بدترین بازی تاریخ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم این تاپیک واسه شوخی کردنه یا جدیه؟:| اگه شوخیه که Skyrim اگه جدیه hunted:|

به نظر من هیچ بازی بد نیست چون برای ساخت یه بازی سازندگانش خیلی زحمت می کشن .

اتفاقا بازي ها از همه چيز بيشتر خوب و بد دارن
شما كباب هاي كبابي جعفر و پسران رو ميپسندي يا يه رستوران شيك رو؟
روي همه زحمت كشيده شده
ولي يكي رو با جون و دل و با كيفيت بالا و براي شما درست ميكنن و شايدم بيشتر از زماني كه قرار بود طول بكشه يكي رو براي پول و در آمد عرضه زودهنگام ميكنن. Murdered و L.A.noire هردو سبك كار آگاهي بودن
اين كجا و آن كجا :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

از اون جایی که ما اوریج بازا ( البته یه سری :| :d ) نمیتونیم هر بازی رو که در بیاد بدوییم دم مغازه بخریم ، واقعا یادم نمیاد بازی ای که ازش بدم اومده باشه یا بدترین باشه !‌ چون با وسواس بازی میخرم و اصلا سمت بازی هایی این قبیلی نمیرم ، اما بنظرم NFS Shift یکی از بدترین ریسینگ های nfs بود که کردم ، همین طور AC3 که اصلا از هیچ لحاظ بنظرم خوب نبود ( جز موسیقی )‌ و 2-3 سال اخیر سری PES و WWE که نگم چیزی دربارشون بهتره ! اما خب هیچکدوم بدترین نیستن !

از اون جایی که ما اوریج بازا ( البته یه سری :| :d ) نمیتونیم هر بازی رو که در بیاد بدوییم دم مغازه بخریم ، واقعا یادم نمیاد بازی ای که ازش بدم اومده باشه یا بدترین باشه !‌ چون با وسواس بازی میخرم و اصلا سمت بازی هایی این قبیلی نمیرم ، اما بنظرم NFS Shift یکی از بدترین ریسینگ های nfs بود که کردم ، همین طور AC3 که اصلا از هیچ لحاظ بنظرم خوب نبود ( جز موسیقی )‌ و 2-3 سال اخیر سری PES و WWE که نگم چیزی دربارشون بهتره ! اما خب هیچکدوم بدترین نیستن !

از اونجایی که ما کپی بازا میتونیم همه چی رو تجربه کنیم :d، به نظرم بدترین بازی که امسال بازی کردم (تا الان) Murdered Soul Suspect و Wolfenstein The New Order بوده.

بدترين بازي به نظر من Skyrim بود ! اصلا آدم گيج ميشه !!!_Oo اصلا يه وضي....

بدترين بازي به نظر من Skyrim بود ! اصلا آدم گيج ميشه !!!_Oo اصلا يه وضي....
گیمری که در اسکایریم گیج شود باید چشمش را بر سبک RPG ببندد و اسم خویش را گیمر نگذارد_حضرت z-fan(ت)

واسه این که اسپم نشه بدترین بازی تاریخ Lego Marvel Super Heroes ـه که به نظرم گند زد به سری لگو.کلّ خاطراتم رو با لگو بتمن پاک کرد

ما هم خوشحال ميشيم شما قبل از پست زدن عنوان تاپيك رو "كامل بخوني"

Sent from my iPhone using Tapatalk

اولا نمی دونم چرا اشتباه منظورمو بیان کردم ولی من ب اعتراض به چن نفری که خیلی از بازیا ی شاهکار که همشون قطعا بهترینای نسلن رو بدترین دونستن این پستو گفتم. ببخشید اگه اسپم بود و هست!

هر بازی که برام کشش نداشت و به زور تمومش کردم یا نصفه رفتم برام بدترین بوده ولی نمیشه کاندید کرد ، مثلا : wet . dark sector .end war .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or