اتفاقا اون روز منم داشتم این چیزا رو چک میکردم ولی مال من متوجه شدم اگه فقط گوشی تلفن رو بردارم که فقط بوق آزاد بزنه،snr آپلود خیلی خوب میشه ولی به محض قطع شدن بوق دوباره نویز میرفت بالایه چیزی که الان تست کردم اینکه وقتی زنگ میزنم به خطی که نت روش فعاله crc میندازه رو اپلود!
اره. ورگنگ رو میگی؟ پسر کم سن و ساله ؟اتفاقا اون روز منم داشتم این چیزا رو چک میکردم ولی مال من متوجه شدم اگه فقط گوشی تلفن رو بردارم که فقط بوق آزاد بزنه،snr آپلود خیلی خوب میشه ولی به محض قطع شدن بوق دوباره نویز میرفت بالا
بعد داشتم فکر میکردم کجای دنیای مردم وقت و انرژی و اعصابشون رو برای این چیزهای مسخره میذارن؟!!! اصلا منِ نوعی چرا باید بشینم ارتباط بوق تلفن با crc اپلود رو بررسی کنم
اینو قبلا تو تاپیک بازی فیفا گفتم....معروفترین استریمر فیفا رکورد مثلا 300 خورده ای بازی بی شکستی داشت یعنی حدود 5-4 ماه موقع بازی اینترنت با ثبات و بدون قطعی بوده.بعد یه بار...فقط یه بار نتش قطع هم نشد فقط از بازی پرید بیرون...شاکی شد همون روز رفت اینترنتش رو عوض کرد و چقدرم تبلیغ منفی برای سرویس دهنده قبلی شد.بعد اینجا میگه ما اصلا بازی تو کَتِمون نمیره،ناراحتی عوض کن
نه tekks منظورم بود.هر چند که درست میگی ورگنگ الان نفر اوله. ولی معروفترین هنوز تکز هست.اره. ورگنگ رو میگی؟ پسر کم سن و ساله ؟
والا گرفتاری شدیم! چون همونطوری که میدونی به شدت روی حرکت بازیکنا و جاگیری شون و حتی گل شدن یا نشدن توپ اثر میزاره کوچکترین کم و زیادی که روی نت و خط میشه
تکز فیفاهای قبلی واقعا عالی بود. فکر کنم فیفا ۲۱ بود که درو میکرد میرفت جلو و تکنیکای بدردبخوری رو پیاده میکرد و نتیجه هم میگرفت اما امسال جالب کار نکرد و مراحل مقدماتی حذف شد.البته طبیعی هم هست چون این بازی به شدت به مغزِ جوان نیاز داره و هر سال چهره های جدید معرفی میشن توی مسابقات جهانی البته در کنار نت عالی که دارن و متاسفانه همچنان ما از ابتدایی ترین کارای اصلی بازی مثل دفاع کردن بدون تاخیر عاجزیم. چقدر تاسف آوره. حالا فکر کن از این بازی بخای کسب درامد هم کنی دیگه چ فاجعه ای و اعصاب خوردی میشه سر وضعیت خط که معلوم هم نیست مشکلش از کجاست. این دو سه ماهه حس آدم گیج و مبهوتی رو دارم که وسط یه جزیره یهو بهوش میاد. دقیقا نمیفهمم چی داره میشه. یقه کی رو باید گرفت. مشکل از سمت خودمه یا از مخابراته یا زیرساخته یا چی؟ یه اُرگان هم حتی نداریم که حرفتو بفهمه و بگه اوکی چک میکنیم. زنگ میزنی در بهترین حالت اگر شوت نباشه میگه نه همچین مشکلی رو بقیه ندارن. بعد میای اینجا میبینی عه! یه عده دیگه هم دارن از وضعیت مشابه تو حرف میزنن!نه tekks منظورم بود.هر چند که درست میگی ورگنگ الان نفر اوله. ولی معروفترین هنوز تکز هست.
من خودم دهنم سرویس شده تازه رو شاتل پینگ حدود 50 هست ولی باز دیلی رو میشه حس کرد . مخصوصا موقع دفاع خیلی رو اعصابه
من 2 ساله مودم خودش رو دارم و مشکلی هم نداره.مودم نسبتا خوبیه و وای فای خوبی هم داره مگر اینکه برای فضای بزرگ بخواید که بهتره در کنارش روتر بذارید.سلام. میشه مودم LTE رو خودمون بخریم و اینترنت رو مثلا از مبین نت؟ چون من شنیدم این مودم های خودشون کیفیت خوبی نداره.
اینا از عمد این کار رو میکنن دیگه بهشون زنگ نزنی و انصافا هم روش خوبیه.من دو سه بار زنگ زدم همین جوابای تکراری رو بهم داد دیگه زنگ نزدم.وقتی میگه مودم رو ببر سر خط میخوام خفش کنم طرفو...کلا مقوله گیم تو ایران برای هیچ ISP ای شناخته شده نیست!
جیتر و پکت لاست دارم، " پینگ 8.8.8.8 بگیر"
زدین گیم رو فیلتر کردین باز نمیشه، "به چپم پینگ 8.8.8.8 بگیر"
آقا لانچر استیم/یوپلی دو روزه باز نمیشه، " چه جالب، پینگ 8.8.8.8 بگیر"
آقا سرورای گیم من چه ربطی به 8.8.8.8 داره این نمونه آی پی سروره کانکت نمیشه، " مبنای ما 8.8.8.8 هست اونو پینگ بگیر "
کلا تنها پاسخشون به مشکلات گیمینگ پینگ 8.8.8.8 هست، اگه پینگش درست بود میگن مشکل از گیمه و ما نمیدونیم، اگه خراب بود هم میگن خطت نویز داره و میزنن تو کمر پهنای باند دانلود و اپلودت یا میگن برو از سر خط تست کن!
یادمه یه بار میگفتم نت تایپم استریکت هست یه کاری کنید باز بشه. حدس بزنید چی جواب داد پشتیبان شاتل؟ " تایپ نتتون ADSL 2+ هست منظورتون از استریکت چیه؟ " همونجا گفتم ممنون خدانگهدار فرداش درخواست تخلیه دادم
برای منم شاتل از دیشب تا حالا SNRش ۹ شده.جالبه خطی که من روش شاتل دارم الان 2 روزه snr اش از 14 اومده رو 9 و دائم crc داره میده و کلا داره تایم اوت میده
حتی حالت گیم هم خاموش میکنم snr نمیاد بالا خیلی خیلی عجیبه
پارس انلاین به شکل جالبی رو خط داغون من بهتر از بقیه شرکتا کار میداد واسه فیفا ولی یهو یه شب اتصال به سرورای بازی به روح القدوس پیوست ک دیگه جمیعا صلوات شد! رفت که رفت. انگار نه انگار که این نت سابقه اتصال به سرورای گیم داشته!!!این چند صحفه رو خوندم حرفای دوستان رو خواستم اضافه کنم که شاید باور نکنین ولی من از 86 تا الان adsl پارس آنلاین دارم . واقعا خوب بود همیشه کیفیتش ولی از چند سال پیش که شرکتش رو به های وب فروختن دیگه روز به روز افت کرد تا به وضع امروز رسید
خوبه باز شما باهاش گیم فیفا بازی میکردین واسه من که اصلا جوری بود که تکل میزدی رو پای یارو چند دقیقه بعد میدیدی 3-0 عقبی این چند ماه رو با tde lte ایرانسل سر کردم که خارج بازی عالیه هم به قند شکن راحت وصل میشه هم سرعت دانلودش تا 7 8 مگ هم میرسه ولی واسه بازی اصلا استیبل نیست یعنی غیر شبا باقی تایما روز رو همش پینگ قرمزه تازه شبا هم بعضی وقتا خوب نیست !
واسه همین به فکر افتادم یا vdsl بگیرم یا فیبر نوری . فیبر که اهواز توی منطقه ما که زیتونه نداره میمونه vdsl . که زنگ زدم پارس آنلاین گفت نداریم به شاتل هم زنگ زدم گفت اول باید adsl بزارین بعد معلوم میشه به خطتتون vdsl میخوره یا نه ! کسی میدونه داستانش چیه؟؟
یا کلا از بچه ها کسی vdsl داره ببینم میارزه بگیرم یا نه سرعتش و ثباتش چه چوریه؟