milad جان با sony بحث نکن چون فقط تعصبی حرف میزنه و اصلا با منطق حرف نمیزنه...اگر شما بگی 360 از ps1 قویتره sony با تعصبش میگه نه............
ممنونم از دلگرمی شما چون میام توی این تاپیک و بعضی موقع ها بعضی اشتباه طرفداران هر 2 کنسول رو بهشون میگم شدم یک ادم تعصبی بازم ممنون.
-----
خوب این تاپیک هم شده فن بازی و جوکر ها هم که دارن حال میکنند منم میشینم پست ها رو میخونم و میخندم دمتون گرم همینجوری ادامه بدید شاید منبع مستر بین بشین :laughing:
اگه همینجوری ادامه بدید مدیران بزودی در تاپیکو تخته میکنند.
من یه چند تا پیشنهاد بهتون میدم که نزارید در تاپیک بسته شه و حد اقل اگه 4 نفر مثل
Wakashizuma پست های خوب میزنند بزارین استفاده کنیم.
1- اصلا به هیچ وجه بازی های کنسول رو مقایسه نکنید دیگه 1000 بار گفتن که این یه بحث کاملا سلیقه ای هست یکی هست که 1000 بازی مثل God Of war و Heavenly Sword رو به یه بازی مقل Halo و Gear of war نمیفروشه یکی هم هزار بازی مثل Halo3 رو به یه متال گیر نمیفروشه حالا این 2 تا بیان بحث کنند این بگه این بهتره اونم بگه نه به این دلایل اونیکی بهتره خوب معلومه که سلیقه ها فرق میکنند بقول شاعر 2 نفر میتونند به یک نقطه نگاه کنند و اونو متفاوت ببینند هیچ کسیم نمیتونه نظر اونیکی رو عوض کنه پس این بحثو بیخیال شید اینقدر هم بازی های اختصاصی کنسول دیگه رو به کنسول خودتون نسبت ندید مثلا میگید MGS4 ممکنه برای X360 بیاد خوب فکر کنم بعد از اون جریان فیلم MGS دیگه کاملا مشخص شد که چرا کوجیما بازی رو برای X360 نمیزنه اگه سونی این بازی رو از دست بده ضربخ بزرگی میخوره پس مطمئن باشید اگه کلی هم ضرر بده این بازی رو از دست نمیده اگه هم کوجیما میخواست این بازی رو برای کنسولی بقیر از PS3 بزنه تا الان باید میگفت پس لطفا دیگه این بحثو نکنید.
2- به یکدیگر توهین نکنید . چرا اینقدر در پست ها و حرفاتون طعنه و توهین و مسخرگی وجود داره بابا ما قبل از اینکه کاربر این سایت باشیم ادمیم حتی اگه طرف مقابل نفهم هم باشه بازم باید به اون احترام گذاشت. به نظر من باید به همه حتی یک سفور هم احترام گذاشت چون اونم افکار خودشو داره.
3-نظرات خودتون رو برای خودتون نگه دارید مثلا یک نفر اومده گفته به نظر من PS3برنده میشه و میترکونه و ... . خوب اینا همش حرفه اگه دلبل منطقی دارید با مدرک و دلیل بگید بعدشم دنیا تو کار فروش اینا مونده و هیچی نمیدونه اونوقت چطور نظر شما درست و کامله؟ اینکه میگی به نظر من فلان و ... . این میشه چرت و پرت
4- انقدر هم سر تعداد عنوان انحصاری بحث نکنید که اینتم سلیقه ای هست مثلا یک عنوان PS3 از نظر یک نفر از خیلی بازی های دیگه بهتر هست و حاضره به خاطر اون عنوان بی خیال کلی بازی شه . البته میشه گفت عنوان های بزرگ رو مقایسه کرد اما ابن که چند نفر میان چند تا عدد میگن نشد دلیل!
5- قبل از اینکه نوشته های خودتون رو پست کنید دقت کنید ببینید چی نوشتید بعضی ها برای فقط فقط و فقط اضحار وجود پست میدن و پستشون به یک خط نمیرسه هیچ فایده ای هم نداره.
6- تعصب رو کنار بزارید و عادلانه قضاوت کنید.
حالا من چند تا سوال از بچه هایی که هی بحث میکنند دارم مثل ONLY_SONY_PS3 و Milad_777 و بقیه :
اینهمه بحث کردید چه فایده ای براتون داشته و چه اطلاعاتی گرفیتد بیاید یکم در باره پست مفید اشکان جان صحبت کنیم که اگه همه پست های تاپیکو روی هم بزارید یه همچین پستی که انقدر اطلاعات داشته باشه نمیبینید پس بیخیال این بحثا شید و اگه اطلاعی ندارید که بدید الکی سر مسائل پیش پا افتاده بحث نکنید.
موفق سربلند و پیروز باشید