بدترین بازی تاریخ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
metal gear solid 3:-&:-&
البته من فقط شماره سه شو بازی کردم اگه بقیه ی نسخه هاشم مثل سه باشن پس:
کلا سری metal gear solid:-&
الآن دوستان میان جواب میدن که شما که سبک مخفی کاری بلد نیستی و درک نمیکنی و فلان. ولی من در جواب باید بگم که من hitman و splinter cell رو 10 بار بازی کردم اصلا زندگی کردم باهاشون. علت اینکه از mgs 3 بدم میاد ت**ی بودن داستانشه.

الآن دوستان میان جواب میدن که شما که سبک مخفی کاری بلد نیستی و درک نمیکنی و فلان. ولی من در جواب باید بگم که من hitman و splinter cell رو 10 بار بازی کردم اصلا زندگی کردم باهاشون. علت اینکه از mgs 3 بدم میاد ت**ی بودن داستانشه.
امید ینی نا امیدم کردی اینهمه تو اون مغازه بودی اونهمه بازی کردی تو که دیگه باید درکش میکردی!!!
در رابطه با این بازی که جزعی از خاطرات منه باید بگم که باید اینو از یکش بازی کنی تو الان زدی داستان بازیو تو ذهنت خراب کردی که از وسطاش بازی کردی.اگه میفهمیدیش(که باید از یکش شروع میکردی)حتی باهاش گریهم میکردی و اتفاقا نسخه 3ش یکی از شاهکار ترین نسخهاشه
یکی از بهترین بازیها و خاص ترین بازی.من رو این بازی حساسم غیرت دارم روش;)

- - -ویرایش - - -

wet
Sniper Elite 3این دوتا بازی واقعا بدترین بودن
i agree with you;)
نکه دوشم خیلی زیبا بود:p

امید ینی نا امیدم کردی اینهمه تو اون مغازه بودی اونهمه بازی کردی تو که دیگه باید درکش میکردی!!!
در رابطه با این بازی که جزعی از خاطرات منه باید بگم که باید اینو از یکش بازی کنی تو الان زدی داستان بازیو تو ذهنت خراب کردی که از وسطاش بازی کردی.اگه میفهمیدیش(که باید از یکش شروع میکردی)حتی باهاش گریهم میکردی و اتفاقا نسخه 3ش یکی از شاهکار ترین نسخهاشه
یکی از بهترین بازیها و خاص ترین بازی.من رو این بازی حساسم غیرت دارم روش;)
امید کیه دیگه؟:-/:d
بعدشم اصلا هم بازیش شاهکار نبود آدم نمیفهمید که داره بازی میکنه یا که دار تبلیغات نگاه میکنه.:|البته از نظر من گیم پلیش عالی بود اما داستان مزخرفش حال آدمو میگرفت.تبلیغات هم اینقدر تو بازی زیاد بود که که بهتره بجای اینکه بگیم تو بازی تبلیغات هم شده بود بگیم تو تبلیغاتشون بازی هم گذاشته بودن. بعضی جاها هم که اصلا مرز از فیلم هندی میگذشت مثلا اونجا که eva یا eve بود فکر کنم با موتورش پشتک پارو میزد!:|:d

نمیدونم چرا دوستان فرق بدترین بازی تاریخ و با از خرید چه بازی پشیمون شدید و متوجه نمیشوند !!!!
این تاپیک منظورش اینکه بنظر شما چه بازی بوده که ارزش بازی کردن و اصلا ندارند نه با مذاق شما خوش نیومد :دی اگه اینطوره منم بیام طومار بازیهای استراتژیک و رو کنم :دی

بدترین بازی که رفتم Dragon Age بود . تو استور 14 گیگ بود بعد از مشکلات زیادی که با سرعت دانلود داریم. گرفتم دیدم واقعا مزخرفه:( در مقابل بازی های RPG بزرگ واقعا هیچه هیچه . حالا نمی دونم این چیه هی دارن یه نسخه جدید ازش میسازن!!!

:|/:)8-|

بدترین بازیه عمرم یکی bound by flame بعدی game of thrones the game بود ینی هردوتاشون کپی هایه افتضاحی بودن.

خیلی ببخشید کجای این بازی چرت بود؟
البته نظر شخصی شماست.کاری ندارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or