Brightman
کاربر سایت
۲۰۱۱۷ مربوط به مشکلات فنی سیمای مخابراتیهسلام. برای مشکل نویز رگباری خط تلفن (که با تلفن هم میشه شنیدشون) باید به 20117 زنگ بزنم یا 2021؟
۲۰۱۱۷ مربوط به مشکلات فنی سیمای مخابراتیهسلام. برای مشکل نویز رگباری خط تلفن (که با تلفن هم میشه شنیدشون) باید به 20117 زنگ بزنم یا 2021؟
آموزش وی پی انو بفرست برا من ای سرباز وطن من 500 ساله مخابرات دارم، زنگ بزنی یه کلمه میگن خطت بیشتر نمیکشه و خلاص! من خودم 16دارم سرعت رو 12ه، گوشی تلفنو بزارم میاد رو 8 سرعت، یعنی بهترین حالت 75درصده سرعتیو میدن که پولشو گرفتن و بدترین حالتم که 50درصد! شل کن که عاقبت نت پینگ به فاعکیو تایم اوته تو این مملکت لولدوستان من اینترنت سرعت 16 گرفتم از مخابرات یه سوال داشتم الان چرا سرعت من بیشتر از 800 نمیشه باید تماس بگیرم بگم بیشتر بکنن سرعت رو ؟
View attachment 330428
نه بابا بیخیالآموزش وی پی انو بفرست برا من ای سرباز وطن من 500 ساله مخابرات دارم، زنگ بزنی یه کلمه میگن خطت بیشتر نمیکشه و خلاص! من خودم 16دارم سرعت رو 12ه، گوشی تلفنو بزارم میاد رو 8 سرعت، یعنی بهترین حالت 75درصده سرعتیو میدن که پولشو گرفتن و بدترین حالتم که 50درصد! شل کن که عاقبت نت پینگ به فاعکیو تایم اوته تو این مملکت لول
من نگفتم خطت نمیکشه که! گفتم حیوانات مخابرات میگن نمیکشه!نه بابا بیخیال
الان اوضاع خط من عالیه برای سرعت کامل البته که من 2 تا خط دارم برای پینگ و اینا شاتل دارم
اینو فقط گفتم بگیرم بدم دست خانواده استفاده کنن
باید کشش سرعت بالاتر رو داشته باشه
View attachment 330431
منم تازگیا همین مشکل برام پیش اومدهشما هم توی مودم یهو crc شدید بخش دانلود میگیرید؟
یهو شروع میکنه crc زدن طوری که پینگ توی بازی بهم میریزه!
لاین شما عالیه و مشکلی نداره زنگ بزنید سرعت رو روی 16 بزارندوستان من اینترنت سرعت 16 گرفتم از مخابرات یه سوال داشتم الان چرا سرعت من بیشتر از 800 نمیشه باید تماس بگیرم بگم بیشتر بکنن سرعت رو ؟
اینم تنظیمات مودم
View attachment 330430
والا همین که دوستمون گفت شد میگه کشش نداره خط شما برای همین رو 8 ست کردیممنم تازگیا همین مشکل برام پیش اومده
لاین شما عالیه و مشکلی نداره زنگ بزنید سرعت رو روی 16 بزارن
اگهه crc error ندارید پس پهنای باند مخابرات کمه که میتونه از فیبر نوری بودن خط تلفن یا over subscriber بودن DSLAMمخابرات تون باشه...والا همین که دوستمون گفت شد میگه کشش نداره خط شما برای همین رو 8 ست کردیم
منم گفتم شما سرعت رو بزار رو 16 یا ازاد بزار اگر قطعی داشت و پایدار نبود خودم دوباره میگم که تنظیم کنید
الان مثلا گذاشته رو 16 اما نهایت سرعت دانلود داره 1.5 مگ میده
خیر الان با گذشت یکی دو ساعت crc نداره فیبر هم نیست منطقه ما ( امیرآباد تهران )اگهه crc error ندارید پس پهنای باند مخابرات کمه که میتونه از فیبر نوری بودن خط تلفن یا over subscriber بودن DSLAMمخابرات تون باشه...
پس از خط تون نیست, پهنای باندشون کمه لابد!خیر الان با گذشت یکی دو ساعت crc نداره فیبر هم نیست منطقه ما ( امیرآباد تهران )
در کل جالبه از نظر پینگی 4.2.2.4 داره بهم 100 میده که شاتل 80 میده با سرویس گیمینگ
از نظر چیز شکن هم کاملا یکسانه با شاتل
تایم اوت هم نداره به جاش دارم 100 تومن ماهی میدم به جای 350 تومن برای سرعت 8 شاتل
فعلا یه 3 ماهه گرفتم از مخابرات تست کنم اگر خوب بود شاتل رو قطع کنم
ببره فست همون حالت گیمینگ عه دیگه ؟ سرعت رو کم نمیکنه ؟بهشون بگید پروفایلتون رو ببرن تو فست اگه از لحاظ سرعتی تغیییری نکردید پس از محدود بودن پهنای باندشونه..
پس از خط تون نیست, پهنای باندشون کمه لابد!
مشتی خرو کردن تو یه طویله و یه خطم کشیدن گفتن هرکی زنگ زد میگی خطت نمیکشه، اینام مثه خر فقط تکرار میکنن!والا همین که دوستمون گفت شد میگه کشش نداره خط شما برای همین رو 8 ست کردیم
منم گفتم شما سرعت رو بزار رو 16 یا ازاد بزار اگر قطعی داشت و پایدار نبود خودم دوباره میگم که تنظیم کنید
الان مثلا گذاشته رو 16 اما نهایت سرعت دانلود داره 1.5 مگ میده
بله گیمینگه. تست کنید ببینید با فست, crc error نمیگیرید؟!! فقط فهمودن بهشون میتونه سخت باشه اما ارزشش رودارهببره فست همون حالت گیمینگ عه دیگه ؟ سرعت رو کم نمیکنه ؟