بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یعنی این سرعت مقطعیه و بعد ها امکان خرید این سرویس نیست ؟
ممنون میشم سرعت آپلود و دانلود با VPn رو بگی عزیز
آخه من سرعت آپلود با VPN برام خیلی مهمه
Screenshot_20240212_162912_Chrome.jpg
تو ‌psn نم همینه ولی اونجا معمولا آپلود پایینتره
با vpn بستگی داره به خوده vpn که چه کیفیتی داشته باشه ولی من بهترین سرعتی کع با vpn گرفتم 90 تا ۱۰۰ ۱۲۰ mb بود
آپلود هم همینطور
دوباره میگم بستگی داره چه vpn یی و از کجا و چه سروری بگیری

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها کسی vdsl شاتل داره؟ میخواستم ببینم سرعت ایناش چقد فرق داره با سرویسای معمولی adsl
من امروز آسیاتکمو جمع کردم دیگه خیلی رفته بود رو مخم میخوام شاتل بگیرم این vdsl رو تو سایتش دیدم گفتم اگر سرعتش خوبه اینو بگیرم
مشکلش چی بود ؟

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستان من میخوام روی تنظیمات مودم برا یکی از گجت ها سرعت نت رو محدود کنم
تو نت سرچ زدم راهنمای رو دیدم اما رو مودم من neterbit 224 گزینه هاش فرق داره
یه ip Qos هست و یه Traffic Shaping که عکس هاش رو میذارم لطفا راهنمایی کنید چجوری و کدوم یکی رو پر کنم که دسترسی یکی گجت ها به نت سرعتش رو بتونم محدود کنم ، از طریق مک آدرس و آی پی اون گجت

Screenshot_20240225-164940_Opera.jpg Screenshot_20240225-164925_Opera.jpg

یه گزینه بود که کل سرعت نت رو محدود میکنه که به‌ دردم نمیخوره میخوام فقط رو یکی دستگاه ها محدودیت سرعت بذارم، ممنون میشم راهنماییم کنید

• Like
دوستان من میخوام روی تنظیمات مودم برا یکی از گجت ها سرعت نت رو محدود کنم
تو نت سرچ زدم راهنمای رو دیدم اما رو مودم من neterbit 224 گزینه هاش فرق داره
یه ip Qos هست و یه Traffic Shaping که عکس هاش رو میذارم لطفا راهنمایی کنید چجوری و کدوم یکی رو پر کنم که دسترسی یکی گجت ها به نت سرعتش رو بتونم محدود کنم ، از طریق مک آدرس و آی پی اون گجت

View attachment 329626View attachment 329627

یه گزینه بود که کل سرعت نت رو محدود میکنه که به‌ دردم نمیخوره میخوام فقط رو یکی دستگاه ها محدودیت سرعت بذارم، ممنون میشم راهنماییم کنید
من تنظیمات مودم شما رو دقیق نمیدونم ولی خودم tplink دارم یه راهی پیدا کردم که فقط دستگاههایی که میخوام سرعتشون کم بشه.البته راه حل علمی نیست ولی جواب میده

تو تنظیمات وقتی میخوام سرعت رو محدود کنم میام بالاترین عددی که اون لحظه هست رو وارد میکنم مثلا 15 مگ دانلود و 1 مگ آپلود.اینطوری باز انگار همه دستگاهها از نهایت سرعت اینترنت استفاده میکنن

ولی برای دستگاههایی که نمیخوام سرعتش بالا باشه میام به جای وای فای معمولی اون دستگاهها رو به وای فای مهمان وصل میکنم(guest network) و تو تنظیماتش میام بهش میگم وقتی bandwidth control رو فعال میکنم،این دستگاهها چه سرعتی باشن که من گذاشتم 2 مگ دانلود و 300 کیلو بایت آپلود

امیدوارم طوری گفته باشم که متوجه بشی :D

من تنظیمات مودم شما رو دقیق نمیدونم ولی خودم tplink دارم یه راهی پیدا کردم که فقط دستگاههایی که میخوام سرعتشون کم بشه.البته راه حل علمی نیست ولی جواب میده

تو تنظیمات وقتی میخوام سرعت رو محدود کنم میام بالاترین عددی که اون لحظه هست رو وارد میکنم مثلا 15 مگ دانلود و 1 مگ آپلود.اینطوری باز انگار همه دستگاهها از نهایت سرعت اینترنت استفاده میکنن

ولی برای دستگاههایی که نمیخوام سرعتش بالا باشه میام به جای وای فای معمولی اون دستگاهها رو به وای فای مهمان وصل میکنم(guest network) و تو تنظیماتش میام بهش میگم وقتی bandwidth control رو فعال میکنم،این دستگاهها چه سرعتی باشن که من گذاشتم 2 مگ دانلود و 300 کیلو بایت آپلود

امیدوارم طوری گفته باشم که متوجه بشی :D
برا این کار باید به گوشی طرف دسترسی داشته باشم که به وای فای مهمان وصل کنم یا از طریق تنظیمات مودم میشه پیدا کرد ؟ چون تو تنظیمات این گزینه که میگید رو ندیدم

• Like
برا این کار باید به گوشی طرف دسترسی داشته باشم که به وای فای مهمان وصل کنم یا از طریق تنظیمات مودم میشه پیدا کرد ؟ چون تو تنظیمات این گزینه که میگید رو ندیدم
اول باید ببینی مودمت guest network یا چیزی مشابه به این رو ساپورت میکنه یا نه؟
اگه ساپورت کرد بعد هر دستگاهی که بخوای،موقعی که میخواد به وای فای وصل بشه 2 تا اسم میاد که باید به اونی که guest هست وصل بشه

البته اگه همه اینا رو هم نداره احتمالا از طریق مک آدرس میشه بهش دستور داد که کدوم دستگاه سرعت کمتر بگیره که اون رو من بلد نیستم

اول باید ببینی مودمت guest network یا چیزی مشابه به این رو ساپورت میکنه یا نه؟
اگه ساپورت کرد بعد هر دستگاهی که بخوای،موقعی که میخواد به وای فای وصل بشه 2 تا اسم میاد که باید به اونی که guest هست وصل بشه

البته اگه همه اینا رو هم نداره احتمالا از طریق مک آدرس میشه بهش دستور داد که کدوم دستگاه سرعت کمتر بگیره که اون رو من بلد نیستم
آره دقیقا منم دنبال همونم که با مک آدرس محدود کنم ، بازم ممنون :)

آره دقیقا منم دنبال همونم که با مک آدرس محدود کنم ، بازم ممنون :)
تو همین عکسی که گذاشتی بالاش یه جا نوشته total bandwith که جلوش 500 هست.اینو بذار رو نهایت سرعتی که اون لحظه مودم هست.احتمالا تو قسمت status بری نوشته که الان سرعت آپلود و دانلودت چقدره

بعد باید بری آی پی اونی که میخوای محدود بشه رو پیدا کنی.تو مودم من قسمت lan setting که برم لیست همه دستگاهها رو نوشته.اگه موبایل هست مدل موبایل رو مینویسه.از اینجا آی پی اون گوشی رو کپی کن بعد برگرد تو همون صفحه قبلی و اون پایین add traffic shaping rule آی پی طرف رو وارد کن و تو قسمت up floor up cieling محدوده سرعت آپلود رو براش تعریف کن مثل بیین 100 تا 300 کیلیو بایت و همینم برای دانلود انجام بده مثلا بین 1 تا 2 مگ براش بذار
بعد هم apply کن و احتمالا درست میشه

فقط اگه نشد تو اون عکس دوم یه جا هست زده ip qos که فکر کنم باید بذاری رو این حالت

تو همین عکسی که گذاشتی بالاش یه جا نوشته total bandwith که جلوش 500 هست.اینو بذار رو نهایت سرعتی که اون لحظه مودم هست.احتمالا تو قسمت status بری نوشته که الان سرعت آپلود و دانلودت چقدره

بعد باید بری آی پی اونی که میخوای محدود بشه رو پیدا کنی.تو مودم من قسمت lan setting که برم لیست همه دستگاهها رو نوشته.اگه موبایل هست مدل موبایل رو مینویسه.از اینجا آی پی اون گوشی رو کپی کن بعد برگرد تو همون صفحه قبلی و اون پایین add traffic shaping rule آی پی طرف رو وارد کن و تو قسمت up floor up cieling محدوده سرعت آپلود رو براش تعریف کن مثل بیین 100 تا 300 کیلیو بایت و همینم برای دانلود انجام بده مثلا بین 1 تا 2 مگ براش بذار
بعد هم apply کن و احتمالا درست میشه

فقط اگه نشد تو اون عکس دوم یه جا هست زده ip qos که فکر کنم باید بذاری رو این حالت
خیلی امتحان کردم روش های مختلف
اونم میزنم مشکلم تو پر کردن مابقی فیلد ها هست که هر چی میزنم جواب نمیده
آی پی اون دستگاه هم وارد کردم نشد بازم
قسمت ip qos هم که کلا فیلدهاش توش حرفی از محدود سرعت نزده ، چیزای دیگه نوشته داخل عکسی که گذاشتم مشخصه چیاس

آخرین ویرایش:
  • Like
خیلی امتحان کردم روش های مختلف
اونم میزنم مشکلم تو پر کردن مابقی فیلد ها هست که هر چی میزنم جواب نمیده
آی پی اون دستگاه هم وارد کردم نشد بازم
قسمت ip qos هم که کلا فیلدهاش توش حرفی از محدود سرعت نزده ، چیزای دیگه نوشته داخل عکسی که گذاشتم مشخصه چیاس
اینجا توضیح داده ولی مودمش یه برند دیگه هست.یه نگاه بنداز شاید تونستی
محدود کردن سرعت اینترنت وای فای برای برخی افراد - جالب آموز

• Like
Reactions: Disney 23
اینجا توضیح داده ولی مودمش یه برند دیگه هست.یه نگاه بنداز شاید تونستی
محدود کردن سرعت اینترنت وای فای برای برخی افراد - جالب آموز

آره اتفاقا اولین راهنما همین رو دیدم ، نمیدونم چرا اینجوریه رو این مودم ، اینجا هم فکر نکنم کسی مودم نتربیت داشته باشه که بتونه کمکم کنه ، کلا انگار فقط سرعت کل تونل رو میشه تنظیم کرد با اینکه گزینه های شخصی سازی رو داره

• Like
Reactions: hamid_barca
آره اتفاقا اولین راهنما همین رو دیدم ، نمیدونم چرا اینجوریه رو این مودم ، اینجا هم فکر نکنم کسی مودم نتربیت داشته باشه که بتونه کمکم کنه ، کلا انگار فقط سرعت کل تونل رو میشه تنظیم کرد با اینکه گزینه های شخصی سازی رو داره
حالا اگه دیدی راهی نمونده بگرد دنبال همون guest network حداقل اونجا شیر اینترنت رو روی ملت ببند ;))

• Cool
Reactions: Disney 23
حالا اگه دیدی راهی نمونده بگرد دنبال همون guest network حداقل اونجا شیر اینترنت رو روی ملت ببند ;))
بلاخره بعد یه روز کامل ور رفتن با تنظیمات فهمیدم چجوریه
یه سری فیلدها باید خالی بمونه تا اوکی بشه
تنظیماتش دقیقا مثل مودم های دی لینکه

بلاخره بعد یه روز کامل ور رفتن با تنظیمات فهمیدم چجوریه
یه سری فیلدها باید خالی بمونه تا اوکی بشه
تنظیماتش دقیقا مثل مودم های دی لینکه
از بعضی ها شنیدم مودم نتربیت مهندسی معکوسه دی اینکه که توی ایران تولید میشه اما نمی‌دونم راسته یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or