Sarvior
کاربر سایت
دقیقا اسپیدی شدیداً به مشکل خورده رو اسیاتک رو ایرانسل بزور جوابهمن هم از اسپیدیفای استفاده میکردم که دیگه کار نمیکنه.
فیبر نوری های وب
دقیقا اسپیدی شدیداً به مشکل خورده رو اسیاتک رو ایرانسل بزور جوابهمن هم از اسپیدیفای استفاده میکردم که دیگه کار نمیکنه.
فیبر نوری های وب
رو شاتل هنوز خوب داره کار میکنهمن هم از اسپیدیفای استفاده میکردم که دیگه کار نمیکنه.
فیبر نوری های وب
من خودم تو فکرم بود شاتل بگیرم، اگه از شاتل راضی هستی چرا خط جدید گرفتی؟دوستان من امروز درخواست یه خط تلفن جدید دادم حدودی تا یک هفته دیگه وصل میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید الان چه اینترنتی دارید که راضی باشید ازش هم از نظر قیمتی هم حجم
چون برای بازی و پینگ شاتل دارم و راضی ام
مخصوصا اگر جشنواره ای دیدید که قیمت و ایناش خوب باشه ممنون میشم بگید
چند تا از دوستان هم بودن از دیده بان گرفته بودن ممنون میشم تجربشون رو بگن که خوب بوده یا نه
من جدیدا آسیاتک گرفتم جشنواره سرویس 8 مگ سه ماهه 2000 گیگ 232 تومن با یه سرویس گیمنیگ ماهانه 13 تومن واسه بازیای آنلاین تا الان که خیلی بهتر از مخابرات بوده برامدوستان من امروز درخواست یه خط تلفن جدید دادم حدودی تا یک هفته دیگه وصل میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید الان چه اینترنتی دارید که راضی باشید ازش هم از نظر قیمتی هم حجم
چون برای بازی و پینگ شاتل دارم و راضی ام
مخصوصا اگر جشنواره ای دیدید که قیمت و ایناش خوب باشه ممنون میشم بگید
چند تا از دوستان هم بودن از دیده بان گرفته بودن ممنون میشم تجربشون رو بگن که خوب بوده یا نه
نه اصلا اشتباه نکن شاتل عالیه میگم من یدونه خط تلفن دارم که روش شاتل دارم برای بازی استفاده میکنم فوق العادسمن خودم تو فکرم بود شاتل بگیرم، اگه از شاتل راضی هستی چرا خط جدید گرفتی؟
دقیقا سرویس من شده 300 تومنشاتل هم قیمت سرویسش رو یه صدو خورده ای گرون کرده دیروز یه پیام اومد که اسم سرویس از zar به platinum تغییر کرده ولی حجم و سرعت ثابت باقی مونده بعد دیدم بله قیمتش هم گرون شده
این یعنی خط بهت تعلق گرفته.احتمالا چند روز دیگه میان خودشون نمیخواد کاری کنی.خودش پیام میده(مال من یک هفته بعد اون پیامک نصب کردن)دوستان امروز برای من یه sms اومد که خط با شماره فلان شما دایر شده و توی برنامه مخابرات من هم خط رو زده فعال اما کسی نیومده که سیم تلفن تحویل بده به چه شکله ؟ بعدا میان یا باید زنگ بزنم پیگیر بشم ؟
فکر کنم خودت باید مودم رو ببری پیششون برات اوکیش میکنن.برای من که اینجوری بوددوستان امروز برای من یه sms اومد که خط با شماره فلان شما دایر شده و توی برنامه مخابرات من هم خط رو زده فعال اما کسی نیومده که سیم تلفن تحویل بده به چه شکله ؟ بعدا میان یا باید زنگ بزنم پیگیر بشم ؟
نه بابا چه مودمی ؟ باید بیاد دم خونه سیم تلفنی که وصل کرده رو بهم تحویل بده خودم وصلش میکنم به سیم داخل خونه و میزنم سر مودمفکر کنم خودت باید مودم رو ببری پیششون برات اوکیش میکنن.برای من که اینجوری بود