Disney 23
کاربر سایت
آره درست گفتن ، مثل کلی چیزای دیگمون که کپی یهاز بعضی ها شنیدم مودم نتربیت مهندسی معکوسه دی اینکه که توی ایران تولید میشه اما نمیدونم راسته یا نه
آره درست گفتن ، مثل کلی چیزای دیگمون که کپی یهاز بعضی ها شنیدم مودم نتربیت مهندسی معکوسه دی اینکه که توی ایران تولید میشه اما نمیدونم راسته یا نه
زیتل می دونین از کجا اینترنت می گیره؟سلام
آقا من درخواست زیتل داد میدونید چند وقته میان برای نصب ؟
نمیدونم والا فقط میدونم که td-lteزیتل می دونین از کجا اینترنت می گیره؟
من پارس آنلاین دارم..به طرز عجیبی وحشناک شده..باید 10 دفع تست کانکشن بگیری تا همرو successful کنه....اکثر یا رو sign in یا روی همون internet connection میزنه failدوستانی که پارس انلاین یا های وب دارند متونن به psn وصل بشند؟!
دقیقا. من یه چرخی تو تلگرام و اینستا زدم همه این مشکل رو دارن حدود ۸ روز شدهمن پارس آنلاین دارم..به طرز عجیبی وحشناک شده..باید 10 دفع تست کانکشن بگیری تا همرو successful کنه....اکثر یا رو sign in یا روی همون internet connection میزنه fail
فعلا نگهش داشتم پارس آنلاین رو ..چند روزی هست روی یک خط دیگم آسیا تک گرفتم واقعا خیلی بهتره از پارس آنلاین...تو همون دفعه اول همرو successful میزنه... به سرور های بازی هم سریع وصل میسه ولی برای پارس آنلاین باید 10 دفعه بزنی تا به زور کانکت بشه...به نظر میرسه پکت لاستهای وحشتناکی داره روی سروروهای پلی استیشن.
برای پارس آنلاین ،دی ان اس اول 9.9.9.9 رو بزن دومی رو هم 1.1.1.1 بزن...یک ذره بهتر میشه..اما هنوز فاجعست.
دقیقا. من یه چرخی تو تلگرام و اینستا زدم همه این مشکل رو دارن حدود ۸ روز شده
مشکل اینه همه رو successful میزنه جند ثانیه بعد هم fail میشه. اگر نشه هم داخل سرور بازیها نمیره.
یکی روی psn اصلا کار نمیکنه. یکی هم اینکه اکثر فیلترشکنها هم روی این isp از کار افتاده.
از نظر پینگ و سرعت اپلود دانلود اوکی هست
من پارس آنلاین دارم..به طرز عجیبی وحشناک شده..باید 10 دفع تست کانکشن بگیری تا همرو successful کنه....اکثر یا رو sign in یا روی همون internet connection میزنه fail
فعلا نگهش داشتم پارس آنلاین رو ..چند روزی هست روی یک خط دیگم آسیا تک گرفتم واقعا خیلی بهتره از پارس آنلاین...تو همون دفعه اول همرو successful میزنه... به سرور های بازی هم سریع وصل میسه ولی برای پارس آنلاین باید 10 دفعه بزنی تا به زور کانکت بشه...به نظر میرسه پکت لاستهای وحشتناکی داره روی سروروهای پلی استیشن.
برای پارس آنلاین ،دی ان اس اول 9.9.9.9 رو بزن دومی رو هم 1.1.1.1 بزن...یک ذره بهتر میشه..اما هنوز فاجعست.
افتضاح شده وضعیت. به سرورهای EA کلن وصل نمیشه. تعطیل کامله. با پشتیبانی صحبت کردم. تیکت ثبت کرد.اگر مشکل تا یکی دو روز اینده حل نشد جمع اوری میکنمدوستانی که پارس انلاین یا های وب دارند متونن به psn وصل بشند؟!
حتی اگه سرویس این بابا گرون هم نباشه، اینقدر توی داخل گوشی گرفتن رو آرزو کنند که خود خرید یک گوشی معمولی هم سخت میشه.:/ هرچند امروزم خط و نشان کشیدن حتما میخوان نت رو ملی کنند.ایلان ماسک توییت زده که تا چند وقت دیگه با همین گوشی های اندرویدی میشه به اینترنت این شرکت دسترسی پیدا کرد.بدون هیچ تجهیزاتی!!!!