db07
کاربر سایت
شکن چی استفاده میکنی؟برای من از دیروز صبح همه مشکلاتم برطرف شده هم شیل شکن کار میکنه هم تونستم کال آف رو آپدیت کنم رو کنسول و بازی کنم
ی افزونه مرورگر بود به اسم veepn که خیلی خوب بود مثل اینکه شاتل ترکوندتش
شکن چی استفاده میکنی؟برای من از دیروز صبح همه مشکلاتم برطرف شده هم شیل شکن کار میکنه هم تونستم کال آف رو آپدیت کنم رو کنسول و بازی کنم
شکن من از اول مشکلات کلا دارم از سرور شخصی استفاده میکنم خودم یه vps گرفتم سرور شکن روش بالا اوردم برای اطرافیانم هم همینو دادم استفاده کننشکن چی استفاده میکنی؟
ی افزونه مرورگر بود به اسم veepn که خیلی خوب بود مثل اینکه شاتل ترکوندتش
قیمت را بالا بردند از اونطرف سرعت خیلییی اومده پایین برای من به خاطر محدودیت های جدید (حداقل توی این یک هفته )شاتل هم قیمت سرویسش رو یه صدو خورده ای گرون کرده دیروز یه پیام اومد که اسم سرویس از zar به platinum تغییر کرده ولی حجم و سرعت ثابت باقی مونده بعد دیدم بله قیمتش هم گرون شده
شاتل ؟ مگه اینکه نویز داشته باشید وگرنه واقعا منطقی نیست سرعت رو بیارن پایینقیمت را بالا بردند از اونطرف سرعت خیلییی اومده پایین برای من به خاطر محدودیت های جدید (حداقل توی این یک هفته )
نه اصلا منطقی نیست !شاتل ؟ مگه اینکه نویز داشته باشید وگرنه واقعا منطقی نیست سرعت رو بیارن پایین
برای من که همون قبله برای برادرم هم اوکیه و دستکاری نشده
پس زدن فیبرتون رو داغون کردن چون اصلاً نمیشه اونقدر پیچش داد و هرکسی نمیتونه اون رو بپیچونه چون از لحاظ فیزیکی آسیب میبینن برید ازشون خسارت بگیرید ندادن شکایت کنید به isp هم گزارش بدید. کابل برقم اصلا تاثیری ندارددوستان سلام. سوالی داشتم اینکه کابلهای برق روی فیبر نوری که نویز نمیدازه؟
همسایه ما بنایی و تخریب داشته بعد اینا اومدن فیبرنوری رو از رو دیوار برداشتن پیچیدنش به کابل برق، بالای تیر برق واسه اینکه تردد ماشینآلات خودشون مشکلی نداشته باشن.
بعد از این موضوع نت خونه خیلی داغون شده و عملا شبها هم بدون استفاده میشه.
باید دستی کانفیگ کنید خوبیش اینکه NAT ندارد و پورت ها بازه( مگه بخوان خودشون ببندن مثل پورت های استاندارد به ورود (۱ تا ۱۰۲۴) و نیازی به فروارد کردن پورت نیست و هر کسی که به شبکه وصل میشه آیپی یونیک داره که کس دیگه ای ندارهدوستان ipv6 چطوری باید فعال کرد ؟ از داخل مودمه یا باید زنگ بزنیم اپراتور بگیم ؟
آسیاتکم
بستگی به مودم هم داره یا کلا همه مودما ساپورت میکنن ؟پس زدن فیبرتون رو داغون کردن چون اصلاً نمیشه اونقدر پیچش داد و هرکسی نمیتونه اون رو بپیچونه چون از لحاظ فیزیکی آسیب میبینن برید ازشون خسارت بگیرید ندادن شکایت کنید به isp هم گزارش بدید. کابل برقم اصلا تاثیری ندارد
باید دستی کانفیگ کنید خوبیش اینکه NAT ندارد و پورت ها بازه( مگه بخوان خودشون ببندن مثل پورت های استاندارد به ورود (۱ تا ۱۰۲۴) و نیازی به فروارد کردن پورت نیست و هر کسی که به شبکه وصل میشه آیپی یونیک داره که کس دیگه ای نداره
شما باید دنبال کانفیگ ipv6 بگردید و radvd رو فعال کنید. اگه پیدا نکردید با bridge وصل شید به اینترنت، ببینید ipv6 دارید یا نه.بستگی به مودم هم داره یا کلا همه مودما ساپورت میکنن ؟
مودمم دی لینک 2600u
ممنون بابت توضیحاتشما باید دنبال کانفیگ ipv6 بگردید و radvd رو فعال کنید. اگه پیدا نکردید با bridge وصل شید به اینترنت، ببینید ipv6 دارید یا نه.
v304f new یرای منه اما برای کانفیگ فرقی ندارنممنون بابت توضیحات
ماله من هیچکدوم از این تنظیمات نداره هرچی گشتم همچنین گزینه هایی نبود
مودم شما اینه بگیرم مثه همین عکسا تنظیم کنم ؟