بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چرت نیست ولی دقیق هم نیست.مثلا یه نقطه اگه فیبر باشه،این میاد یه شعاع چند متری رو نشون میده
همون محلتون هم بگردی احتمالا چند کوچه اونطرف تر فیبرکشی شده
اصلا تو کل شهر ما شاتل پوشش نداره حالا تا شعاع چند کیلومتری هم بری از شاتل خبری نیست و وقتی که از شاتل پرسیدم گفت تو کل شهرتون شاتل پوشش دهی نداره و تکذیب کرد اون مپ رو

اصلا تو کل شهر ما شاتل پوشش نداره حالا تا شعاع چند کیلومتری هم بری از شاتل خبری نیست و وقتی که از شاتل پرسیدم گفت تو کل شهرتون شاتل پوشش دهی نداره و تکذیب کرد اون مپ رو
اره اون اسامی شرکتها رو چرت زده.من منظورم به پوشش کابل کشی بود که به طور تقریبی درست نشون میده

• Like
Reactions: mallo
چرت نیست ولی دقیق هم نیست.مثلا یه نقطه اگه فیبر باشه،این میاد یه شعاع چند متری رو نشون میده
همون محلتون هم بگردی احتمالا چند کوچه اونطرف تر فیبرکشی شده
حمید جان چجوریه سیستم این نقشه؟ باید درخواست پوشش رو بزنیم؟

حمید جان چجوریه سیستم این نقشه؟ باید درخواست پوشش رو بزنیم؟
ادرس یا کدپستی رو بزن نشون میده تحت پوشش هستید یا نه
اگه تشخیص نداد خودت میتونی از رو نقشه پیدا کنی

درخواست پوشش رو که بزنی محل رو نشان گذاری میکنه که معلوم بشه اون منطقه چند نفر میخوان.احتمالا تعداد درخواست زیاد باشه زودتر فیبرکشی کنن

• Like
Reactions: Destro
اینم وضعیت خط جدید منه که مخابرات گرفتم به طور عجیبی یهو از دیروز snr اومد پایین و خطای crc دار شد

View attachment 330702
دقیقا همین وضعه. Snr میاد روی ۶
منم یک هفته استفاده کردم. جمع اوری زدم. ۱۹۵ هم ثبت کردم. ببینم فردا پس فردا اوکی میکنن برم شاتل ببینم اونجا چ بساطیه!

من دیشب حدود ساعتای 11 به بعد، هر 30 ثانیه چراغ DSL مودمم می پرید و نت قطع میشد، باز وصل میشد و سی ثانیه بعد دوباره قطع! پهنای باند دانلود از 6 مگ اومده بود 3 اپلود هم از 1 مگ رفته بود 500، با همین اوضاع، SNR دانلود و اپلودم که همیشه 14 و 11 بود شده بود 7 و 3 !!!
آسیاتک دارم!

من دیشب حدود ساعتای 11 به بعد، هر 30 ثانیه چراغ DSL مودمم می پرید و نت قطع میشد، باز وصل میشد و سی ثانیه بعد دوباره قطع! پهنای باند دانلود از 6 مگ اومده بود 3 اپلود هم از 1 مگ رفته بود 500، با همین اوضاع، SNR دانلود و اپلودم که همیشه 14 و 11 بود شده بود 7 و 3 !!!
آسیاتک دارم!
علت قطع شدن اینه که برای چند دقیقه یا چند ساعت [ بسته به میزان زمانی که خط دچار ایراد فنی میشه ] ماکزیمم کشش خط میشه برای مثال ۳ مگ و چون خط رو تو روی ۶ مگ بسته بودی مودم دیگه نمیتونه اون سرعت رو حفظ کنه و هی تلاش میکنه که با ریست کردن یه حالت پایدار رو ایجاد کنه که نمیتونه و مدام ریست میشه

• Like
Reactions: hadi_gamer
من خیلی وقت بود میخواستم اینترنت مخابرات رو عوض کنم ولی قیمت خوب و سرعت خوبی داشت. اما الان دیگه این هم نمیصرفه واقعا. ترافیک اضافه 20 گیگ 47 تومن شده! میخوام برم سمت مبین نت و اینا. چی بگیرم به نظرتون؟ سمت شرق تهران هستم. فقط موقع دانلود بازی چون طرح شبانه رایگان نداره مشکله به نظرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Brightman
من خیلی وقت بود میخواستم اینترنت مخابرات رو عوض کنم ولی قیمت خوب و سرعت خوبی داشت. اما الان دیگه این هم نمیصرفه واقعا. ترافیک اضافه 20 گیگ 47 تومن شده! میخوام برم سمت مبین نت و اینا. چی بگیرم به نظرتون؟ سمت شرق تهران هستم. فقط موقع دانلود بازی چون طرح شبانه رایگان نداره مشکله به نظرم.
اگر adsl درست درمونی داری یعنی ۱۶ مگابیت میکشه برو جشنواره شرکتا رو بگیر. مثلن شاتل یکساله ۱۸ هزار گیگ داره میده قیمتش هم مناسبه برا یکسال

اگر adsl درست درمونی داری یعنی ۱۶ مگابیت میکشه برو جشنواره شرکتا رو بگیر. مثلن شاتل یکساله ۱۸ هزار گیگ داره میده قیمتش هم مناسبه برا یکسال
والا من 50 مگابایت مخابرات رو دارم که کلا بهم 3.5 تا 4 مگابایت خالص دانلود میده. خطمم فیبرنوری هست که فقط از مخابرات میتونم اینترنت بگیرم. حالا خبرندارم که این محدودیت رفع شده یا نه. برای همین کلا از ADSL میخوام بزنم بیرون.

• Like
Reactions: Brightman
توی سایت iranfttx زده منطقه ما رو شاتل پوشش میشه ولی وقتی از شاتل میپرسم میقه پوشش نداریم!!کوچه ما رو چند ماه پیش سوراخ کردن برای فیبر و حتی باکس فیبر شاتل هم زدن سر کوچه اما هیچ فیبری بهش وصل نیست, دکوریه
عین من فقط با این تفاوت که مخابراته.توی نقشه زده تحت پوشش مخابرات ولی وقتی زنگ میزنم مخابرات میگه نه.ظاهرا اون نقشه رو فقط واسه این گذاشتن که بگن یه کاری کردن...دیگه دروغ کنتور که نمی اندازه.اینم مثل همه دروغ هایی که صبح تا شب از اینا میشنویم

• Like
Reactions: mallo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or