danial.wwf
کاربر سایت
هیچی نمیگم چون امضات رو خوندم و اصلا قصد ندارم تحریکت کنم.همه چی رابه راه هست.هیچ مشکلی وجود نداره.TLOU و کیلزون همه نسخه هاش
هیچی نمیگم چون امضات رو خوندم و اصلا قصد ندارم تحریکت کنم.همه چی رابه راه هست.هیچ مشکلی وجود نداره.TLOU و کیلزون همه نسخه هاش
TLOU و کیلزون همه نسخه هاش
!???????????????TLOU و کیلزون همه نسخه هاش
رفیق کلا بگو با بازی ها انحصاری x360مشکل داری....خوب ps3هم که دوبرابر x360بازی انحصاری داره...دلیل نمی شه که اون بازی ها هم بد باشن. ولی اگه بحث سلیقه باشه حرف شما صحیح.GEARS OF WAR در کل - HALO در کل - FORTZA در کل - FABLE در کل - Quantum Break - کل بازیهای استراتژیک و همین طور ALAN WAKE !
عزیز من مایکروسافت چه بدی ای در حق شما کرده؟GEARS OF WAR در کل - HALO در کل - FORTZA در کل - FABLE در کل - Quantum Break - کل بازیهای استراتژیک و همین طور ALAN WAKE !
این بازیهایی که نام بردم به دلیل اینکه یا به مزاج من خوش نیومد یا برای کنسول رقیب هستند و هنوز نیومدند و همینطور من از سبک استراتژیک متنفرم چه معنی داره انقدر بازی داره برای همین قطعن باید بدترین بازیهای دنیا لقب بگیرند .
من نمیدونم چرا باید جواب بعضی پستها را داد . برای پست دادن در این تاپیک به معادله زیر توجه کنید
بدترین بازی تاریخ = بازیهایی که هیچکس از آنها لذت نبرد . (
ign به این بازی داده 10/10 اونوقت شما میگی....؟TLOU
من نظرمو دادم در ضمن کنسول ps3 در اون موقعه بازی اومد خیلی ارزون بود و درصورتی که من قبلش داشتم از نظره من یکی از مزخرفترین بازی های بود که انجام دادم نسبت به مقاله ها و نمرها TLOU نهایت نمره 6 باید بهش میدادند کیلزون هم که اصلا حرفشو نزن
اتفاقا خوندیم سپهر جان. من که گفتم اگه نظر شخصی اشکال نداره .بقیش هم گفتم که اگه فکر می کنند درست می گن و همه با ایشون هم نظرن اشتباه نکنند.^^
اقایون اگر اسپویلر رو میخوندین میفهمیدید منظورش چی بود
اوووو.... چه خبره باو! همون 6 ـم زیادشه! دیگه از شما که خودت نظریه پرداز و تز دهنده ای و پرده از حقیقت پنهان "تقلید کورکورانه از RE6" برداشتی بعیده اینطوری از سر ترحم بخوای کاری رو نقد کنی! فوق فوقش 1.5 یا 2!
مردشور این صنعت کثیف رو ببرن که افراد با استعداد و با انصافی مثل شما خونه نشین ـن بعد یه مشت منتقد، کورکورانه 9 و 10 ردیف می کنن واسه امثال TLOU ـها... فقط میشه تأسف خورد...
آقا با این کارت چیو داری به ما میگی؟ممنون از شما خیلی سپاسگذارم که کاملا حرف دل منو زدید من قعلا در حال گذراندن دکترا برنامه نویسی گیم از نوع پیک موتوری هستم و در اینده نزدیک یه دفنر ثبت اسناد خواهم زد دیگه نه حرف شما نه حرفم همون 5 رو به این بازی کلیشه کپی سری رزیدنت اویل بدیم دیگه؟ درسته خدای جنگم توی لیستم بود چون منو یاد پرنس پرشین میندازه وقتی بازی میکنم به حرمت پرنس اسمشو نیاوردم ولی شما تمام نسخه های خدای جنگم اضافه کن ممنون از توجه شما