میگم این تاپیک واسه شوخی کردنه یا جدیه؟اگه شوخیه که Skyrim اگه جدیه hunted
![]()
بدترین بازی تاریخ از نظر شماچیه؟؟؟؟؟؟؟
(فقط یه جور بگین دعوا نشه)
به نظر من هیچ بازی بد نیست چون برای ساخت یه بازی سازندگانش خیلی زحمت می کشن .

یعنی شما اومدی بهترین بازی ها رو ترول کردیدیگه ادم از 3 یا 4 تا بازی خوب خوشش نمیاد نه اکثرشون پسر گل
![]()
عزیز خوشحال می شم قبل نقد کردن بقیه حرفشونو کامل بخونی!![]()
:d ) نمیتونیم هر بازی رو که در بیاد بدوییم دم مغازه بخریم ، واقعا یادم نمیاد بازی ای که ازش بدم اومده باشه یا بدترین باشه ! چون با وسواس بازی میخرم و اصلا سمت بازی هایی این قبیلی نمیرم ، اما بنظرم NFS Shift یکی از بدترین ریسینگ های nfs بود که کردم ، همین طور AC3 که اصلا از هیچ لحاظ بنظرم خوب نبود ( جز موسیقی ) و 2-3 سال اخیر سری PES و WWE که نگم چیزی دربارشون بهتره ! اما خب هیچکدوم بدترین نیستن !از اون جایی که ما اوریج بازا ( البته یه سری:d ) نمیتونیم هر بازی رو که در بیاد بدوییم دم مغازه بخریم ، واقعا یادم نمیاد بازی ای که ازش بدم اومده باشه یا بدترین باشه ! چون با وسواس بازی میخرم و اصلا سمت بازی هایی این قبیلی نمیرم ، اما بنظرم NFS Shift یکی از بدترین ریسینگ های nfs بود که کردم ، همین طور AC3 که اصلا از هیچ لحاظ بنظرم خوب نبود ( جز موسیقی ) و 2-3 سال اخیر سری PES و WWE که نگم چیزی دربارشون بهتره ! اما خب هیچکدوم بدترین نیستن !
گیمری که در اسکایریم گیج شود باید چشمش را بر سبک RPG ببندد و اسم خویش را گیمر نگذارد_حضرت z-fan(ت)بدترين بازي به نظر من Skyrim بود ! اصلا آدم گيج ميشه !!!_Oo اصلا يه وضي....
ما هم خوشحال ميشيم شما قبل از پست زدن عنوان تاپيك رو "كامل بخوني"
Sent from my iPhone using Tapatalk