mohammadps4111
کاربر سایت
بعضی وقت ها مشکل از مرکز مخابرات خود شما همین 4 ماه پیش منم همین مشکل داشتم زمان و زمین زیرو کردم بی خبر از این که مرکز مخابرات داره یه تغییراتی میده واسه تعمیر این جور کارا دیگه بعد تموم شدن این ماجرا کلا نت ام خوب شد گمونم وقتی قراره مخابرات مرکز شما کاری کنه به isp روی سیستم شون پیام میفرسته اگر یادم باشه من بعد فهمیدن این قصه به اپراتور پارس انلاین گفتم که چک کنه مرکز مخابرات من الان در حال دادن تغییری نیست این چگ کن ببینمن چند سالی میشه از پارس انلاین سرویس اینترنت میگیرم همیشه اوکی بودش جز مواقعی که سراسری مشکلی پیش میومد الان چهار روزه یهو سرویسم قاطی کرده یعنی انگار ده نفر همزمان یه وای فای رو وصلن و دارن استفاده میکنن و هر کاری کردم حل نمیشه مشکلم زنگم میزنم پشتیبانی یه سری حرف تکراری و مزخرف تحویل من میده و میگه مشکل از طرف ما نیست و فقط میگه برو پینگ بگیر فکر کرده با گاو طرفه .. هر بار همون حرفارو تکرار میکنه .. من حتی یوتیوب واسم باز نمیشه .. با سر عت 8 مگ که باهاش تا روز قبلش تا سرعت 1 دانلود میکردم
به نظرتون چیکار کنم ؟ چند بار اومدم مودمو ریست کردم گفتم شاید از اونه .. اخه اصلا پشتیبانی زیر بار نمیره و اصلا سابقه هم نداشته خراب شه اونم چند روز
با کامپیوتر و موبایل هم تست کردم مشکل وجود داره
چه تو لود کردن صفحه ها چه دانلود .. اصلا نمیفهمم دلیلش چیه چون یه چیز عجیب و غیر عادیه واسم
اول رمز مودم ات عوض کن دوم ببین وسیله برقی مودم دیگه ای نویز نمی اندازه رو خط سوم سر خط خونه ات چک کن بعد snr مودم چک کن با هر بار تغییر دادن عوامل که دست خودته برای بهتر کردن سرعت ات مودم
بعد گفتی با چند دستگاه وصل میشی بعضی وقت ها ظرفیت کشش خط اون قدر پایین میاد همین که دو تا دستگاه بیان ای پی بگیرن از مودم ات کلا سرویس ات قاطی میکنه فعلا همه دستگاه ها بحز یکی از اتصال به مودم قطع کن تا زمانی که مشکل پیدا کنی
آخرین ویرایش: