من تغییر فیزیکی خاصی حس نکردم اینش برام جالبه!!به شدت تاثیر گذار هستش شاید بشه گفت کار راه انداز ترین واحد در کل کشور همین 195 هستش!!
من تغییر فیزیکی خاصی حس نکردم اینش برام جالبه!!به شدت تاثیر گذار هستش شاید بشه گفت کار راه انداز ترین واحد در کل کشور همین 195 هستش!!
ipv4 نت میشه از طرف isp یعنی به هزار نفر هم همون آیپی رو میدن و به روترتون آیپی مزخرف میدن تا نت بشه به آی پی که چند نفر دیگه دارن و این کاملا مشخصه.
همه ی dns ها رو امتحان کردماینو همیشه برای دانلود بزن.بهترینه
۱.۱.۱.۱
۱.۰.۰.۱
این روز ها آی پی از طرف ISP پت میشه یعنی توی روتر isp یک آیپی public داریم وبه روتر های توی خونمون ip private میدن و روتر های خونمون میشن شبیه مایی که به LAN روتر وصلیم! اصتلاح PAT رو باید میگفتم که فرقش با نت معمول اینکه به هر کدوممون یک آیپی رنج private میدن بعد با پت درخواست های اینترنتیمون انجام میشه. یعنی آیپی که توی اینترنت هستیم با هزاران نفر شریکیم. (شما توی ایرانسل هستید و روتر توی خونتون با nat کار میکنه (بدون P ) اما توی سرویس دهنده های خانگی آیپی از طرف آی اس پی پت میشه.همچین چیزی رو تصور کن:
داداش Range IP میدونی چیه؟
به این سایت مراجعه کن تا متوجه بشی یدونه آی پی رو نمیشه به هزار نفر داد یه آی پی رو Nat میکنن، ازش چندین رنج میگیرن و از اون رنج ها به هرکسی یدونه ای پی میدن. شما الان توی اینترنت بزن What Is My IP؟ و بعد ای پیت رو ببین. این ای پی توی اینترنت فقط و فقط مختص شماست و هیچ کسی توی اینترنت نمیتونی پیدا کنی که اونم بزنه What Is My IP و دقیقا ای پی شما بهش نمایش داده بشه.
IP Calculator / IP Subnetting
خب این روشی که اسیاتک داره پیاده میکنه اصلا از نظر عقلی منطقی نیست. ولی از نظر مالی چرا. اینجوری دیگه نیاز نیست بابت هر آی پی به وزارت ارتباطات هزینه پرداخت کنن. ولی خب یه جورایی اینکار مثل این میمونه که لقمه رو دور دهنت بچرخونی بعد بخوری.این روز ها آی پی از طرف ISP پت میشه یعنی توی روتر isp یک آیپی public داریم وبه روتر های توی خونمون ip private میدن و روتر های خونمون میشن شبیه مایی که به LAN روتر وصلیم! اصتلاح PAT رو باید میگفتم که فرقش با نت معمول اینکه به هر کدوممون یک آیپی رنج private میدن بعد با پت درخواست های اینترنتیمون انجام میشه. یعنی آیپی که توی اینترنت هستیم با هزاران نفر شریکیم. (شما توی ایرانسل هستید و روتر توی خونتون با nat کار میکنه (بدون P ) اما توی سرویس دهنده های خانگی آیپی از طرف آی اس پی پت میشه.همچین چیزی رو تصور کن:
View attachment 328287ایپی که اینترنت رو باهاش میبینم
View attachment 328288ای پی که به مودمم دادن و توی اینترنت نیست و رنج private هم نیست( اما بجای ip private یجورایی
46.143.122.237( روتر ISP ) --------------------- 253*2 مشترک از جمله من با ip 100.113.0.0/16
----------------------- من با ip 100.113.52.119 که ip ولید نیست---------------------------رنج روتر 192.168.1.1/24-------------------من با آی پی 192.168.1.147/24
کلا isp های خونگی pat میکنن اکثرا و اینکه شما نگفتی رو tdlte هستین من isp های خونگی رو میگم ( گفتین اما بحث من عمدتا روی isp های خونگیه)خب این روشی که اسیاتک داره پیاده میکنه اصلا از نظر عقلی منطقی نیست. ولی از نظر مالی چرا. اینجوری دیگه نیاز نیست بابت هر آی پی به وزارت ارتباطات هزینه پرداخت کنن. ولی خب یه جورایی اینکار مثل این میمونه که لقمه رو دور دهنت بچرخونی بعد بخوری.
پشت NAT و PAT شما آیپی public اینترنتی ندارید حقیقتا... اون آیپی روترتونه نه خودتون!یه آی پی رو Nat میکنن، ازش چندین رنج میگیرن و از اون رنج ها به هرکسی یدونه ای پی میدن. شما الان توی اینترنت بزن What Is My IP؟ و بعد ای پیت رو ببین. این ای پی توی اینترنت فقط و فقط مختص شماست و هیچ کسی توی اینترنت نمیتونی پیدا کنی که اونم بزنه What Is My IP و دقیقا ای پی شما بهش نمایش داده بشه.
سلام ، من داشتم ، در یک کلام افتضاحسلام
دوستان کسی adsl شرکت مخابرات داره می خواستم در مورد سرعت قطعی کیفیتش چطور است
من الان 16 مگشو دارم. آپلود زیر یه مگه و دانلود تا 12 مگ میده با اینکه تقریبا نزدیکیم به مرکز مخابراتیمون. سرعت دانلودش روی 1و نیم مگ با یه تالرنس بین 1300 تا 1700. پینگشم روی 50 ایناس با گوگل بیشتر اوقات ولی تا 100م ممکنه بره. گوشیو میزارم سرعت میاد رو 8مگ یعنی نصف چیزی که باید باشه الانم 25درصد کمتر از چیزیه که براش پول میدم. پشتیبانی کلا خرن یعنی کلا خرا! شما زنگ میزنی پشتیبانی تصور کن به خردونی زنگ زدی نه پشتیبانی! کلا 3تا چیز میگن وقتی زنگ میزنی میگی مشکل داری: 1. اسپلیتر داری بردار، اسپلیتر نداری بزار! 2. مودمو ببر سر خط تست بگیر ببین چطوره؟! 3. وسایل دیگه روی خط نی؟ مثه گوشی بی سیم؟ تمام. کل پشتیبانیشون همینه! قطعی تقریبا اصلا نداره مگر یه اتفاق خارج از معمول افتاده باشه. یه تجربه هم اینکه انگاار چند وقت یه بار سرعت نابود میشه و مثکه خط نویز میگیره یا چیه نمیدونم ولی راه حلش اینه که گوشی به خط وصل کنی و گوشی بزاری یا برداری که یه باار نتت قطع بشه و دوباره بیاد تا درست بشه. این چند ماه یه بار میشه مثلا 2 ماه 3 ماه یه بار. رفیقمم البته مرکز مخابراتیش یه جای دیگه اس و اونم ای دی اس ال 16 گرفته بود از شاتل ولی اونم آپلودش زیر یه مگ بود. تایم اوتم خیلی کم داره با گوگل. رو هر مودمی جواب نمیده، یه سری مودم خودشون میگن و باید از اونا داشته باشی.سلام
دوستان کسی adsl شرکت مخابرات داره می خواستم در مورد سرعت قطعی کیفیتش چطور است
مخابرات رو توی یه جمله خلاصه کردی:.. خیلی فان بود.......شما زنگ میزنی پشتیبانی تصور کن به خردونی زنگ زدی نه پشتیبانی! کلا 3تا چیز میگن وقتی زنگ میزنی میگی مشکل داری: 1. اسپلیتر داری بردار، اسپلیتر نداری بزار! 2. مودمو ببر سر خط تست بگیر ببین چطوره؟! 3. وسایل دیگه روی خط نی؟ مثه گوشی بی سیم؟ تمام.
همجا همینجوریه ........انگاار چند وقت یه بار سرعت نابود میشه و مثکه خط نویز میگیره یا چیه نمیدونم ولی راه حلش اینه که گوشی به خط وصل کنی و گوشی بزاری یا برداری که یه باار نتت قطع بشه و دوباره بیاد تا درست بشه.
من فیبر مخابرات دارم تا 300 مگابیت بهت سرعت دانلود میده ولی 1000 مگابیت چرت گفته !! ولی اگر دادن حتما بگیر چون هم پینگ خوبی بهت میده و هم خیلی پایدار هستش دیگه مقوله ای به اسم نویز و اسپلیتر و بالا پایین شدن سرعت و پینگ نداری!دوستان کسی اینجا تجربه ی استفاده از فیبر نوری رو داشته ؟! توی سایتشون نوشتن تا 1000 مگابیت ! سرعت میده و تعرفه هاشم خیلی به صرفست ! واقعا همچین سرعتی میده؟!