بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما هم توی مودم یهو crc شدید بخش دانلود میگیرید؟

یهو شروع میکنه crc زدن طوری که پینگ توی بازی بهم میریزه!

Attachments

• Screenshot_20240304_210712_Chrome.jpg
    Screenshot_20240304_210712_Chrome.jpg
    44.7 KB · مشاهده: 25
  • Like
Reactions: mallo
دوستان من اینترنت سرعت 16 گرفتم از مخابرات یه سوال داشتم الان چرا سرعت من بیشتر از 800 نمیشه باید تماس بگیرم بگم بیشتر بکنن سرعت رو ؟

View attachment 330428
آموزش وی پی انو بفرست برا من ای سرباز وطن :D من 500 ساله مخابرات دارم، زنگ بزنی یه کلمه میگن خطت بیشتر نمیکشه و خلاص! من خودم 16دارم سرعت رو 12ه، گوشی تلفنو بزارم میاد رو 8 سرعت، یعنی بهترین حالت 75درصده سرعتیو میدن که پولشو گرفتن و بدترین حالتم که 50درصد! شل کن که عاقبت نت پینگ به فاعکیو تایم اوته تو این مملکت لول

آموزش وی پی انو بفرست برا من ای سرباز وطن :D من 500 ساله مخابرات دارم، زنگ بزنی یه کلمه میگن خطت بیشتر نمیکشه و خلاص! من خودم 16دارم سرعت رو 12ه، گوشی تلفنو بزارم میاد رو 8 سرعت، یعنی بهترین حالت 75درصده سرعتیو میدن که پولشو گرفتن و بدترین حالتم که 50درصد! شل کن که عاقبت نت پینگ به فاعکیو تایم اوته تو این مملکت لول
نه بابا بیخیال
الان اوضاع خط من عالیه برای سرعت کامل البته که من 2 تا خط دارم برای پینگ و اینا شاتل دارم
اینو فقط گفتم بگیرم بدم دست خانواده استفاده کنن
باید کشش سرعت بالاتر رو داشته باشه

Untitled.jpg

نه بابا بیخیال
الان اوضاع خط من عالیه برای سرعت کامل البته که من 2 تا خط دارم برای پینگ و اینا شاتل دارم
اینو فقط گفتم بگیرم بدم دست خانواده استفاده کنن
باید کشش سرعت بالاتر رو داشته باشه

View attachment 330431
من نگفتم خطت نمیکشه که! گفتم حیوانات مخابرات میگن نمیکشه!

شما هم توی مودم یهو crc شدید بخش دانلود میگیرید؟

یهو شروع میکنه crc زدن طوری که پینگ توی بازی بهم میریزه!
منم تازگیا همین مشکل برام پیش اومده
دوستان من اینترنت سرعت 16 گرفتم از مخابرات یه سوال داشتم الان چرا سرعت من بیشتر از 800 نمیشه باید تماس بگیرم بگم بیشتر بکنن سرعت رو ؟

اینم تنظیمات مودم

View attachment 330430
لاین شما عالیه و مشکلی نداره زنگ بزنید سرعت رو روی 16 بزارن

منم تازگیا همین مشکل برام پیش اومده

لاین شما عالیه و مشکلی نداره زنگ بزنید سرعت رو روی 16 بزارن
والا همین که دوستمون گفت شد میگه کشش نداره خط شما برای همین رو 8 ست کردیم :|
منم گفتم شما سرعت رو بزار رو 16 یا ازاد بزار اگر قطعی داشت و پایدار نبود خودم دوباره میگم که تنظیم کنید
الان مثلا گذاشته رو 16 اما نهایت سرعت دانلود داره 1.5 مگ میده

منم گفتم شما سرعت رو بزار رو 16 یا ازاد بزار اگر قطعی داشت و پایدار نبود خودم دوباره میگم که تنظیم کنید
اگهه crc error ندارید پس پهنای باند مخابرات کمه که میتونه از فیبر نوری بودن خط تلفن یا over subscriber بودن DSLAMمخابرات تون باشه...

اگهه crc error ندارید پس پهنای باند مخابرات کمه که میتونه از فیبر نوری بودن خط تلفن یا over subscriber بودن DSLAMمخابرات تون باشه...
خیر الان با گذشت یکی دو ساعت crc نداره فیبر هم نیست منطقه ما ( امیرآباد تهران )
در کل جالبه از نظر پینگی 4.2.2.4 داره بهم 100 میده که شاتل 80 میده با سرویس گیمینگ
از نظر چیز شکن هم کاملا یکسانه با شاتل
تایم اوت هم نداره به جاش دارم 100 تومن ماهی میدم به جای 350 تومن برای سرعت 8 شاتل
فعلا یه 3 ماهه گرفتم از مخابرات تست کنم اگر خوب بود شاتل رو قطع کنم

• Like
Reactions: avannn
بهشون بگید پروفایلتون رو ببرن تو فست اگه از لحاظ سرعتی تغیییری نکردید پس از محدود بودن پهنای باندشونه..
خیر الان با گذشت یکی دو ساعت crc نداره فیبر هم نیست منطقه ما ( امیرآباد تهران )
در کل جالبه از نظر پینگی 4.2.2.4 داره بهم 100 میده که شاتل 80 میده با سرویس گیمینگ
از نظر چیز شکن هم کاملا یکسانه با شاتل
تایم اوت هم نداره به جاش دارم 100 تومن ماهی میدم به جای 350 تومن برای سرعت 8 شاتل
فعلا یه 3 ماهه گرفتم از مخابرات تست کنم اگر خوب بود شاتل رو قطع کنم
پس از خط تون نیست, پهنای باندشون کمه لابد!

بهشون بگید پروفایلتون رو ببرن تو فست اگه از لحاظ سرعتی تغیییری نکردید پس از محدود بودن پهنای باندشونه..

پس از خط تون نیست, پهنای باندشون کمه لابد!
ببره فست همون حالت گیمینگ عه دیگه ؟ سرعت رو کم نمیکنه ؟

• Like
Reactions: avannn
مشتی خرو کردن تو یه طویله و یه خطم کشیدن گفتن هرکی زنگ زد میگی خطت نمیکشه، اینام مثه خر فقط تکرار میکنن!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or