Mil@D-777
کاربر سایت
اصلا هدف از زدن این تاپیک چی بود واقعا اینجا همه توی سروکله هم می زنن که چی الکی هرکی حرف خودشو می زنی و هیچ کسی هم قانع نمیشه که مثلا در این مقطع فلان کنسول بهتره هرکسی هر کنسولی داره از اون طرفداری می کنه اینطوری که نمیشه جدیدا که تاپیک لوازم خانگی درست کردید کلور گازی و بخاری تلویزیون HD و یخچال ساید بای سایدو بابا اینا چیه لااقل یه یه چی بگید به درد چهار نفر بخوره بهتره دیگه در مورد اینها صحبت نشه خواهشا یه خورده هم منطقی حرف بزنید . به نظر من هر کنسولی یه نقطه قوت و ضعفی داره کسانی که می خوان کنسول بگیرن باید به نقطه قوت این کنسولها (مثلا خود بازیها یا سبکهای اونها ) توجه کنند و ببینند که مثلا 360 یا PS3 کدمشون می تونن نیازهای شما رو برطرف کنند هردو کنسول بازیهای خوبی دارن که در پستهای قبل هزار بار گفته شده بهتره در این مورد صحبت بشه نه اینکه مثل بچه ها اون بگه کنسول من بهتره اون یکی بگه نه مال من بهتره (با خودم هم بودم ) .
به نظر هر دو کنسول خوب هستند و باید هردو رو تهیه کرد بدلیل اینکه از بعضی بازیها نمیشه گذشت پس یخورده بحثهارو با محتواتر ادامه بدید (باز با خودم هم بودم ! ) . ممنون .
به نظر هر دو کنسول خوب هستند و باید هردو رو تهیه کرد بدلیل اینکه از بعضی بازیها نمیشه گذشت پس یخورده بحثهارو با محتواتر ادامه بدید (باز با خودم هم بودم ! ) . ممنون .