بدترین بازی تاریخ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واسه من جالبه کسی بیاد در مورد ip های capcom این حرف رو بزنه واقعا...چه حرفایی که تو این سایت زده نمیشه!!

رفيق دعوا نداريم كه...
هر كسي نظري داره. من هم كه گفتم بازي هاي capcam در مقايسه با شركت هاي ديگه واقعاً حرفي براي گفتن نداره(البته من منكر خدمات اين شركت به صنعت بازي نمي شم) ،موضوع تاپيك كلي هست و نظر سنجي
حالا نظر شما چيز ديگه ست و نظر من چيز ديگه
تعجب و كنايه زدن نداره كه..
اگه اين طوري هست، پس بايد فقط بعضي ها پست بذارن و نظر بدن
پ.ن : يكي از ويژگي هاي جالب ما ايراني ها تعصب و حميّت روي شركت ها و كنسول ها و گوشي هاست ! بطوري كه گاهي اوقات دست به هر كاري حاضريم بزنيم (منظورم كلي بود نه شما)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

امروز انمي فرانت رو بازي كردم
به قدري فاجعه و پر باگ بود كه يه راست تشريف برد داخل سطل زباله :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

رفيق دعوا نداريم كه...
هر كسي نظري داره. من هم كه گفتم بازي هاي capcam در مقايسه با شركت هاي ديگه واقعاً حرفي براي گفتن نداره(البته من منكر خدمات اين شركت به صنعت بازي نمي شم) ،موضوع تاپيك كلي هست و نظر سنجي
حالا نظر شما چيز ديگه ست و نظر من چيز ديگه
تعجب و كنايه زدن نداره كه..
اگه اين طوري هست، پس بايد فقط بعضي ها پست بذارن و نظر بدن
پ.ن : يكي از ويژگي هاي جالب ما ايراني ها تعصب و حميّت روي شركت ها و كنسول ها و گوشي هاست ! بطوري كه گاهي اوقات دست به هر كاري حاضريم بزنيم (منظورم كلي بود نه شما)

والا من دعوا نکردم! این حرف که شما زدی از بیخ مشکل داره، اینکه شما با بازی های این شرکت حال نمی کنی میشه نظر نه این که میایی میگی بازی هاش سود ندارن! بعد هم میایی با بازی های شرکت های دیگه مقایسه می کنی که بدتر میشه، منظورت کل شرکت های بازی سازی هست؟ حتی مثلا rebellion که به جز چرت و پرت تا حالا نساخته؟! اسم تاپیک هم هست بدترین بازی، شما اومدی به کل بازی های کپکام گیر دادی پس جواب تاپیک رو هم ندادی!

بدون شک gta v و uncharted و the last of us و Forza و ....

همه این عناوین چرت تشیف دارین ...

فقط و فقط resident evil raccoon city ....

عنوان DArk هم فوق العاده بود ....

همینطور remember your ّaunt :دی

والا من دعوا نکردم! این حرف که شما زدی از بیخ مشکل داره، اینکه شما با بازی های این شرکت حال نمی کنی میشه نظر نه این که میایی میگی بازی هاش سود ندارن! بعد هم میایی با بازی های شرکت های دیگه مقایسه می کنی که بدتر میشه، منظورت کل شرکت های بازی سازی هست؟ حتی مثلا rebellion که به جز چرت و پرت تا حالا نساخته؟! اسم تاپیک هم هست بدترین بازی، شما اومدی به کل بازی های کپکام گیر دادی پس جواب تاپیک رو هم ندادی!

هر كسي نظر خودش رو بر اساس ديد خودش و چيزي كه از اون بازي ديده مي گه.. و از نظر من بازي هاي capcam سودي ندارن
من بين بازي هايي كه انجام دادم گفتم، شايد خيلي از بازي هاي ديگه هستن كه بدتر از بازي هاي capcam باشن ولي من بازي نكردم..
در ضمن، موضوع و سؤال تاپيك يك نظر سنجي هست، امتحان نيست كه فقط يه پاسخ صحيح داشته باشه و همه بايد يه چيز رو بگن!!
آقا اصلاً capcam خوب ، خوب، خوب
الآن آروم شدي؟!

اگه یکم یعنی فقط یک ثانیه شما به تاپیک واچ داگز میومدی پستت رو که پاک میکردی هیچی فرار میکردی از این جا :)) دیگه همه میدونن این بازی مشکل لگ داشت و زحمت میکشیدی میرفتی فروم یوبی میفهمیدی اکثرا این مشکل رو داشتند حتی با سیستم های قوی ... الانم اپدیت دادند من دارم بدون لگ و افت فریم بازی میکنم :دی

فقط این که یمت تحقیق کنید قبل از پست دادنتون ;)
--------------------------------------------------------------------------
دوستان یه بازی رو یادم رفت بگم :| dark :)) یعنی من همین طوری میرفتم اصلا از بازیش هیچی متوجه نمیشد :دی
قبول دارم بازی مشکل داشت ولی واقعا بد ترین بازی تاریخ :| بهتر امیدوار باشیم رئیس جمهوری چیزی .......... نشن صلوات ............:d

Deadpool خداییش تکراری ترین و تکراری ترین و تکراری ترین بازی ای هست که تاکنون دیده اید! Saints row iv هم همینطور

يعني بدتر از انمي فرانت وجود داره آيا؟ :|
من انگيزه اينا رو از ساخت اين بازي درك نميكنم :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

god of war 3 بدترین بازی
:))
این نظر شماست ولی اونقدر برام جاب بود که نتونستم چیزی در موردش ننویسم
---------------------------------------------
بدتری بازی تاریخ به نظرم Operation Flashpoint: Red River
بوده و هست
تو بازی جدیدا هم enemy front

:))
این نظر شماست ولی اونقدر برام جاب بود که نتونستم چیزی در موردش ننویسم
---------------------------------------------
بدتری بازی تاریخ به نظرم Operation Flashpoint: Red River
بوده و هست
تو بازی جدیدا هم enemy front
مردم ازاری:dخواستم هرجومرج راه بندازم:p

کلا این بازی هایی که به خاور میانه حمله میکنن.به چه حقی به مسلمونا توهین میکنن؟واقعا همشون چرتن.اون بتلفیلد و کال اف و مدال افتخار همشون اشغالن با یه داستان ابکی.
اکثر بازی های ea
dinocrisis3
fifa12
pes2014
ride to the hell
چند تا ریبوت crash رو ps2 هم واقعا ارزش بازی کردن نداشتن
mass effect 1 رو ps3 صداش دو دقیقه بعد تصویرش میومد
این رزیدنت اویل های سال ۲۰۱۰ به اینور غیر از رولیشنز همشون آشغال بودن

Need For Speed Pro Street :|
فاجعه ی صنعت گیم بنظرم همین بازیه /:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or