بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من امروز درخواست یه خط تلفن جدید دادم حدودی تا یک هفته دیگه وصل میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید الان چه اینترنتی دارید که راضی باشید ازش هم از نظر قیمتی هم حجم
چون برای بازی و پینگ شاتل دارم و راضی ام
مخصوصا اگر جشنواره ای دیدید که قیمت و ایناش خوب باشه ممنون میشم بگید
چند تا از دوستان هم بودن از دیده بان گرفته بودن ممنون میشم تجربشون رو بگن که خوب بوده یا نه

• Like
Reactions: J. Constantine
ممنون میشم راهنمایی کنید الان چه اینترنتی دارید که راضی باشید ازش هم از نظر قیمتی هم حجم
چند تا از دوستان هم بودن از دیده بان گرفته بودن ممنون میشم تجربشون رو بگن که خوب بوده یا نه
من خودم تو فکرم بود شاتل بگیرم، اگه از شاتل راضی هستی چرا خط جدید گرفتی؟

• Like
من جدیدا آسیاتک گرفتم جشنواره سرویس 8 مگ سه ماهه 2000 گیگ 232 تومن با یه سرویس گیمنیگ ماهانه 13 تومن واسه بازیای آنلاین تا الان که خیلی بهتر از مخابرات بوده برام

• Like
من خودم تو فکرم بود شاتل بگیرم، اگه از شاتل راضی هستی چرا خط جدید گرفتی؟
نه اصلا اشتباه نکن شاتل عالیه میگم من یدونه خط تلفن دارم که روش شاتل دارم برای بازی استفاده میکنم فوق العادس
اما الان من ماهی 220 تومن دارم میدم حجم 200 گیگ سرعت 8
یه خط دیگه گرفتم که روش جشنواره و اینا بگیرم حجم بالا و سرعت 16 برای دانلود
الان خود شاتل جشنواره زده 18000 گیگ حجم 12 ماهه سرعت 8 میده 1.500 که خیلی عالیه
دیده بان نت یادمه ولی ماهی 2 ترا حجم میداد با سرعت 16 فکر کنم 200 تومن اینا

• Like
Reactions: Aminem22
شاتل هم قیمت سرویسش رو یه صدو خورده ای گرون کرده دیروز یه پیام اومد که اسم سرویس از zar به platinum تغییر کرده ولی حجم و سرعت ثابت باقی مونده بعد دیدم بله قیمتش هم گرون شده

شاتل هم قیمت سرویسش رو یه صدو خورده ای گرون کرده دیروز یه پیام اومد که اسم سرویس از zar به platinum تغییر کرده ولی حجم و سرعت ثابت باقی مونده بعد دیدم بله قیمتش هم گرون شده
دقیقا سرویس من شده 300 تومن
مخابرات هم سرویس 16 مگ اش رو از 75 تومن کرد 100 تومن

• Poker Face
  • Smile
Reactions: db07 and mohsen2019
دوستان امروز برای من یه sms اومد که خط با شماره فلان شما دایر شده و توی برنامه مخابرات من هم خط رو زده فعال اما کسی نیومده که سیم تلفن تحویل بده به چه شکله ؟ بعدا میان یا باید زنگ بزنم پیگیر بشم ؟

دوستان امروز برای من یه sms اومد که خط با شماره فلان شما دایر شده و توی برنامه مخابرات من هم خط رو زده فعال اما کسی نیومده که سیم تلفن تحویل بده به چه شکله ؟ بعدا میان یا باید زنگ بزنم پیگیر بشم ؟
این یعنی خط بهت تعلق گرفته.احتمالا چند روز دیگه میان خودشون نمیخواد کاری کنی.خودش پیام میده(مال من یک هفته بعد اون پیامک نصب کردن)
فقط اگه خیلی طول کشید مثلا 10 روز بیشتر شد اونوقت برو پیگیری کن

• Like
Reactions: barney stinson
فکر کنم خودت باید مودم رو ببری پیششون برات اوکیش میکنن.برای من که اینجوری بود

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
فکر کنم خودت باید مودم رو ببری پیششون برات اوکیش میکنن.برای من که اینجوری بود
نه بابا چه مودمی ؟ باید بیاد دم خونه سیم تلفنی که وصل کرده رو بهم تحویل بده خودم وصلش میکنم به سیم داخل خونه و میزنم سر مودم
تنظیمات اینترنت اگر منظورته که خوب اون کلا جداس از وصل کردن خط تلفن

دوستان مخابرات و همراه اول اغلب فیل شکن هایی که داشتم از دیروز دیگه کار نمی کنن. اگه چیزی می شناسید که خوب کار می کنه ممنون میشم معرفی کنید.

دوستان سلام. سوالی داشتم اینکه کابل‌های برق روی فیبر نوری که نویز نمیدازه؟
همسایه ما بنایی و تخریب داشته بعد اینا اومدن فیبرنوری رو از رو دیوار برداشتن پیچیدنش به کابل برق، بالای تیر برق واسه اینکه تردد ماشین‌آلات خودشون مشکلی نداشته باشن.

بعد از این موضوع نت خونه خیلی داغون شده و عملا شب‌ها هم بدون استفاده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or