بحث و گفتگو درباره کنسول های نسل بعد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایول....
نظریه ی "گیم اسپات فاسد" رو یادتونه بچه ها ؟؟؟ :)
آقای Lich King (ببخشید که اسمتون رو نمیدونم) شما باید یادت باشه ..... که یک پست هم زدی و طرفداری کردی ، آخرش گفتی افعالت معکوس بوده....:p
آخرش من موضع شما رو نفهمیدم!؟؟ :confused:
در ضمن فکر میکنم بهتر باشه با باز شدن مجدد اون یکی تاپیکه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=894&page=61
بهتر باشه جمعش کنیم بریم اونجا....
اونجا بحث کهنه تره ، اینجا فقط 3 صفحه هستش....

بالاخره تصمیم با خودتون....
باتشکر....

ایول....
نظریه ی "گیم اسپات فاسد" رو یادتونه بچه ها ؟؟؟ :)
آقای Lich King (ببخشید که اسمتون رو نمیدونم) شما باید یادت باشه ..... که یک پست هم زدی و طرفداری کردی ، آخرش گفتی افعالت معکوس بوده....:p
آخرش من موضع شما رو نفهمیدم!؟؟ :confused:
در ضمن فکر میکنم بهتر باشه با باز شدن مجدد اون یکی تاپیکه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=894&page=61
بهتر باشه جمعش کنیم بریم اونجا....
اونجا بحث کهنه تره ، اینجا فقط 3 صفحه هستش....

بالاخره تصمیم با خودتون....
باتشکر....
من نفهمیدم این پست شما چه ربطی به این صحبت ما داشت. من کی گفتم که gs فاسده؟ من هنوزم پای حرفم هستم که بهترین نمره ها رو در تمامی سایت ها gs به بازی ها می ده هیچ وقت هم نظرم عوض نمی شه. در مورد اینکه این صنعت به فساد کشیده شده منظور کل صنعت بازی و تمامی عوامل و محیط های وابسته به اونه نه اینکه فقط gs یا ign فاسدن!
موضع گیری من از اون جمله اون روز شما هم به این دلیل بود که شما جوری نوشته بودی که انگار همه سایتا به بازیا درست و حسابی نمره می دن فقط gs که پارتی بازی می کنه و پول زیر می زی می گیره;)

من اون تایپک رو دوست دارم نمیخوام منحرفش کنم
در مورد سوال بالاید باید بگم xbox360 وبکم داره ولی ps3 نداره .xbox360 کنترل مدیا داره ولی ps3 نداره که باید به صورت جداگانه واسش خرید . درضمن کی گفته ربطی نداره تو پک چی هست واقعا تو اینطور فکر میکنی .

در مورد سوال دومت هم اگه دقت کنی 2 ماه پیش فروش xbox360 5 میلیون بود الان شده 6/5 اگه میگی چطور میشه تا اخر سال به عدد 10 میلیون برسه به علت اینکه داره بازی های فوق خفن براش عرضه میشه اگه تا حالا زیاد فروش نداشته چون بازی زیاد خوبی نداشته .

من گفتم تو پک چیه شما میگی وبکم و کنترل :)
اسم این پک چیه؟
بگو ما هم بدونیم!!
منظورم از اینکه تو پک چی باشه مهم نیست اینه که تعداد شون
یکی میاد میگه توش آداپتور هست خوب تو پک 360 موارد بیشتری وجود داره :) :)

در مورد فروش من پیشگو نیستم اما چقدر میخواد این بازی ها روش تاثیر بزاره؟
به این راحتی ها به نظر نمیرسه که به 10 میلیون برسه

ببین .به نظر من هرکسی از برو بچ از هر کنسولی که خوشش میاد به جای اینکه بیاد و بر سر چیز های الکی درگیری به وجود بیاره بره پولش رو جمع و جور کنه که به خواستش برسه . درضمن به نظر دیگران احترام گذاشتن شرط اول دمکراسی هست . مثلا من 360 دارم به احتمال 99.9% تا 30یا 40 روز دیگه Wiiبه دستم میرسه . خوب این جنگ و داوا داره . و این رو به خودم قول دادم و به شما هم میگم روز اولی که PS3 در ایران با موفقیت هک بشه حتی اگر Tekken6 و MGS فاجعه قرن بشن من میخرمش .در مورد Gear of War هم بگم شاید بهترین بازی باشه که تا حالا ساخته باشن. البته این رو از قبل میشد فهمید . کوجیما که این بازی رو بازی کرده بود و گفته که :این بازی شاهکار هست و خدای بازی هم { میاموتو } گفته که بهترین بازی اکشنی هست که به عمر خود دیده .

من کی گفتم که gs فاسده؟
من هم نگفتم شما گفتی gs فاسده! ;)

من هنوزم پای حرفم هستم که بهترین نمره ها رو در تمامی سایت ها gs به بازی ها می ده هیچ وقت هم نظرم عوض نمی شه.
من هم اینو قبول دارم.....مگه من خلاف اینو گفتم؟؟؟؟؟ :confused:

موضع گیری من از اون جمله اون روز شما هم به این دلیل بود که شما جوری نوشته بودی که انگار همه سایتا به بازیا درست و حسابی نمره می دن فقط gs که پارتی بازی می کنه و پول زیر می زی می گیره
من اصلا منظورم این نبوده....من فقط در مورد گیم اسپات حرف زدم و به بقیه کاری نداشتم....
من گفتم gs اینجوریه ، نگفتم که بقیه نیستن ;)

شما اگه اون روز اونو نگفته بودی من مجبور نمیشدم اون همه ماس مالی کنم .... "من خودم شنیدم" ...یادته؟ :cheesygri

===========================================================================
جمیعا موافق نیستید که هممون بریم اون یکی تاپیکه ؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=894&page=63

مگه درست کردن تاپیک تکراری جرم نیست ؟ :p
خوب اون موقع اون تاپیکه قفل بود یه تاپیک جدید زدید؛ حالا که باز شده بریم اونجا ;)

===========================================================
حالا برای اینکه پستم زیاد بی ربط نباشه یه چیزی هم بگم که گفته باشم....
جمع بندی واقعیات با پایه و اساسی که در تاپیک گفته شده:
هردوتا کنسول خوبن و خیلی هم خوبن ولی... "
+ خوب بالاخره از لحاظ سخت افزاری ps3 در حد بالاتری هست (البته با اختلاف بسیار کم)
+هر دو تا کنسول بازی های خوبی دارن ولی تا اینجا که الان پیش اومدیم مایکروسافت امتیاز های خوبی برای 360 خریده....
+ کنسول ps3 در ایران با مشکل مواجه خواهد شد ، به خاطر blue ray های گران قیمت و مشکل رایت کردنشون....
+ ps3 قابلیت خوبی برای دسته هاش داره (موشن سنسور) که 360 نداره
..........
........
و البته چند تا دیگه هم هست که توی اون یکی تاپیک اگه بحثش بشه میگم....

فن های هر 2 کنسول موفق باشید /.

x360

سلام. اشکان جان این مقایسه دو کنسول که گذاشته بودی دلیلی خوبی برای کنسول برتر نیست. بلکه باید با کنسول بازی کنی و بعد بگی کدوم کنسول بهتره . نظر شما چیه؟؟
اگه به این تاپیک ربطی نداشت ببخشید!!

به نظر من اگه PS 8 هم بیاد بازم کامپیوتر از همه لحاظ از همه برتره چه از ps_ nintendo_xbox چون الان هم که نگاه کنین با اینکه کنسول های نسل جدید قوی هستن از همه لحاظ اما شرکت های عرضه قطعات کامپیوتری با عرضه قطعاتی مثل گرافیک 8800 gs یا gt و رم 2 گیگ و مادربوردهای 4 هسته ای دارن با شرکت های صاحب کنسول رقابت سختی میکنن چون از هر نظر حساب کنین بازم کامپیوتر از همه لحاظ سر تره و به غیر بازی کلی کارایی دیگه هم داره که خودتون میدونین هر چقدر هم نصب بازی در کامپیوتر طول بکشه ادم اگه یه سیستم قوی داشته باشه از بازی بالاترین لذت ممکن رو میبرن به نظر من این شرکت های عرضه بازی که بازی هاشون رو به انحصار کنسول در میارن واقعا به خودشون ضرر میزنن

به نظر من اگه PS 8 هم بیاد بازم کامپیوتر از همه لحاظ از همه برتره چه از ps_ nintendo_xbox چون الان هم که نگاه کنین با اینکه کنسول های نسل جدید قوی هستن از همه لحاظ اما شرکت های عرضه قطعات کامپیوتری با عرضه قطعاتی مثل گرافیک 8800 gs یا gt و رم 2 گیگ و مادربوردهای 4 هسته ای دارن با شرکت های صاحب کنسول رقابت سختی میکنن چون از هر نظر حساب کنین بازم کامپیوتر از همه لحاظ سر تره و به غیر بازی کلی کارایی دیگه هم داره که خودتون میدونین هر چقدر هم نصب بازی در کامپیوتر طول بکشه ادم اگه یه سیستم قوی داشته باشه از بازی بالاترین لذت ممکن رو میبرن به نظر من این شرکت های عرضه بازی که بازی هاشون رو به انحصار کنسول در میارن واقعا به خودشون ضرر میزنن
man ham pc ro doost daram vali pc faghat baraye aval shakhs bedard mikhore masalan bazihaye mesle residen evil 4 bad az yeki dosal hers khordan vase pc miad badesham asan nemishe bazi kard chon sevom shakhs hast vali pc tooye aval shakhs sarvare

دلایل خرید PS3 به جای X360 :
در اینکه PS3 کاملا برتره هیچ شکی نیست
چون هر چیزی از این دستگاه رو ببنید مربوط میشه به نسل بعد ( nextgen )
از هر لحاظ که بگید یکی از نمونه هاش همین دسته هاست شما می تونی دسته PS3 SIXAXIS رو با دسته X360 مقایسه کنی ؟؟
دیگه از این واضح تر می خوای
همه می دونید که بلو - ری بهتر از hd - dvd و برای همه هم ثابت شده به غیر از شرکت هایی که hd - dvd رو ساپورت می کنن که کارشونم بی خوده
و هزاران دلیل دیگه و به خاط چند دلیل که می گم تا الان جا نیفتاده بین مردم :
1- هنوز کپی خور نشده ( اگه بشه تو ایران همه می خرن )
2- بازی هایی که برای هر دو کنسول میاد برای PS3 چند ماه دیر تر میاد
3- PSP باعث شد که X360 زودتر از PS3 ساخته بشه
4- کسی پول پاش نمیده ( مخصوصا ایرانیا ) ( همینطور که سونی اعلام کرده تا سال 2009 قیمتش کاهش پیدا نمی کته )
5- هنوز تو آسیا عرضه به اون صورت نشده
دیگه چه دلایلی می خواین ؟؟
یه چیزه دیگه هم بگم الان 6 ماهه که x360 با وجود ریلیز بازی های برترش ( تقریبا )
هنوز روی 10 میلیون خودش ایستاده و کم کم داره طعم شکست رو تجربه می کنه
آدم چرا باید 500 تومن پول پای یه کنسول بده که سالم یا خراب بودنش با خدا باشه ؟؟

دلایل خرید PS3 به جای X360 :
در اینکه PS3 کاملا برتره هیچ شکی نیست
چون هر چیزی از این دستگاه رو ببنید مربوط میشه به نسل بعد ( nextgen )
از هر لحاظ که بگید یکی از نمونه هاش همین دسته هاست شما می تونی دسته PS3 SIXAXIS رو با دسته X360 مقایسه کنی ؟؟
دیگه از این واضح تر می خوای
همه می دونید که بلو - ری بهتر از hd - dvd و برای همه هم ثابت شده به غیر از شرکت هایی که hd - dvd رو ساپورت می کنن که کارشونم بی خوده
و هزاران دلیل دیگه و به خاط چند دلیل که می گم تا الان جا نیفتاده بین مردم :
1- هنوز کپی خور نشده ( اگه بشه تو ایران همه می خرن )
2- بازی هایی که برای هر دو کنسول میاد برای PS3 چند ماه دیر تر میاد
3- PSP باعث شد که X360 زودتر از PS3 ساخته بشه
4- کسی پول پاش نمیده ( مخصوصا ایرانیا ) ( همینطور که سونی اعلام کرده تا سال 2009 قیمتش کاهش پیدا نمی کته )
5- هنوز تو آسیا عرضه به اون صورت نشده
دیگه چه دلایلی می خواین ؟؟
یه چیزه دیگه هم بگم الان 6 ماهه که x360 با وجود ریلیز بازی های برترش ( تقریبا )
هنوز روی 10 میلیون خودش ایستاده و کم کم داره طعم شکست رو تجربه می کنه
آدم چرا باید 500 تومن پول پای یه کنسول بده که سالم یا خراب بودنش با خدا باشه ؟؟
دقیقا. ps3 برنده جنگ کنسولهاست :birthday:

اهان زدی به خال میرن سراغ چی ؟؟؟؟
من میگم از تب وی که ملت بیان بیرون میرن طرف الیت

اهان زدی به خال میرن سراغ چی ؟؟؟؟
من میگم از تب وی که ملت بیان بیرون میرن طرف الیت
چرا elite ؟!:)

میدونن که این فروش wii دووم نداره یه چند وقت دیگه مردم از جو میان بیرون میرن سراغ ......

واقعا درست میگی میرن سراغ xbox360 :)

چرا elite ؟!:)

واقعا درست میگی میرن سراغ xbox360 :)
فعلا که نباید برن سراغ 360 چون دیگه تابستون شده و یک بخاری به درد نمیخوره :biggrin1:
در ضمن شماهایی که گفتین میرن سراغ 360 کاملا اشتباه کردید . من میخواستم یه امتحان ازتون بگیرم که همتون رد شدید:) جواب درست سلطان دنیای کنسولها یعنی ps3 بود :love:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or