بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شرایط که همه جا یکسان نیست
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره اینجا شلوغه و اکثرا داغون
حرفت درسته ولی فرق شاتل و صبانت اینقدر زیاد هست که آدم تعجب کنه.
شما الان سرچ کنی بهترین adsl برای بازی همه جا شاتل و آسیاتک اول و دوم هستن و صبانت جز 3 تای آخر.مرکز مخابراتت شلوغ یا داغون باشه باید برای هر دو بد باشه

در کل و عموما در کل کشور شاتل و آسیاتک برای گیم بهتر از بقیه هستن. حالا برای شما مشکل داشته یه بحث دیگه هست

حرفت درسته ولی فرق شاتل و صبانت اینقدر زیاد هست که آدم تعجب کنه.
شما الان سرچ کنی بهترین adsl برای بازی همه جا شاتل و آسیاتک اول و دوم هستن و صبانت جز 3 تای آخر.مرکز مخابراتت شلوغ یا داغون باشه باید برای هر دو بد باشه

در کل و عموما در کل کشور شاتل و آسیاتک برای گیم بهتر از بقیه هستن. حالا برای شما مشکل داشته یه بحث دیگه هست
والا اگر منظورت نت سنج هست نتایجش با پول مشخص میشه تا حد زیادی :D
آسیاتک داشتم به ریپ زدن افتاده بود منطقه ما همه موارد آسیاتک رو عالی و رتبه اول نشون میداد

والا اگر منظورت نت سنج هست نتایجش با پول مشخص میشه تا حد زیادی :D
آسیاتک داشتم به ریپ زدن افتاده بود منطقه ما همه موارد آسیاتک رو عالی و رتبه اول نشون میداد
والا اینطوری که شما میگی باید بگردی دنبال بدترین اینترنت ایران و همون رو بگیری چون منطقه شما گویا کلا برعکسه :D

• Smile
Reactions: AloneStar
دوستان، کسی اینجا از مبین‌نت فیبر نوری گرفته؟
از نظر پینگ و سرعت اطلاع دارین وضعیتش به چه صورته؟
ممنون میشم اگه کسی فیبر مبین‌نت داره راهنمایی کنه.

دوستان این بسته شبانه نامحدود یکماهه ایرانسل نوشته برا مصارف بالای ۱۰۰ گیگ محدودیت سرعت میذاره.الان سوالم اینه که من بیام از ۱۰۰ گیگ رد بشم فقط سرعت دانلود میاد پایین یا میره از حجم اینترنت سیم کارتم حجم میخوره.منظورم از ساعت ۱ شب تا ۱۱ صبحه

دوستان این بسته شبانه نامحدود یکماهه ایرانسل نوشته برا مصارف بالای ۱۰۰ گیگ محدودیت سرعت میذاره.الان سوالم اینه که من بیام از ۱۰۰ گیگ رد بشم فقط سرعت دانلود میاد پایین یا میره از حجم اینترنت سیم کارتم حجم میخوره.منظورم از ساعت ۱ شب تا ۱۱ صبحه
احتمالا همراه اول متظورته.
نه همون سرعت رو میاره رو کیلوبایت و از نت ازاد استفاده نمیکنه.

• Like
Reactions: malek911
احتمالا همراه اول متظورته.
نه همون سرعت رو میاره رو کیلوبایت و از نت ازاد استفاده نمیکنه.
آره اشتباه کردم،همراه اول منظورم بود.البته نت آزاد هم منظورم نبود.الان من یه بسته فعال شبانه روزی دیگه هم دارم،منظورم اون بود که از حجم اون یکی بسته استفاده نکنه

آره اشتباه کردم،همراه اول منظورم بود.البته نت آزاد هم منظورم نبود.الان من یه بسته فعال شبانه روزی دیگه هم دارم،منظورم اون بود که از حجم اون یکی بسته استفاده نکنه
نه فقط رو همون شبانه میمونه.

دوستان مخابرات کلافم کرده بدترین و بی کیفیت ترین اینترنتی بوده که تا حالا داشتم ، دو سال پیش شاتل داشتم گول vdsl مخابرات رو خوردم شاتل رو جمع اوری سرویس کردم حالا هر چی پیگیری میکنم دوباره شاتل بگیرم میگن تو مرکز شما فعلن سرویس نمیدیم ، چی کار کنم ؟ از بین isp های دیگه هر کدوم خوبن بهم بگین ببینم میتونم ازشون بگیرم

سلام به همه دوستان
بنده یک خط ثابت از مخابرات خریدم بعد چند روز امدن نصب کردن
الان تلفن بوق ازاد میخوره ولی شماره بخوای بگیری میگه برقراری تماس مقدور نیست
الان نمیدونم چیکار کنم باید دوباره به مخابرات مراجعه کنم
اساتید لطفا اگر کسی اطلاع داره بنده راهنمایی کنه
با تشکر و سپاس

سلام به همه دوستان
بنده یک خط ثابت از مخابرات خریدم بعد چند روز امدن نصب کردن
الان تلفن بوق ازاد میخوره ولی شماره بخوای بگیری میگه برقراری تماس مقدور نیست
الان نمیدونم چیکار کنم باید دوباره به مخابرات مراجعه کنم
اساتید لطفا اگر کسی اطلاع داره بنده راهنمایی کنه
با تشکر و سپاس
تماس داخل شهر (بدون صفر) میتونید برقرار کنین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or