بحث و گفتگو درباره کنسول های نسل بعد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلا که نباید برن سراغ 360 چون دیگه تابستون شده و یک بخاری به درد نمیخوره :biggrin1:
در ضمن شماهایی که گفتین میرن سراغ 360 کاملا اشتباه کردید . من میخواستم یه امتحان ازتون بگیرم که همتون رد شدید:) جواب درست سلطان دنیای کنسولها یعنی ps3 بود :love:
شدیدا تایید میشه :love:
اگه بر فرض مثال از تپ و تاپ Wii بیرون بیان ( که به نظر احتمالش کمه ) بازم سراغ Ellite نمیرن یکم دیگه روش پول میذارن و PS3 میگیرن
چرا 500 تومن بدن جای دستگاهی که ممکنه اصلا کار نکنه ؟:confused::confused:

فعلا که نباید برن سراغ 360 چون دیگه تابستون شده و یک بخاری به درد نمیخوره :biggrin1:
در ضمن شماهایی که گفتین میرن سراغ 360 کاملا اشتباه کردید . من میخواستم یه امتحان ازتون بگیرم که همتون رد شدید:) جواب درست سلطان دنیای کنسولها یعنی ps3 بود :love:
فعلا که همین به قول شما بخاری از همه لحاظ (الا کیفیت) از PS3 (کولر گازی :eek: ) خیلی بهتر و قوی تر عمل کرده شما هم بهتره بجای این حرفا دلیل بهتر برای خرید PS3 بیاری . کیفیت خوب دلیل قانع کننده ای نیست چون اولویت اول یک کنسول بازی هستش در نسل قبل کاملا مشهود بود این امر .
مسلما شما کنسولی رو که کیفیت داره ولی بازی نداره نمی خرید (مگر خوشتون بیاد بزاریدش تو میز تلویزیون برای دکور ) در عوض کنسولی که کیفیت نداره و بازیهای زیادی داره معمولا بیشتر تقاضا داره بهمون دلیلی که گفتم و اکثرا سعی می کنن خلاص یجوری با کنسولشون را بیان که مشکلی براش پیش نیاد (تا حداقل از لذت ببرند ) مثل بچه های سایت از جمله خودم .

فعلا که همین به قول شما بخاری از همه لحاظ (الا کیفیت) از PS3 (کولر گازی :eek: ) خیلی بهتر و قوی تر عمل کرده شما هم بهتره بجای این حرفا دلیل بهتر برای خرید PS3 بیاری . کیفیت خوب دلیل قانع کننده ای نیست چون اولویت اول یک کنسول بازی هستش در نسل قبل کاملا مشهود بود این امر .
مسلما شما کنسولی رو که کیفیت داره ولی بازی نداره نمی خرید (مگر خوشتون بیاد بزاریدش تو میز تلویزیون برای دکور ) در عوض کنسولی که کیفیت نداره و بازیهای زیادی داره معمولا بیشتر تقاضا داره بهمون دلیلی که گفتم و اکثرا سعی می کنن خلاص یجوری با کنسولشون را بیان که مشکلی براش پیش نیاد (تا حداقل از لذت ببرند ) مثل بچه های سایت از جمله خودم .
شما بازی کنسولی کنسولی که 2 3 ساله اومده با کنسولی که 7 8 ماه اومده مقایسه میکنید
بذار یکی دو ساله دیگه که بازی سازا راه و چاه PS3 دستشون اومد میبینیم که کدوم بهتره و بازی بیشتر و بهتری میاد

شما بازی کنسولی کنسولی که 2 3 ساله اومده با کنسولی که 7 8 ماه اومده مقایسه میکنید
بذار یکی دو ساله دیگه که بازی سازا راه و چاه PS3 دستشون اومد میبینیم که کدوم بهتره و بازی بیشتر و بهتری میاد

کنسول X360 تاریخ November 2005 اومد بیرون که تا الان میشه یک سالو شش ماهش..چجوری عمرX360 شده 2-3 سال ؟
این دلیلم دیگه قدیمی شده..حداقل نواوری کنین یه دلیل جدید بیارین. Oblivion و FEAR هم این همه مدت بعد نسخه X30 اومدن بیرون و مطمینا بیشتر روشون کار شد چه تغییر شگرفی کردن؟
PS: اصولا جک های خوب امروزه کم پیدا شن..اینم از اون خوباش بود که شما گفتی.

آخرین ویرایش:
PS: اصولا جک های خوب امروزه کم پیدا شن..اینم از اون خوباش بود که شما گفتی.
شما هم اين قدر اين جک رو براي خودت بگو تا حفظت بشه.
بريد با همون گيرز و فورزاي خودتون حال کنيد.
گيرز خوبه اما فورزا گرافيکش افتضاحه يعني گران توريسمو hd خيلي بهتر از اون مي باشد.
ادم هاي بخيل همين جورند و نمي تونند بازي هاي بزرگي که براي ps3 در راه است را ببينند.

1.اتفاقا اول باید دستگاه روشن بشه بعد بازیو بزاری توش بازی کنی پس کیفیت مهمه
2.یه جوری میگی بازی نداره هر کی ندونه فکر میکنه چه خبره؟ بارها گفتم بازم میگم بازی های انحصاری 360 اونایی که ریلیز شدن به درد بخورش 3 تا هست dr,lp,gow برای ps3 هم 2 تا motor storm,resistance در حالی که 360 یه سال زودتر اومده حالا واسه چی هی میگین بازی زیاد داره؟؟؟؟؟ { خدا عالمه }

شما هم اين قدر اين جک رو براي خودت بگو تا حفظت بشه.
بعدش هم فردا برو واسه ی دوست و آشناهات تعریف کن که من چقدر با حالم :)
برام فرق نمیکنه ببینم این بخاری برقی که یه دفعه به سرش میزنه 3 تا چراغ قرمز روشن میکنه کی اومده

1.اتفاقا اول باید دستگاه روشن بشه بعد بازیو بزاری توش بازی کنی پس کیفیت مهمه
2.یه جوری میگی بازی نداره هر کی ندونه فکر میکنه چه خبره؟ بارها گفتم بازم میگم بازی های انحصاری 360 اونایی که ریلیز شدن به درد بخورش 3 تا هست dr,lp,gow برای ps3 هم 2 تا motor storm,resistance در حالی که 360 یه سال زودتر اومده حالا واسه چی هی میگین بازی زیاد داره؟؟؟؟؟ { خدا عالمه }
1. باز خیلی سنگین تر از اینه که دستگاه روشن بشه ولی بازی نباشه که باهاش بازی کنی :)
2. شمام یجوری می گی بازیهای بدردبخورش همون 3 هستند هر ندونه فکر می کنه حالا Resistance و Motor Storm چی هستن حالا این دو تا بازی همچین آش دهن سوزی هم نیستن مخصوصا Motor Storm که فقط بخاطر گرافیکش مورد توجه قرار گرفت اینها همه دلایل نبود بازی هستش که این دوتا بازی رو اینقدر بزرگش کردین . شما هی دلت رو خوش کن به MGS4 مطمئن باش اگه PS3 تا اواخر 2007 فروش خوبی نداشته باشه کوجیما باید به فکر نسخه 360 هم باشه . اینم که 360 یه سال زودتر اومده بهونه هستش سونی اگه می تونست همزمان می داد .

آخرین ویرایش:
بابا پی اس 3 به چی مینازه ؟
360 من شمردم 48 عنوان اختصاصی داره
دیگه چی می خواین ؟
splinter cell halo time shift gears of war forza ???????/

من هم معتقدم Ps3 شکست نمیخوره. ولی حتما 360 درآینده با همین موفقیت به کارش ادامه میده و محبوبترین کنسول میشه. در ضمن من هم از مایکروسافت حقوق نمیگیرم.

یه چیز رو بگم فقط 3 ماه از سال تابستونه و هوا گرمه و احتیاج به کولر گازی دارین بقیه ی سال باید برین کنار بخاری حالا 3 ماه کجا و 9 ماه کجا...:-"

تهه اسپم:biggrin1::biggrin1:

بابا پی اس 3 به چی مینازه ؟
360 من شمردم 48 عنوان اختصاصی داره
دیگه چی می خواین ؟
splinter cell halo time shift gears of war forza ???????/
اگه مال شما 48 تا عنوان انحصاري داره
ps3 من که تابستون گيرم مياد 53 تا 58 تا بازي انحصاري داره خشکل

آقا کل آدم و عالم میگن تا اینجا PS3 شکست خورده بعد هی شماها کل کل بکنین!!!!
طرفدارای PS3 از آینده ای که هنوز نیومده و معلوم نیست قراره چی بشه حرف میزنن:confused:
بابا زمان حال رو دریابین; فعلا تو ایران و یه جورایی تو کل جهان خرید XBOX 360 به صرفه تره

حالا هر موقع PS3 کپی خور شد(که عمرا بشه) اونم میخریم:-"

اینجا یه زمانی تاپیک "بحث و گفتگو درباره کنسولهای نسل بعد!"بود اما الان شده "بحث و گفتگو درباره کولر گازی و بخاری":confused:
2. شمام یجوری می گی بازیهای بدردبخورش همون 3 هستند هر ندونه فکر می کنه حالا Resistance و Motor Storm چی هستن حالا این دو تا بازی همچین آش دهن سوزی هم نیستن مخصوصا Motor Storm که فقط بخاطر گرافیکش مورد توجه قرار گرفت اینها همه دلایل نبود بازی هستش که این دوتا بازی رو اینقدر بزرگش کردین . شما هی دلت رو خوش کن به MGS4 مطمئن باش اگه PS3 تا اواخر 2007 فروش خوبی نداشته باشه کوجیما باید به فکر نسخه 360 هم باشه . اینم که 360 یه سال زودتر اومده بهونه هستش سونی اگه می تونست همزمان می داد .
تا دیروز همه خوره گرافیک بودن حالا گرافیک رو معیار نمیدونن!عجیبه !خوبه گیم اسپات به همه فاکتورها بالای 8 داده و فقط Value رو 6 داده اونم به خاطر single-player همین forza2 هم که با این دموش واداده (منظورم گرافیکشه)در ضمن همون Resistance هم که فعلا یک ملیون نسخه فروخته.
همین MGS که دلمون بهش خوشه فعلا که طرفدارای360 خودشونو کشتن براش:biggrin1:اون جمله بعدی هم ناشی از اینه که نه متال بازی نه کوجیمارو میشناسی.اگر هم PS3 تا آخر 2007 فروش خوبی نداشته باشه باز هم MGS یک Exclusive میمونه.یادت هست که MGS2 به فروش PS2 حال داد.
اصلا خود سونی با این معجزاتش (بازیهاش )منو کشته.
آهان راستی پ.ن:من با این پست نمی خواستم حال طرفدارای 360 رو بگیرم اتفاقا خودم قبول دارم که 360 کنسول خوبیه اما PS3 بهتره:)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or