بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من الان 3 روزه به سرورای استیم و هیچ گیمی نمیتونم درست حسابی کانکت بشم. فیبر نوری مخابرات دارم.سایت های داخلی اوکین اما سایت های خارجی دیرتر از حالت عادی بالا میان.
3 بار تماس گرفتم هیچ فایده ای نداشت و گفتن خطت اوکیه و این صحبتا. دفعه آخر به اوپراتور گفتم "خب الان من چه کاری میتونم بکنم که وضعیت اینترنتم بهتر بشه؟" برگشت بهم گفت اگه خیلی مشکل دارید میتونید برید از مخابرات شکایت بکنید =)))))))))))
هیچ ایده ای یا راهکاری به ذهن شما عزیزان نمیرسه؟
فیفا هر یه مچ در میون دارم دیسکانکت میشم، خیلی داره اذیت میکنه کلا از همه لحاظ.
اینترنت مخابرات همینجوریه ، برای منم هر روز یه بازی درمیاره اعصابمو ریخته به هم ، هر روز با یه دی ان اس کار میکنه !!! میتونی از شاتل بگیر یا هر چیزی غیر از مخابرات ، همین الان نیم ساعته دارم سرو کله میزنم وصل شم کال آف نشد یه لحظه وصل کردم همراه اول زیر 30 ثانیه وصل شد

دوستان کسی از اینترنت فیبر شاتل استفاده کرده؟ جدیدا راه اندازی کرده و خیلی مانور میده روش و ادعا میکنه سرعتش از تمام فیبرهای موجود توی کشور بالاتره.
یکی از دوستان بنده تو منطقه دانشجو مشهد گرفته و راضیه هم از لحاظ سرعت هم از لحاظ پینگ ( آنلاین پلی میده )
IMG_20240115_170718.jpg
تست با سرور فرانکفورت آلمان 👆🏻
اینجا پینگش بالاتره به واسطه دانلود و وصل بودن چند کاربر ، در حالت عادی پینگ ۱۰۰ ~ ۱۰۵ میچرخه البته بسته به سرور تا ۸۰ ۹۰ هم میتونه پائین بیاد

یکی از دوستان بنده تو منطقه دانشجو مشهد گرفته و راضیه هم از لحاظ سرعت هم از لحاظ پینگ ( آنلاین پلی میده )
View attachment 324927
تست با سرور فرانکفورت آلمان 👆🏻
اینجا پینگش بالاتره به واسطه دانلود و وصل بودن چند کاربر ، در حالت عادی پینگ ۱۰۰ ~ ۱۰۵ میچرخه البته بسته به سرور تا ۸۰ ۹۰ هم میتونه پائین بیاد
بیشترین حجمی که میده چند گیگه؟! (منظورم حجم بسته هاشه)

دوستان این بسته شبانه نامحدود یکماهه ایرانسل نوشته برا مصارف بالای ۱۰۰ گیگ محدودیت سرعت میذاره.الان سوالم اینه که من بیام از ۱۰۰ گیگ رد بشم فقط سرعت دانلود میاد پایین یا میره از حجم اینترنت سیم کارتم حجم میخوره.منظورم از ساعت ۱ شب تا ۱۱ صبحه
من از ۱۰۰ گیگ رد شدم سرعت دانلودش به ۱۰۰ کیلوبایت در ثانیه کاهش پیدا کرده!

دوستان کسی چیز شکن خارجی میشناسه که پایداری خوبی داشته باشه؟ به خصوص تو این چند وقت اخیر
لطفا اگر کسی میشناسه دریغ نکنه. تو پی ام اگر اطلاع بدید کلی ممنون میشم

دوستان کسی چیز شکن خارجی میشناسه که پایداری خوبی داشته باشه؟ به خصوص تو این چند وقت اخیر
لطفا اگر کسی میشناسه دریغ نکنه. تو پی ام اگر اطلاع بدید کلی ممنون میشم
پروتون خیلی خوبه.با نت ثابت که اصلا مشکل نداره و رو نت همراه هم منطقه به منطقه فرق میکنه.میتونی با بیت کوین هم خودت بخریش.نسخه فری و سرور محدود هم داره و میتونی تست کنی

• Love
Reactions: mohsen_mzh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or