بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میشه خواهشا برام لیست شکن هایی که کار میده رو پ.خ کنی ، ممنون میشم ، من این چند وقته بالای ۳۰ تا نصب کردم هیچ کدوم کار نمیدن برام
چند وقته که مخابرات و شاتل محدودیت های پیچیده ای اعمال کردن تا VPN ها کار نکنن، راه کارش اینکه روی VPS خودتون VPN SERVER ران کنید و آیپیش رو با cloud flare مخفی کنید تا لو نره و فقط خودتون ازش استفاده کنید و به کس دیگه ای ندید چون فیلتر میشه. آموزشش توی YouTube هست اگه VPS دارید. اگه isp تون از ipv6 پشتیبانی می‌کنه شانس اینکه دامنه ipv6 وی.پی.ان ها فیلتر بشه خیلی کمتره؛ چون تعداد خیلی کمی از ایرانی ها ipv6 دارن و ترافیک کمتری بین customer ها و VPN ها جا به جا میشه و به همین دلیل حساسیت فیلترینگ به اون کمتره.
ISP هایی که دارم و ipv6 داشتن تا الان: (امکان داره isp یی تو لیست نباشه و از ipv6 پشتیبانی کنه)

ایرانسل ✅✅ (نیاز به کانفیگ دستی دارد)
آسیاتک ✅✅ (نیاز به کانفیگ دستی دارد)
رایتل ✅✅ (نیاز به کانفیگ دستی دارد) (دارنده: pcw چین)
مخابرات ❌❌
شاتل ❌❌
همراه‌اول❌❌

من خط adsl م که الان از پارس انلاینه Max rate ش از ۹ میاد روی ۸ و snr هم همراش از ۱۲ میاد روی ۸
خب مشخصه که این مشکلاتِ من با گفته های بعضی از دوستان شباهت داره و نتیجه میشه گرفت که مشکل از سمت خودِ ما نیست و به زیرساخت یا ISP مربوطه و دقیقا زیر بار هم نمیرن و میگن نه همچین مشکلی نداریم

از دیشب هم FC24 درست اجرا نمیشه یعنی اصلن نمیشه گیم زد

میشه خواهشا برام لیست شکن هایی که کار میده رو پ.خ کنی ، ممنون میشم ، من این چند وقته بالای ۳۰ تا نصب کردم هیچ کدوم کار نمیدن برام
آقا دستم به شلوارت! این سرور چیز پی اِن برای خودت چطوری راه انداختی؟ یه آموزشی چیزی ازش برام میفرستی؟ خعلی محکم ممنونم
سلام دوستان ببخشید سربازی ام اصلا نتونسته بودم بیام انجمن امروز هر طور شده براتون میفرستم چیکار کنید که رو شاتل و مخابرات و هر کوفتی جواب بده
فقط هزینه یه vps داره دیگه چون شخصی عه

من خط adsl م که الان از پارس انلاینه Max rate ش از ۹ میاد روی ۸ و snr هم همراش از ۱۲ میاد روی ۸
خب مشخصه که این مشکلاتِ من با گفته های بعضی از دوستان شباهت داره و نتیجه میشه گرفت که مشکل از سمت خودِ ما نیست و به زیرساخت یا ISP مربوطه و دقیقا زیر بار هم نمیرن و میگن نه همچین مشکلی نداریم

از دیشب هم FC24 درست اجرا نمیشه یعنی اصلن نمیشه گیم زد
من به خط تلفنی که سرویس دارم زنگ میزنم درست میشه یه مدت

• Like
Reactions: J. Constantine
میخوام سرمو بزنم تو دیواررر این چه مشکلیه از پریشب گریبان گیر ما شد
View attachment 329493
خود تلفن وصله؟بوق آزاد داره؟
مال منم یه بار اینطوری شد ولی تلفن قطع شده بود بعد به 117 اعلام خرابی کردم و به محض اینکه تلفن وصل شد اینم درست شد

دوستان کسی اینجا از VDSL استفاده کرده ببینیم چه جوریه؟؟؟ سرعتش و پایداری و پینگش
من از مخابرات گرفتم سرعت دانلود ۵۰ مگ آپلود هم ۲ مگ تقریباً ثابته نمیاد پایین قطعی هم کم پیش میاد پینگ هم فرقی با adsl نداره رو کالاف ۴۰_۵۰ سرور خاورمیانه اروپا هم حدودا ۱۲۰_۱۵۰
اگه امکانش بود از مخابرات نگیر واسه من خیلی محدودیت داشت تو وصل شدن به بازیای آنلاین کلی اذیت میکرد آخر رفتم adsl آسیاتک گرفتم

من به خط تلفنی که سرویس دارم زنگ میزنم درست میشه یه مدت
دهنت سرویس. از این روشای من دراوردی منم چندتایی تست کردم. اینم جالبه که پیشنهاد دادی. الان یه ۲۴ ساعتی میشه که انگار افت پهنای باند قطع شده. حالا ببینیم باز شروع میکنن یا دست از سرش برمیدارن
بدترین سرویس دهنده پارس آنلاینه..سمتش اصلا نرین...کلا علاوه بر مشکلاتی که دوستان گفتن سرعت آپلودش همیشه زیر 512 کیلوبیته
من ۲ ماهه که به اجبار و به جهت ISP گردی برا قابل بازی شدن بخش آلتیمیتِ FC24 از این شرکت سرویس میگیرم. در مورد " آپلود " محدودیت ندارن و روی هر سرعتی خط بکشه میذارن ولی مشکل اصلی شون نوسان زیاد پینگه.از اون طرف نکته مثبت قضیه استفاده شون از سیستم قدیمیِ کاهش پینگ که باعث شده کار من کمی بهتر راه بیفته. البته من متوجه شدم از سر خط خودم هم تاثیر داشته روی کیفیت گیم پلی!
میخوام سرمو بزنم تو دیواررر این چه مشکلیه از پریشب گریبان گیر ما شد
View attachment 329493
اصن snr زیر ۴ نمیتونه بیاد چون مودم چراغش قطع میشه مدام.قطعی داری چیزی؟ اگر نه که ظاهریه. فقط اپلودت زیادی پایینه. قبلن هم همین ۴۲۰ بوده یا جدیدا که snr مشکل پیدا کرده اینطوری شده؟

خود تلفن وصله؟بوق آزاد داره؟
مال منم یه بار اینطوری شد ولی تلفن قطع شده بود بعد به 117 اعلام خرابی کردم و به محض اینکه تلفن وصل شد اینم درست شد
صن snr زیر ۴ نمیتونه بیاد چون مودم چراغش قطع میشه مدام.قطعی داری چیزی؟ اگر نه که ظاهریه. فقط اپلودت زیادی پایینه. قبلن هم همین ۴۲۰ بوده یا جدیدا که snr مشکل پیدا کرده اینطوری شده؟
عجیبه اصلا تلفن خونه بوق نداره
ولی دیشب از ساعت 1:30 تا 5 صبح اوکی بود
امروز ظهر دوباره دیدم قطع شده

• Like
Reactions: J. Constantine
مسئله اینه که الان درست شد اینترنت
ببین adsl و تلفن از دو سیم مجزا هستن برای همین اگه تلفن هم قطع بشه باز اینترنت وصله ولی خیلی وقتها این قطعی یه مشکلی از خود مخابرات داره.سیمی چیزی قطع شده و باعث میشه سرعت اینترنت هم بیاد پایین
حتی اگه ربطی هم نداشته باشه باز ضرر که نداره.تلفن گویا هست.شماره خونه و موبایلت میدی اونا هم خودشون میان پیگیری میکنن اگه از مخابرات قطع باشه میگه وصلش کردیم اگه هم مشکل از سیم کشی خودت باشه همون موقع زنگ میزنه میگه فلان فلان شده این که وصله :D
حداقل خیالت از یک قسمت راحت میشه و میتونی دلایل دیگه رو بررسی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or