بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من فیبر مخابرات دارم تا 300 مگابیت بهت سرعت دانلود میده ولی 1000 مگابیت چرت گفته !! ولی اگر دادن حتما بگیر چون هم پینگ خوبی بهت میده و هم خیلی پایدار هستش دیگه مقوله ای به اسم نویز و اسپلیتر و بالا پایین شدن سرعت و پینگ نداری!
پینگت چنده تو بازیا ؟

• Like
Reactions: J. Constantine
پس کلا راه ننداختن! چون من به 2020 هم زنگ زدم فرق IP Static با IPV6 نمیدونست!! میگفت ماهی 30 تومن بدین تا بهتون IP Static بدیم که همون IPV6 هستش !!!
خود پشتیبانی آسیاتک هم نمیدونست ipv6 چیه و آیا داره یا نه. اوایل وقتی پرسیدم ipv6 دارین تا سرویستون رو بخرم گفت نه!!!!

دوستان کسی اینجا تجربه ی استفاده از فیبر نوری رو داشته ؟! توی سایتشون نوشتن تا 1000 مگابیت ! سرعت میده و تعرفه هاشم خیلی به صرفست ! واقعا همچین سرعتی میده؟!
بین isp هایی که سرویس فیبر دارن میدن شاتلو میدونم تا ۱۰۰۰ مگ رو میده ولی مخابرات تا ۳۰۰ نهایتشه، البته تا قبل از اتفاقات پارسال راحت تا ۵۰۰ مگ میرفت
فیبر مخابرات من دارم آپلود دانلودش راحت تا ۳۰۰ میده پینگش با ۴.۲.۲.۴ بین ۷۰ تا ۸۰ ۹۰ عه، با ۸.۸.۸.۸ هم بین ۲۶ تا ۳۰ هست

من با adsl شاتل یه فیلم مثلاً ۱ گیگی رو توی ۱ ساعت حتی ۲ ساعت دانلود میکردم :)چند روز پیش tdlte پیشگامان گرفتم و امروز رسیدم به دستم و جالبه این ۲۶ گیگو داره تو ۱ ساعت دانلود می‌کنه ! واقعا راحت شدم x_x دنبال adsl نرید سرعت کم و قعطی زیاد
آقا اومدن امکان سنجی کردن برات قبل از اینکه سرویس بدن؟ بعد کمترین و بیشترین سرعتو چی بهت گفتن؟ یه سریا میان میگن مثلا سرعت از 4 مگ تا 40مگ!:| خوب یعنی یه روزی بیاد رو 4 مگم ما حق اعتراض نداریم!:| تالرنس 90درصدی فقط تو ایرانه!:|

• Like
Reactions: Crazy Joker
دوباره امروز بعد کلی قطعی و اختلال ، زنگ زدم پشتیبانی گفتن دارن یه سری محدودیت جدید اعمال می کنن و اختلال سراسریه ، بهش گفتم مگه محدودیت دیگه ای هم مونده که اعمال نشده باشه هنوز ، که بنده خدا سکوت کرد و وصل شد به نظر سنجی

دوباره امروز بعد کلی قطعی و اختلال ، زنگ زدم پشتیبانی گفتن دارن یه سری محدودیت جدید اعمال می کنن و اختلال سراسریه ، بهش گفتم مگه محدودیت دیگه ای هم مونده که اعمال نشده باشه هنوز ، که بنده خدا سکوت کرد و وصل شد به نظر سنجی
منم شاتل دارم این چند روز خیلی بد شده...حالا نمیدونم مشکل از خط خودمه یا شاتل و مخابرات.یعنی یه اینترنت که حداقل فقط قطع نشه هم شده آرزو ~X(

حرف از شاتل شد مشکل عجیبی که من جدیدا پیدا کردم دو سه ماهه اینه که از هشت شب به بعد سرویس شروع میکنه به قطعی و snr هفت هشتا میاد پایین فرقی هم نداره رو چه سرعتی بذارم با گیم یا بدون گیم این اتفاق هر شب تکرار میشه. خودشون هم گردن نمیگیرن و میگن مشکل از بستر خطه اخه با کدوم منطقی بستر خط فیزیکی صبحا مشکل نداره شبا مشکل پیدا میکنه صبحا snr 16 هست ثابت شب که میشه هشت به بعد معمولا میاد میرسه به 6. محدودیت ها هم که شاتل پیشگام شده واسه خودش پولش هم که از همه گرون تره

• Like
ولی خدایی من مشکلی ندارم این روزا با شاتل نه قطعی داره نه پینگ دست خورده چیز شکن هم به خوبی کار میکنه
آقا دستم به شلوارت! این سرور چیز پی اِن برای خودت چطوری راه انداختی؟ یه آموزشی چیزی ازش برام میفرستی؟ خعلی محکم ممنونم

سلام ، من وقتیکه شب میشه نویز میاد تو خطم با اینکه شرایط فیزیکی خط تلفن یکسان هست! اما وقتی که خط تلفن رو بدون اسپلیتر شورت (اتصال کوتاه) یا اشغال میکنم و بعد از چند ثانیه از شورت درش میارم نویز می‌ره!!!! 😅😅😅😅😅

تمام روش هارو امتحان کردم از مودم تا اسپلیتر و اتصالات داخلی.
سیمی که از مخابرات میاد مستقیم با کانکتور های k3 و k2 به سیم روکار وصله (داخلی ساختمون کلا قطعه) و سر سیم هم با انبر شبکه به سوکت rj11 پانچ کردم. نظری ندارید؟!!😁

ولی خدایی من مشکلی ندارم این روزا با شاتل نه قطعی داره نه پینگ دست خورده چیز شکن هم به خوبی کار میکنه
میشه خواهشا برام لیست شکن هایی که کار میده رو پ.خ کنی ، ممنون میشم ، من این چند وقته بالای ۳۰ تا نصب کردم هیچ کدوم کار نمیدن برام

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or