مثل CoD نمیرین کاور بگیرین تیر اندازی کنین ( شاید یکی اینطوری باشه من نمیدونم ) میپرین روی اسکای لاین از روی هوا تیر اندازی میکنین و یا از بالا میپرین روی سر طرف! این نباشه نصف جذابیت بازی میپره! کل نقطه قوت بایوشاک هم به همین اسکای لاینش بود که برا اولین بار توی بازی ها همچین چیزی دیدیم!

کلا داستان با همون شروع میشه و با همونم تموم میشه! اگه نباشه اصلا نمیشه تلپورت کرد روی آسمون! کل دنیای اینفینیت با اسکای لاین بهم وصله!

آخرین ویرایش:
happy-popcorn-smiley.png

یکی TLOU رو ترول میکنه اونیکی بایوشاک رو. جالبه که هر دو بازی از بهترین های کل نسل هستند و واقعا رو میخواد که اینا رو ترول کنی. ادامه بدید ما هم لذت میبریم.

کار از ترول گذشته و داره به سمت فحش و فحش کشی میره. یه ساعت رفتم بیرون و اومدم با یه صحنه هایی مواجه شدم که فقط کمترین کاری که میشد کرد گزارش کردن بود :>

فکر کنم باید یه سر و سامونی به تاپیک بدی وگرنه تا آخر شب به 110 صفحه میرسه البته پر از ناسزا و بد بیراه :-o
)x

به قول خودتون Who Cares؟ شما که بازیتون 20320945038 تا گوتی گرفته واسه چی اینقدر واسه یه جایزه خودتون رو نابود کردید پس؟
پ.ن: "ننه من غریبم بازی تیریپ tlou" در نیوردم که ایندفعه؟

طبق معمول دوباره بحث کشیده شد به tlou و تمومی نداره بیخیال طرف چون بازی نکرده .. ولی به نظرم تا دعوا شدت نگرفته اینجا رو قفل کنسد بعد انتخاب بازی سال باز کنید قشنگ هر کی هر چی داره خودشو خالی کنه که چرا bioshock نشد ؟ چون الان همه فکر میکنن بازی سال bioshock در حالی که من با شناختی که از یکی از سردبیر های تحریریه دارم انتخاب بازی سال بی برو برگرد tlou و شک نکنید و راضی باشید ، تا بعد بازی سال بحث ها فرو کش کنه.

من برام یه سوال به وجود امده چجوری بهترین بازی co-op میشه SC وقتی بازی مثل pay day 2 هست ؟ من میخوام جدا بدونم. میخوام بدونم co-op بازی SC دقیقا چه حرقی مقابل PAY DAY 2 داره. معلومه تحریریه چجوری انتخاب میکنه دیگه :))

برندگان رو دیدم ... بد نیست انتخاب ها بجز یک مورد تعجب برانگیز بود. Ryse گفتم بی شک بهترین گرافیک کنسولی میشه در حالی که TLOUS شد!
نوآوری بیشتر به جای اینفینیت، لایق Stanly بود که واقعا یک سیستم جدید و عجیب بود تا اینکه بخواد یک شوتر تکامل یافته باشه.
بقیه خوب بودند تا اینجا راضی بودم حالا نمیدونم چرا دوباره همه شروع کردند روده های همدیگه رو پاره کنند!
پ.ن: به ما نیومده از یه لیست توی بازی سنتر لذت ببریم و خیلی شیرین دور هم بحث کنیم 8-| :d

من برام یه سوال به وجود امده چجوری بهترین بازی co-op میشه SC وقتی بازی مثل pay day 2 هست ؟ من میخوام جدا بدونم. میخوام بدونم co-op بازی SC دقیقا چه حرقی مقابل PAY DAY 2 داره. معلومه تحریریه چجوری انتخاب میکنه دیگه :))
به همون دلیلی که نظر شخصی بوجود اومده :)
PAYDAY چه حرفی جلوی SC داشت بزنه؟

من از دوستان عزیز میخوام با این دوست خوبمون آقای احسان 62 بحث الکی نکنند . و بیخودی نه خودشون رو اذیت کنند نه ایشون رو.
میشه به راحتی کلی دلیل اورد که آخرین ما جرا تو خیلی از زمینه ها عالی هست ولی برای کسی که یه تجربه کامل از بازی رو حداقل برای یه بار داشته باشه. خود من بجز سکانس اولیه بازی که تاثیر گذار بود حدودا 2تا 3 ساعت بازی کردم و بعد تازه فهمیدم باچی طرف هستم
متاسفانه این دوست عزیزمون نظر شخصیش رو هم اینجا نذاشته . بیشتر احساسی که به این عنوان داره رو گذاشته اینجا . که نمیشه خرده بهش گرفت . حسه دیگه ( تو اکثر پستای ایشون تو اکثر تاپیک های مرتبط یا غیر مرتبط این آلرژی ایشون به این بازی مشخصه)
..........................

کاری به بحث ها ندارم، ولی یه صحبتی شد بابت احترام به نظرات و عقاید. باید بگم که لزوما هر نظر و عقیده ای قابل احترام نیست.

والا من هم مثل خيلياي ديگه تو اين انجمن بنظرم TloU حقش هست كه بعنوان بازي سال انتخاب بشه و حتي پيشتر ميرم فكر ميكنم حتي حق اين رو داره كه بعنوان بهترين بازي نسل هم تاجگذاري كنه. اما در عين حال دليلي هم نميبينم كه تمام سايتها و نشريات با من همنظر باشن همونجور كه خيليها BSH رو و خيلياي ديگه هم GTA رو انتخاب كردن بازي سنتر هم مثل همه جاهاي ديگه گرچه هنوز هم وقت هست و شايد انتخاب TloU باشه كه البته بعيد ميدونم.

به هر حال به همه بچه هاي تحريريه خسته نباشيد و دست مريزاد ميگم. بچه هاي گلي هستيد:d

اما در مورد نو آوري در TloU :

واقعا TloU سبكش چيه كسي ميدونه؟ خيلي راحت ميشه گذاشتش تو سبك Survival Horror اما اگه درست دقت كنيد Stealth هم هست يعني شما در مواجهه با دشمنان تو بازي چه از نوع انسان و چه زامبي حق انتخاب داريد كه مخفيانه بازي كنيد و يا اسلحه بكشيد و مثل COD اكشن بازي كنيد اين كاملا دست خودتونه. در عين حال شما ميتونيد بدون اسلحه و با مشت و لگد و چوب و ديلم مبارزه كنيد. قابليت خيلي جالبي كه تو DLC به بازي اضافه شد و كمتر جايي بهش اشاره شده ( بغير از IGN كه مفصل بهش پرداخته) اينه كه شما ميتونيد اگر درجايي با دو گروه از دشمنانتون روبرو ميشيد خودتون رو كنار بكشيد و خيلي حرفه اي و البته موزيانه اونا رو با هم درگير كنيد. تمام اين موارد هم واقعا عالي در اومده در هر صورت انتخاب هر كدوم از بازيا از ارزش اوناي ديگه كم نميكنه اميدوارم هر سال اينقدر پر بار باشه كه سوژه دعواي بازي سنتر هم جور باشه

برندگان رو دیدم ... بد نیست انتخاب ها بجز یک مورد تعجب برانگیز بود. Ryse گفتم بی شک بهترین گرافیک کنسولی میشه در حالی که TLOUS شد!
نوآوری بیشتر به جای اینفینیت، لایق Stanly بود که واقعا یک سیستم جدید و عجیب بود تا اینکه بخواد یک شوتر تکامل یافته باشه.
بقیه خوب بودند تا اینجا راضی بودم حالا نمیدونم چرا دوباره همه شروع کردند روده های همدیگه رو پاره کنند!
پ.ن: به ما نیومده از یه لیست توی بازی سنتر لذت ببریم و خیلی شیرین دور هم بحث کنیم 8-| :d
البته فکر کنم نسل هفتم رو با نسل هشتم مقایسه نکردند و محدودیت های هر کنسول رو در نظر گرفتند که اگر غیر از این بود احتمالا Ryse یا I: SS بهترین گرافیک میشد.
در مورد نواوری هم باهات موافقم. با اینکه Stanley رو بازی نکردم ولی بنظرم بایوشاک نوآوری خاصی نداشت

واقعا منتظرم ببینم انتخاب یوزرای BC چیه:-/ فکر کنم اگه جا داشت بهترین بازی X360,X1,PC,ND3,WIIU,PSVو سایر پلتفرما هم TLOU میشد یعنی حق TLOU میدونستن اینجا :))
پ ن:هر سال تو هر انتخابی همین جوری میشه اینجا چون بازیای انحصاری سونی باید همیشه اول باشن...

آخرین ویرایش:
یه خسته نباشید جانانه به تیم تحریریه باید گفت، خدارو شکر حداقل بازیسنتر پی به عظمت Bioshock infinite برد، بازی ای که من قول میدم باید تا سال ها منتظرش بمونیم تا همچین کیفیتی رو توی یه بازی شوتر دوباره تجربه کنیم. توی بخش هایی که انتخاب شد و برنده شد کاملا از نظر من به حق بوده، به جز قسمت بهترین نوآوری گیم پلی که البته با اینکه بازی نوآوری های خودشو داشت و بسیار هم عالی بود ولی خب در قیاس با بعضی از نامزدها نمیشه گفت که بهترین بوده، جزو بهترین هاست ولی از دید من بعضی بازی های لیست بهتر از اون هستند تو بعد نوآوری گیم پلی.
ولی در کل شخصا از انتخاب ها خیلی راضیم( خصوصا Bioshock ) دستتون درد نکنه و حسابی خسته نباشین;).

اعضای محترم تحریریه. تا به اینجا اکثریت بچه های سایت اعتقاد دارند که جایزه نوآوری در گیم پلی حق بایوشاک نبوده و مطمئنا هم در حضور بازیهایی مثل Brothers حقش نیست. انتخاب شما فراتر از یه سلیقه شخصی هست و خواهش میکنم این سلیقه افراطی رو در ادامه روند انتخاب بهترین ها کمی تعدیل کنید.

سپاس از زحمات شما

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or