بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اينا دو هفته اي هست نميدونم دارن چي كار ميكنن از هر كي ميپرسم با هر اينترنت ثابتي ميگه طي روز از ساعت ١١ صبح اينا تا ساعت ١ شب يا پكت لاس داره يا نوسان پينگ از ساعت ١ ٢ شب به بعد تا ١٠ ١١ صبح كاملا نرمال ميشه اينترنت. اينجا كسي هست كه اينترنتش تو اين دو هفته دچار مشكل نشده باشه؟

میخواستم بدونم اینکه پینگ من اینجوری میشه باعث لگ تو بازیامه ؟ چون من قبلا هم دیده بودم این وسط تایم اوت میندازه ولی تازگی میبینم یهو مثلا پینگ از 100 میپره به 500 !! میخوام بدونم این دلیلش چیه اصلا و اینکه همین باعث لگه ؟
چون تو بازیا لگ دارم یه مدتیه
نت ایران از این بهتر فکر نکنم باشه اخه پس چرا بقیه لگ ندارن ؟

View attachment 221211
از تو پنل مودم نویزتونو یه چک کنید
کسی استفاده ای از اینترنت نمیکنه؟
کلا پینگا یکم به مشکل خوردن دیروزم من به پشتیبانی مخابرات زنگ زده بودم گفتن مشکل سراسری هست پینگا یکم بد شدن ولی من خودم با اینکه پینگم یکم بالاتر رفته مشکل شمارو ندارم پینگم ثابته قبلا تو رینبو بین 50-60 پینگ میداد الان بین 80-100 شده

• Like
Reactions: PS5X
کلا پینگا یکم به مشکل خوردن دیروزم من به پشتیبانی مخابرات زنگ زده بودم گفتن مشکل سراسری هست پینگا یکم بد شدن ولی من خودم با اینکه پینگم یکم بالاتر رفته مشکل شمارو ندارم پینگم ثابته قبلا تو رینبو بین 50-60 پینگ میداد الان بین 80-100 شده
سه تا شرکت ای دی اس ال رو تست کردم همه همینجوری شدن
پارس انلاین
هایوب
اسیا تک
شما هم که مخابرات داری معلومه یه کاری کردن یکی دو هفتس
اينا دو هفته اي هست نميدونم دارن چي كار ميكنن از هر كي ميپرسم با هر اينترنت ثابتي ميگه طي روز از ساعت ١١ صبح اينا تا ساعت ١ شب يا پكت لاس داره يا نوسان پينگ از ساعت ١ ٢ شب به بعد تا ١٠ ١١ صبح كاملا نرمال ميشه اينترنت. اينجا كسي هست كه اينترنتش تو اين دو هفته دچار مشكل نشده باشه؟
دارن همون قضیه سیانت رو انجام میدن میخوان ببینن چجوریه و این وسط قطعا یه گندیم زدن که این مشکلا پیش اومده
علمشو که ندارن این شده وضع ما
من سرویس پارس انلاینم دقیقا 1 هفته هیچ استفاده ای نمیتونستم ازش بکنم حتی یه صفحه ساده رو لود نمیکرد هفته قبل .. هیجکسم جوابمو نمیداد و فقط سرویس یک ماهم یک هفتش سوخت شد ( اینا خدا میشناسن اونوقت ؟ )

سلام گفتی ؛ قبلا تو رینبو بین 50-60 پینگ
اگر منظورتون Tom Clancy's Rainbow Six Siege هست میشه راهنمایی کنید چطوری باید وصل شد به سرور بازی یعنی باید dns خاصی زد من همه رو زدم ولی نشد یا باید با فیلتر شکن رفت تو بازی من اصلا نمیتونم چه با dns سایت شکن چه با vpn وصل شم همش پیام الان امکان وصل شدن به سرور بازی وجود نداره بهم میده
البته برای

Call of Duty: Warzone​

هم همین مشکل دارم

اگر منظورتون Tom Clancy's Rainbow Six Siege هست میشه راهنمایی کنید چطوری باید وصل شد به سرور بازی یعنی باید dns خاصی زد من همه رو زدم ولی نشد یا باید با فیلتر شکن رفت تو بازی من اصلا نمیتونم چه با dns سایت شکن چه با vpn وصل شم همش پیام الان امکان وصل شدن به سرور بازی وجود نداره بهم میده
البته برای

هم همین مشکل دارم

سرویس دهندتون کدوم شرکته؟ من وارزون بازی نمیکنم ولی رینبو مشکلی نداره تا جایی هم که میدونم کلا برا هیچکی مشکلی نداره
با نت همراه تست کنید ببینید وصل میشه یا نه

البته برای

هم همین مشکل دارم

من دیروز هم رین بو و هم کال آف زدم با دوستان من خودم نت شاتل دوستانم پارس آنلاین و آسیا تک و مخابرات هیچ کدوم مشکل اتصال به سرور نداریم قطع و وصل شاید بشه سرورا ولی این اولین باره میشنوم کسی مشکل این شکلی داره

سرویس دهندتون کدوم شرکته؟ من وارزون بازی نمیکنم ولی رینبو مشکلی نداره تا جایی هم که میدونم کلا برا هیچکی مشکلی نداره
با نت همراه تست کنید ببینید وصل میشه یا نه
پارس انلاین که 3.5 مگ با پینگ 60 و نت همراه ایرانسل که اونم شبانه اش تا 20 مگ با پینگ 20 میره

با هر دو نت ام که پارس انلاین و نت همراه که ایرانسل تست کردم هم با vpn و انواع dns های متفاوت
فقط ایا ممکن به خاطر کامل نشد اپدیت باز ی باشه یعنی ممکن حتما باید 100 گیگ صد درصد کامل شده باشه که بزاره وصل شی به سرور

پارس انلاین که 3.5 مگ با پینگ 60 و نت همراه ایرانسل که اونم شبانه اش تا 20 مگ با پینگ 20 میره

با هر دو نت ام که پارس انلاین و نت همراه که ایرانسل تست کردم هم با vpn و انواع dns های متفاوت
فقط ایا ممکن به خاطر کامل نشد اپدیت باز ی باشه یعنی ممکن حتما باید 100 گیگ صد درصد کامل شده باشه که بزاره وصل شی به سرور
اگه اپدیت نکردید باید اپدیت باشن بازیا تا وصل بشید تمام بازیای انلاین تا وقتی اپدیت نشن به سرور وصل نمیشن

پارس آنلاین هم سرویس هاشو گرون کرد (سرویس 75 تومنی که میگرفتم رو کرده صدتومن)
یه زمانی پارس آنلاین شبانه رایگان نامحدود یا بسته 60 گیگ یک روزه داشت که به مرور همش حذف شد
اصلا یکی از بند های اینترنت ملی گرون کردن ترافیک خارجی تا سه برابر و کاهش سرعت تا یک پنجمه که دارن به مرور اجراش میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or