بدترین بازی تاریخ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من pes14
طرف اومده شبیه سازی کار کنه از حالت آرکید درش بیاره گند زده بهش یه چیزی بین آرکید و شبیه سازی مونده!! امیدوارم pes 15 برگرده به همون حالت آرکید بهتره

بدترین بازی از نظر من dark توهینی بود بزرگی به خزن اشام ها بود>:)

کلا این بازی هایی که به خاور میانه حمله میکنن.به چه حقی به مسلمونا توهین میکنن؟واقعا همشون چرتن.اون بتلفیلد و کال اف و مدال افتخار همشون اشغالن با یه داستان ابکی.
اکثر بازی های ea
dinocrisis3
fifa12
pes2014
ride to the hell
چند تا ریبوت crash رو ps2 هم واقعا ارزش بازی کردن نداشتن
mass effect 1 رو ps3 صداش دو دقیقه بعد تصویرش میومد
این رزیدنت اویل های سال ۲۰۱۰ به اینور غیر از رولیشنز همشون آشغال بودن

مطمئنی فیفا12؟:-o
فکرکنم اشتباه تایپ کردی ها؟!
اصلا فیفا12 روبازی کردی؟:)
هیچ فوتبالی تابه امروزنیومده که میانگین امتیازاتش بالاترفیفا12 باشه

مطمئنی فیفا12؟:-o
فکرکنم اشتباه تایپ کردی ها؟!
اصلا فیفا12 روبازی کردی؟:)
هیچ فوتبالی تابه امروزنیومده که میانگین امتیازاتش بالاترفیفا12 باشه
فک کنم به جای pes 12نوشتم:d
البته ازفیفا هم اصلاخوشم نیومد

بدترین بازی رو که نمیشه انتخاب کرد ولی بدترین نسل از نظر من همین نسل هفت بود و مطمئنا نسل هشت بدتر هم خواهد شد.
توی نسل هفت متاسفانه هرچی به آخراش نزدیکتر میشدیم، دیگه بازیها، بازی نبودن. انیمیشنهایی بودن که فقط نگاشون میکردی و تموم.

بدترین بازی رو که نمیشه انتخاب کرد ولی بدترین نسل از نظر من همین نسل هفت بود و مطمئنا نسل هشت بدتر هم خواهد شد.
توی نسل هفت متاسفانه هرچی به آخراش نزدیکتر میشدیم، دیگه بازیها، بازی نبودن. انیمیشنهایی بودن که فقط نگاشون میکردی و تموم.

..............:|

ماریو کارت 7

ببخشیدا اما :

Mario Kart 7 has received mostly positive reviews. It holds an 85/100 rating on Metacritic based on 60 critic reviews and an 85.17% rating on GameRankings based on 45 reviews.[SUP][21][/SUP][SUP][22][/SUP] IGN scored it a 9/10, praising "a handful of incredible innovations" and the game's multiplayer, particularly community features and customizable racing rules

البته نظر شماست و محترم هست

ممنون

در ضمن من خودمم قسمت اصلیش رو 150cc همه ی کاپ هاش طلا گرفتم و خیلی لذت بردم از بازیش و همه ی کارکترها رو آزاد کردم

من اصلا نکته خاص منفی نداره به نظرم تقریبا این بازی و یکی از بهترین کارتینگ های handheld هست به نظرم و فکر کنم میانگین امتیازشم همین رو میگه

ببخشیدا اما :

Mario Kart 7 has received mostly positive reviews. It holds an 85/100 rating on Metacritic based on 60 critic reviews and an 85.17% rating on GameRankings based on 45 reviews.[SUP][21][/SUP][SUP][22][/SUP] IGN scored it a 9/10, praising "a handful of incredible innovations" and the game's multiplayer, particularly community features and customizable racing rules

ممنون

در ضمن من خودمم قسمت اصلیش رو مثلا 150cc طلا گرفتم و خیلی لذت بردم از بازیش و همه ی کارکترها رو آزاد کردم

دوست من این نظر شخصی ایشون هست . لازم نیست هی امار بیاری وسط :|

ببخشیدا اما :

ممنون

در ضمن من خودمم قسمت اصلیش رو 150cc همه ی کاپ هاش طلا گرفتم و خیلی لذت بردم از بازیش و همه ی کارکترها رو آزاد کردم

من اصلا نکته خاص منفی نداره به نظرم تقریبا این بازی و یکی از بهترین کارتینگ های handheld هست به نظرم و فکر کنم میانگین امتیازشم همین رو میگه
خداییش من خوشم نیومد .کاری هم به نمرش ندارم

دوست من این نظر شخصی ایشون هست . لازم نیست هی امار بیاری وسط :|

من هم گفتم که نظرشون هست و محترم هست

اما من خواستم یکم بحث کنم یا گفتگو

نمیشه گفتگو کرد ببخشید ؟

من با چی باید ثابت کنم که دیدگاه ایشون (از نظر من و خیلی های دیگه فکر کنم) چندان درست نیست ؟

با آمار نخوام میانگین امتیاز بازی رو بگم چطور بگم ؟

ممنون

- - -

خداییش من خوشم نیومد .کاری هم به نمرش ندارم

خوب بحث سلیقه هست

شاید شما از کارتینگ های فان خوشتون نمیاد زیاد ؟

یا از کارکترهاش ؟

یا ... ؟

دلیل رو بگید بهتر معلوم میشه

وگرنه یکی از بهترین های کارتینگ های فان Mario Kart هست

ممنون

اما واقعا این بازی بدترین بازی تاریخ ؟
(من هر جور حساب میکنم متوجه نمیشم بخشیدا)

من هم گفتم که نظرشون هست و محترم هست

اما من خواستم یکم بحث کنم یا گفتگو

نمیشه گفتگو کرد ببخشید ؟

من با چی باید ثابت کنم که دیدگاه ایشون (از نظر من و خیلی های دیگه فکر کنم) چندان درست نیست ؟

با آمار نخوام میانگین امتیاز بازی رو بگم چطور بگم ؟

میانگین امتیاز یک بازی یعنی چی ببخشید ؟

ممنون

- - -ویرایش - - -

خوب بحث سلیقه هست

شاید شما از کارتینگ های فان خوشتون نمیاد زیاد ؟

یا از کارکترهاش ؟

وگرنه یکی از بهترین های کارتینگ های فان Mario Kart هست

ممنون
خب شاید بازی اصلا متاش 100 باشه ولی یکی خوشش نیاد :d

مثلا این بایوشاک اینفیتیت متاش بالای 90 بود ولی من دوست نداشتم اصلا

خب شاید بازی اصلا متاش 100 باشه ولی یکی خوشش نیاد :d

مثلا این بایوشاک اینفیتیت متاش بالای 90 بود ولی من دوست نداشتم اصلا
باشه آقا اگر بحث سلیقه هست قبول دارم تا حدی اما دلیل داره هر چیزی فکر کنم

غیر از اینه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or