Brightman
کاربر سایت
مشکل از خودشونه. اینو دیگه مطمئنم. منم سر این موضوع خیلی وقت گذاشتم. فکر میکردم از طرف منه ولی بعد که داستان مشابه بقیه رو هم دیدم و اینکه وقتی پارس انلاین بودم برا یه هفته همه چی اوکی شد و دوباره باز بهم ریخت فهمیدم اصن از طرف من نیست و همش زیر سر خودشونهبه نظرم امکان نداره یهو این همه آدم با هم یک مشکل رو پیدا کنن و همه هم مشکل از سیم کشی داخلی خودمون باشه
منم چند هفته هست که این مشکل رو دارم.اگه نویز از سیم کشی باشه خب باید همیشه این مشکل باشه نه اینکه شب و روزش فرق کنه یا مثلا 2-3 روز خوب باشه بعد دوباره شروع بشه
پارس انلاین پهنای باند کم میشد مکس ریت خط میومد رو ۷ منم دیگه قلقش دستم اومده بود روی ۶ می بستم خط رو و تقریبا ثابت بود وضعیت. گه گاهی یهو مکس ریت میرسید حتی به ۶ که مجبور میشدم زنگ بزنم بگم رو ۵ ببندن ولی تک و توک اینطوری میشد. همون ۶ که میبستم snr دیگه ۱۰ می موند
الان که یک هفته هست اومدم مخابرات وضعیت فاجعه بارتره! هی من خط رو میارم پایین تر مکس ریت هم باهاش میاد پایین تر!
یعنی رانژه که کرده بود مخابرات سرعت روی ۸ بسته بود که ۸ که اصن ۳ ماهه به چشم ندیدم و خط روی ۶ و خورده ای نشون میده. دیگه برا تست گفتم ببند رو ۴ دیدم مکس ریت هم اومد رو ۴!!!!
پشمام ریخته بود از این فاجعه!
خطی که من ۴ ماه پیش روی حتی ۹ هم میبستم الان به این روز بیفته!
دیگه جمع اوری زدم و شاتل ثبت نام کردم. ببینم شنبه یکشنبه کارم راه می افته ببینم وضعیت اونجا چطوره و خط تا چند میکشه!