فک کردم همون امیدی که تو نخل بودی اونم ایدیش همین بودامید کیه دیگه؟:d
بعدشم اصلا هم بازیش شاهکار نبود آدم نمیفهمید که داره بازی میکنه یا که دار تبلیغات نگاه میکنه.البته از نظر من گیم پلیش عالی بود اما داستان مزخرفش حال آدمو میگرفت.تبلیغات هم اینقدر تو بازی زیاد بود که که بهتره بجای اینکه بگیم تو بازی تبلیغات هم شده بود بگیم تو تبلیغاتشون بازی هم گذاشته بودن. بعضی جاها هم که اصلا مرز از فیلم هندی میگذشت مثلا اونجا که eva یا eve بود فکر کنم با موتورش پشتک پارو میزد!:d
سری متال گیر سالید.
البته اگه به چشم یک بازی معمولی بهشون نگاه کنیم واقعا عالین اما اینقدر تعریف های اضافه و زیادو الکی و مضاعف و چرت و پرت ازشون شده که انتظار آدم سقف رو سولاخ میکنه میزنه بیرون و همین باعث میشه که نشه ازون بیرون و از طریق سوراخ بازیو نگاه کرد خود بازی هم فقط انتظارات رو تا کمی قبل تر از سقف برآورده میکنه.(عجب مثالی زدما:d)
جمعش کنید باااااا ، دیگه شورشو در آوردید با این تاپیکای مسخره ، طرف از اول تا آخر نشسته بکش برو جلو بازی کرده بعد میاد در مورده بازیی که جزو Top 5 های دنیای گیمه و بیشتریا با فیلمهای تاپ هالیوودی مقایسش میکنن تز میده ، بازی نکن خوب جانم ، زورت که نکردن ، 80% اسمهایی که اینجا گفته شده همه بازیهای خفنین ، من موندم با چه روحیه و رویی میان اسم میبرن بازیهای شاخو ، اسم تاپیکو عوض کنید کسی شک نکنه حداقل
آقا این تاپیک جدیه یا فانه؟ :d
چون بعضی از پستارو آدم میبینه هنگ میکنه
جمعش کنید باااااا ، دیگه شورشو در آوردید با این تاپیکای مسخره ، طرف از اول تا آخر نشسته بکش برو جلو بازی کرده بعد میاد در مورده بازیی که جزو Top 5 های دنیای گیمه و بیشتریا با فیلمهای تاپ هالیوودی مقایسش میکنن تز میده ، بازی نکن خوب جانم ، زورت که نکردن ، 80% اسمهایی که اینجا گفته شده همه بازیهای خفنین ، من موندم با چه روحیه و رویی میان اسم میبرن بازیهای شاخو ، اسم تاپیکو عوض کنید کسی شک نکنه حداقل
تبريك ميگم شما حالا يك ترول كامل هستيد
Sent from my iPhone using Tapatalk