بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من چند سالی میشه از پارس انلاین سرویس اینترنت میگیرم همیشه اوکی بودش جز مواقعی که سراسری مشکلی پیش میومد الان چهار روزه یهو سرویسم قاطی کرده یعنی انگار ده نفر همزمان یه وای فای رو وصلن و دارن استفاده میکنن و هر کاری کردم حل نمیشه مشکلم زنگم میزنم پشتیبانی یه سری حرف تکراری و مزخرف تحویل من میده و میگه مشکل از طرف ما نیست و فقط میگه برو پینگ بگیر فکر کرده با گاو طرفه .. هر بار همون حرفارو تکرار میکنه .. من حتی یوتیوب واسم باز نمیشه .. با سر عت 8 مگ که باهاش تا روز قبلش تا سرعت 1 دانلود میکردم
به نظرتون چیکار کنم ؟ چند بار اومدم مودمو ریست کردم گفتم شاید از اونه .. اخه اصلا پشتیبانی زیر بار نمیره و اصلا سابقه هم نداشته خراب شه اونم چند روز
با کامپیوتر و موبایل هم تست کردم مشکل وجود داره
چه تو لود کردن صفحه ها چه دانلود .. اصلا نمیفهمم دلیلش چیه چون یه چیز عجیب و غیر عادیه واسم
بعضی وقت ها مشکل از مرکز مخابرات خود شما همین 4 ماه پیش منم همین مشکل داشتم زمان و زمین زیرو کردم بی خبر از این که مرکز مخابرات داره یه تغییراتی میده واسه تعمیر این جور کارا دیگه بعد تموم شدن این ماجرا کلا نت ام خوب شد گمونم وقتی قراره مخابرات مرکز شما کاری کنه به isp روی سیستم شون پیام میفرسته اگر یادم باشه من بعد فهمیدن این قصه به اپراتور پارس انلاین گفتم که چک کنه مرکز مخابرات من الان در حال دادن تغییری نیست این چگ کن ببین
اول رمز مودم ات عوض کن دوم ببین وسیله برقی مودم دیگه ای نویز نمی اندازه رو خط سوم سر خط خونه ات چک کن بعد snr مودم چک کن با هر بار تغییر دادن عوامل که دست خودته برای بهتر کردن سرعت ات مودم
بعد گفتی با چند دستگاه وصل میشی بعضی وقت ها ظرفیت کشش خط اون قدر پایین میاد همین که دو تا دستگاه بیان ای پی بگیرن از مودم ات کلا سرویس ات قاطی میکنه فعلا همه دستگاه ها بحز یکی از اتصال به مودم قطع کن تا زمانی که مشکل پیدا کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PS5X
بعضی وقت ها مشکل از مرکز مخابرات خود شما همین 4 ماه پیش منم همین مشکل داشتم زمان و زمین زیرو کردم بی خبر از این که مرکز مخابرات داره یه تغییراتی میده واسه تعمیر این جور کارا دیگه بعد تموم شدن این ماجرا کلا نت ام خوب شد گمونم وقتی قراره مخابرات مرکز شما کاری کنه به isp روی سیستم شون پیام میفرسته اگر یادم باشه من بعد فهمیدن این قصه به اپراتور پارس انلاین گفتم که چک کنه مرکز مخابرات من الان در حال دادن تغییری نیست این چگ کن ببین
اول رمز مودم ات عوض کن دوم ببین وسیله برقی مودم دیگه ای نویز نمی اندازه رو خط سوم سر خط خونه ات چک کن بعد snr مودم چک کن با هر بار تغییر دادن عوامل که دست خودته برای بهتر کردن سرعت ات مودم
بعد گفتی با چند دستگاه وصل میشی بعضی وقت ها ظرفیت کشش خط اون قدر پایین میاد همین که دو تا دستگاه بیان ای پی بگیرن از مودم ات کلا سرویس ات قاطی میکنه فعلا همه دستگاه ها بحز یکی از اتصال به مودم قطع کن تا زمانی که مشکل پیدا کنی
فقط من یک اصلاح کنم منم از همین امروز خودمم دچار نویز شدید و قطع وصل شدن شدم تا الان 3 مرحله تماس گرفتم اول گفت نویز گیر در بیار 1 ساعت دیگه تماس بگیر در اوردم مستقیم زدم 1 ساعتی خوب بود دوباره همون طور شد دوباره تماس گرفتم گفت سیم اتصال به خط عوض کن انجام دادم ربع ساعت اوکی بود دوباره قطع و وصل میشه اصلاح متن قبل این که الان که برا خودم از اپراتور پرسیدم سیستم تون چک کن گزارش از تعمیر از مرکز مخابرات نیست روسیستم تون گفت همچین پیامی به ما نمیدم حالا من اشتباه کرد یادم نیست چون دفعه قبل 4 ماه پیش بود یادم نیست حالا بگم ما هم پارس انلاین مون
پارس اف انلاین شده به سلامتی

فقط من یک اصلاح کنم منم از همین امروز خودمم دچار نویز شدید و قطع وصل شدن شدم تا الان 3 مرحله تماس گرفتم اول گفت نویز گیر در بیار 1 ساعت دیگه تماس بگیر در اوردم مستقیم زدم 1 ساعتی خوب بود دوباره همون طور شد دوباره تماس گرفتم گفت سیم اتصال به خط عوض کن انجام دادم ربع ساعت اوکی بود دوباره قطع و وصل میشه اصلاح متن قبل این که الان که برا خودم از اپراتور پرسیدم سیستم تون چک کن گزارش از تعمیر از مرکز مخابرات نیست روسیستم تون گفت همچین پیامی به ما نمیدم حالا من اشتباه کرد یادم نیست چون دفعه قبل 4 ماه پیش بود یادم نیست حالا بگم ما هم پارس انلاین مون
پارس اف انلاین شده به سلامتی
از وقتی که رفت با هایوب یکی شد اینجوری شد
اون موقع ها بهترین سرویس رو میداد تو ایران
اومدم از هایوب تخلیه زدم رفتم پارس یک سال واقعا بهترین کیفیت رو داد بهم بعدش یکی شد با هایوب و گند زد تو همه چی

دوستان کسایی که شاتل یا صبانت یا اسیا تک دارن لطفا میگن که اینا سرویس مناسب گیم دارن ؟ یعنی حالت گیم داشته باشه پینگ خوبی بده .. لطفا اگه در جریانید بگید

دوستان کسایی که شاتل یا صبانت یا اسیا تک دارن لطفا میگن که اینا سرویس مناسب گیم دارن ؟ یعنی حالت گیم داشته باشه پینگ خوبی بده .. لطفا اگه در جریانید بگید
من چند وقته دارم شاتل استفاده میکنم توی فورتنایت و ایپکس پینگم 50 ئه . البته به زیر ساخت و فاصله هم بستگی داره.

• Like
Reactions: PS5X
بهتر از ISP بگیری که سرویس گیمینگ داره
متاسفانه پار آنلاین این سرویس و نداره
پارس داره سرویس انلاین ولی باید بهشون بگید واست فعال کنن و جالب اینه اکثر پشتیبانیاشون میگن نداریم همچین چیزی دیگه ولی دارن هنوز ! :|
یه چند بار زنگ بزن پشتیبانای مختلف بردارن یکیشون بالاخره میفهمه چی میگی اوکی میکنه واست . بگو که خطمو رو سرویس گیم بزارید
هر چند سابق یه سرویس داشتن به اسم گیم میفروختن که اونو دیگه برداشتن از وقتی این هایوب نحس اومد وسط و یکی شد شرکتا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or