بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود بر شما
میخواستم ببینم شما از خدمات های وب راضی هستید و اینکه به درد گیمینگ میخوره؟
یکی از مزخرف ترین شرکتای موجوده و اینقدر بیخوده که حد نداره
برو از مخابرات سرویس بگیر ولی از اینا نگیر
چون کلا این شرکت نه کیفیت داره نه چیزی حالیشونه .. انگار کارمنداشو از خیابون جمع کرده اورده بهشون پست داده .. کیفیتش هم در حد 0
یه مشت گوسفند که تو سال 2021 پینگ 300 رو نرمال میدونن ..

• Like
Reactions: American Idiot
پارس داره سرویس انلاین ولی باید بهشون بگید واست فعال کنن و جالب اینه اکثر پشتیبانیاشون میگن نداریم همچین چیزی دیگه ولی دارن هنوز ! :|
یه چند بار زنگ بزن پشتیبانای مختلف بردارن یکیشون بالاخره میفهمه چی میگی اوکی میکنه واست . بگو که خطمو رو سرویس گیم بزارید
هر چند سابق یه سرویس داشتن به اسم گیم میفروختن که اونو دیگه برداشتن از وقتی این هایوب نحس اومد وسط و یکی شد شرکتا
خیلی سروکله زدم ولی میگن ما شبکه psn نمیتونیم کار بکنیم و سرویس گیمینگ ندارن

های وب و پارس آنلاین 15% گرون کردن . درست میگم؟
بله منم الان بسته یک ماهه همیشگی 4 مگ میخریدم 65 الان نزدیک 82 شده واقعا اگر سرویس درست میدادن ادم دلش نمی سوخت هم گرون میکنن هم ماهی یکبار 3 روز دگیر افت سرعت هزار مشکل دیگه

میخواستم بدونم اینکه پینگ من اینجوری میشه باعث لگ تو بازیامه ؟ چون من قبلا هم دیده بودم این وسط تایم اوت میندازه ولی تازگی میبینم یهو مثلا پینگ از 100 میپره به 500 !! میخوام بدونم این دلیلش چیه اصلا و اینکه همین باعث لگه ؟
چون تو بازیا لگ دارم یه مدتیه
نت ایران از این بهتر فکر نکنم باشه اخه پس چرا بقیه لگ ندارن ؟

xcd.png

• Like
Reactions: mohsen2019
دوستان من تو بتل مرتب پینگ نوسان داره.پینگ 70 هستش ولی میره تا 200 تا 300 دوباره برمیگرده.!!!!فقط شبا 1 به بعد پایدار میشه.الان دو هفته ای هستش اینجوری شده....

دوستان من تو بتل مرتب پینگ نوسان داره.پینگ 70 هستش ولی میره تا 200 تا 300 دوباره برمیگرده.!!!!فقط شبا 1 به بعد پایدار میشه.الان دو هفته ای هستش اینجوری شده....
از کجا نت میگیرید ؟
من پارس انلاینم که این مشکل هست توش

از کجا نت میگیرید ؟
من پارس انلاینم که این مشکل هست توش
مخابرات....البته من طبقه بالا هستم از طریق وای فای وصل میشم.طبقه بالا خط تلفن نداره.به نظرت با کابل وصل بشم مشکل حل میشه..درخواست خط تلفن دادم دادم تا ببان وصل کنن طول میکشه

مخابرات....البته من طبقه بالا هستم از طریق وای فای وصل میشم.طبقه بالا خط تلفن نداره.به نظرت با کابل وصل بشم مشکل حل میشه..درخواست خط تلفن دادم دادم تا ببان وصل کنن طول میکشه
الان بالا من عکس پینگمو گذاشتم من با کابل هستم و هر دو حالت رو تست کردماین موضوع به این چیزا نیست .. معلومه یه خرابکاری کردن تو زیرساخت
در کل برای خلاصی از این مسخره بازیا باید رفت سراغ یه چیزی بهتره از adsl .. مث vdsl یا lte

• Like
Reactions: mohsen2019

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or