بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به نظرم امکان نداره یهو این همه آدم با هم یک مشکل رو پیدا کنن و همه هم مشکل از سیم کشی داخلی خودمون باشه
منم چند هفته هست که این مشکل رو دارم.اگه نویز از سیم کشی باشه خب باید همیشه این مشکل باشه نه اینکه شب و روزش فرق کنه یا مثلا 2-3 روز خوب باشه بعد دوباره شروع بشه
مشکل از خودشونه. اینو دیگه مطمئنم. منم سر این موضوع خیلی وقت گذاشتم. فکر میکردم از طرف منه ولی بعد که داستان مشابه بقیه رو هم دیدم و اینکه وقتی پارس انلاین بودم برا یه هفته همه چی اوکی شد و دوباره باز بهم ریخت فهمیدم اصن از طرف من نیست و همش زیر سر خودشونه

پارس انلاین پهنای باند کم میشد مکس ریت خط میومد رو ۷ منم دیگه قلقش دستم اومده بود روی ۶ می بستم خط رو و تقریبا ثابت بود وضعیت. گه گاهی یهو مکس ریت میرسید حتی به ۶ که مجبور میشدم زنگ بزنم بگم رو ۵ ببندن ولی تک و توک اینطوری میشد. همون ۶ که میبستم snr دیگه ۱۰ می موند

الان که یک هفته هست اومدم مخابرات وضعیت فاجعه بارتره! هی من خط رو میارم پایین تر مکس ریت هم باهاش میاد پایین تر!

یعنی رانژه که کرده بود مخابرات سرعت روی ۸ بسته بود که ۸ که اصن ۳ ماهه به چشم ندیدم و خط روی ۶ و خورده ای نشون میده. دیگه برا تست گفتم ببند رو ۴ دیدم مکس ریت هم اومد رو ۴!!!!

پشمام ریخته بود از این فاجعه!

خطی که من ۴ ماه پیش روی حتی ۹ هم میبستم الان به این روز بیفته!

دیگه جمع اوری زدم و شاتل ثبت نام کردم. ببینم شنبه یکشنبه کارم راه می افته ببینم وضعیت اونجا چطوره و خط تا چند میکشه!

مشکل از خودشونه. اینو دیگه مطمئنم. منم سر این موضوع خیلی وقت گذاشتم. فکر میکردم از طرف منه ولی بعد که داستان مشابه بقیه رو هم دیدم و اینکه وقتی پارس انلاین بودم برا یه هفته همه چی اوکی شد و دوباره باز بهم ریخت فهمیدم اصن از طرف من نیست و همش زیر سر خودشونه

پارس انلاین پهنای باند کم میشد مکس ریت خط میومد رو ۷ منم دیگه قلقش دستم اومده بود روی ۶ می بستم خط رو و تقریبا ثابت بود وضعیت. گه گاهی یهو مکس ریت میرسید حتی به ۶ که مجبور میشدم زنگ بزنم بگم رو ۵ ببندن ولی تک و توک اینطوری میشد. همون ۶ که میبستم snr دیگه ۱۰ می موند

الان که یک هفته هست اومدم مخابرات وضعیت فاجعه بارتره! هی من خط رو میارم پایین تر مکس ریت هم باهاش میاد پایین تر!

یعنی رانژه که کرده بود مخابرات سرعت روی ۸ بسته بود که ۸ که اصن ۳ ماهه به چشم ندیدم و خط روی ۶ و خورده ای نشون میده. دیگه برا تست گفتم ببند رو ۴ دیدم مکس ریت هم اومد رو ۴!!!!

پشمام ریخته بود از این فاجعه!

خطی که من ۴ ماه پیش روی حتی ۹ هم میبستم الان به این روز بیفته!

دیگه جمع اوری زدم و شاتل ثبت نام کردم. ببینم شنبه یکشنبه کارم راه می افته ببینم وضعیت اونجا چطوره و خط تا چند میکشه!
منم شاتل دارم و چند هفته هست این مشکل رو دارم.چیز عجیبتری هم که هست این نوسان نویز رو بیشتر روی آپلود دارم :|
البته رو همین سرعت 16 هم که الان هست معمولا قطعی ندارم.فعلا شاید در روز 1 بار قطع و وصل بشه.ولی نوسان snr کلا زیاده و اصلا یه عدد ثابت نیست.از عصر به بعد هم بدتر میشه

یه خوبی شاتل اینه که پروفایل گیم داره و دیگه با اون خودت میتونی سرعتت رو تعیین کنی و نیازی نیست به پشتیبانی زنگ بزنی.در روز 3 بار میتونی سرعتت رو عوض کنی از سرعت 16 تا 4(یا2) مگ هم داره.

منم شاتل دارم و چند هفته هست این مشکل رو دارم.چیز عجیبتری هم که هست این نوسان نویز رو بیشتر روی آپلود دارم :|
البته رو همین سرعت 16 هم که الان هست معمولا قطعی ندارم.فعلا شاید در روز 1 بار قطع و وصل بشه.ولی نوسان snr کلا زیاده و اصلا یه عدد ثابت نیست.از عصر به بعد هم بدتر میشه

یه خوبی شاتل اینه که پروفایل گیم داره و دیگه با اون خودت میتونی سرعتت رو تعیین کنی و نیازی نیست به پشتیبانی زنگ بزنی.در روز 3 بار میتونی سرعتت رو عوض کنی از سرعت 16 تا 4(یا2) مگ هم داره.
الان اینو ببین. مال همین الانه! ساعت ۱۱ و ۴۱ دقیقه پنج شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲

حالا اینو داشته باش ببین چطور توی عکس بعدی [ ساعات آینده ] که میزارم افت میکنه

Attachments

• Screenshot_20240307_233936_Chrome.jpg
    Screenshot_20240307_233936_Chrome.jpg
    39.6 KB · مشاهده: 13
من هم دقیقا همین مشکل دارم صبحا snr رو سرعت 8 و سرویس گیم 15-16 هست کاملا ثابت الان که غروبه میاد رو 6 فرقی هم نمیکنه رو چه سرعتی سرویس بذارم این اتفاق تکرار میشه سر خط هم چه رو چه شب پارامتر ها همینه. من هم اول فکر میکردم از isp هست شاتل داشتم رفتم اسیاتک روی یک خط تلفن دیگه گرفتم و دقیقا همین وضعه جفتشون باهم افت میکنن و باهام درست میشن. تنها سناریو اینه که جفت سیم تلفن ها از یک بستر خط اومده باشن یا اینکه این مشکل سراسریه ولی جفت isp ها به من میگن این مشکل فقط خود شما دارید. حتی شاتل ابتدا قبول کرده بود که به مرکز مخابراتی برای بررسی بستر خط نامه بزنه که بعدا زدن زیرش و گفتن مدیریت قبول نکرده و اگر مشکل دارم سرویسم جمع اوری کنم به همین راحتی یا که خودم برم با مخابرات پیگیر بشم که بعیده به نتیجه برسه چرا که مخابرات بستر خط رو هم بخواد بررسی کنه روز بررسی میکنه که مشکلی وجود نداره. به عنوان یک راه حل موقت برای من به شخصه مودم ایسوس بهتر نویز هندل میکنه و لااقل dsl قطع نمیشه درحالی که با مودم دی لینک قطعی ها بیشتره این نویز هم بعضی روزا شدیدتره بعضی روز ها کمتر مثل امشب که اخر هفتس همین مودم ایسوس هم کاری از دستش ساخته نیست
درستش کردم. برق کار نابغه اومده بود یه تیکه کوچیکی سیم تلفن و برق رو یه بهم چسبونده بود از کنار کنتر برق هم رد میشد البته سیم ها همه عایق دار هستن ولی همون یه تیکه بریدگی داشت با چسب لنت چسبونده بود. جدا شون کردم درست شد 😁

وضعیت خط تو شب

GIFlBedWYAE2wzy.png

و چند هفته هست این مشکل رو دارم.چیز عجیبتری هم که هست این نوسان نویز رو بیشتر روی آپلود دارم :|
من نوسان snr رو روی دانلود دارم ولی از ساعت 11 شب تا 11 صبح درست میشه!
شب ها
Screenshot_2024-03-08-09-26-32-167_com.android.chrome.jpg
صبح هاsnr از 16 تا 6 متغیره

• Like
Reactions: hamid_barca
من برای اینکه بفهمم برق شهری تک فاز تاثیری روی snr داره یا نه رفتم توی اینترنت دنبال طول میدان مغناطیسی که برق تک فاز میتونه ایجاد کنه گشتم و فهمیدم در طول 3 تا 10 سانت میتونه نویز ایجاد کنه اونم وقتی که سیم فویل پیچی دورش نباشه! اولش باورم نشد تا اینکه رفتم کابل تلفنی که فویل پیچی داشت رو به کابل برق (به درازای یه متر) چسبوندم ولی snr هیچ تغییری نکرد! همین کار رو توی سناریو های زیر انجام دادم:
1.سیم فویل دار, فاصله از کابل برق کمتر از 3 سانت توی طول یک متری: تاثیری نداشت
2.سیم بدون فویل, فاصله از کابل برق کمتر از 3 سانت توی طول یک متری: 5 snr کم شد اما نوشان داشت
3.سیم بدون فویل, فاصله از کابل برق بیشتر از 3 سانت توی طول یک متری:تاثیری نداشت

من خیلی شیک بعد 3 روز درخواست جمع آوری مخابرات رو دادم نمیدونم حالا پول کامل میگیرن ازم یا نه ولی پینگ 4.2.2.4 اش اطراف 150 بود که اصلا برام قابل قبول نبود نسبت به 70 شاتل
مخابرات پینگش همیشه داغونه; خوب شد گفتی نویز افتاد خطت و پینگش زیاد شد. خوب شد نگرفتیم!!

• Like
Reactions: J. Constantine
فیبر شاتل هنوز تو منطقه ما راه نیفتاده و مشخص نیست کی شدنی بشه...اینترنت رادیوییم هم ترکیده مشخص نیست چرا برقش پریده...یه ۱ هفته ایه منتظرم بیان درستش کنن و با هات اسپات ایرانسل میگذرونم

• Sad
فیبر شاتل هنوز تو منطقه ما راه نیفتاده و مشخص نیست کی شدنی بشه...
توی سایت iranfttx زده منطقه ما رو شاتل پوشش میشه ولی وقتی از شاتل میپرسم میقه پوشش نداریم!!کوچه ما رو چند ماه پیش سوراخ کردن برای فیبر و حتی باکس فیبر شاتل هم زدن سر کوچه اما هیچ فیبری بهش وصل نیست, دکوریه

توی سایت iranfttx زده منطقه ما رو شاتل پوشش میشه ولی وقتی از شاتل میپرسم میقه پوشش نداریم!!کوچه ما رو چند ماه پیش سوراخ کردن برای فیبر و حتی باکس فیبر شاتل هم زدن سر کوچه اما هیچ فیبری بهش وصل نیست, دکوریه
اون مپه چرته! من کوچمونو پیدا کردم زده سر و تهه کوچه فیبر هست ولی من هرچی گشتم باکس ندیدم

اون مپه چرته! من کوچمونو پیدا کردم زده سر و تهه کوچه فیبر هست ولی من هرچی گشتم باکس ندیدم
چرت نیست ولی دقیق هم نیست.مثلا یه نقطه اگه فیبر باشه،این میاد یه شعاع چند متری رو نشون میده
همون محلتون هم بگردی احتمالا چند کوچه اونطرف تر فیبرکشی شده

• Like
وزیر قطع ارتباطات برای اینکه بگه یه کاری کرده; یه سایتی زده که بگه ..... و خودنمایی کنه نتیجه اومدنش شده پر رویی isp هایی که حتی با 195 هم دیگه براشون کار ساز نیست

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or