Little John
کاربر سایت
همه چیزش مثل قبله .از داخل مودم چک کردی که ببینی وضعیت خطت تغییر نکرده باشه؟الان سرعت دانلود و آپلودت داخل تنظیمات مودم مثل همیشه هست؟
همه چیزش مثل قبله .از داخل مودم چک کردی که ببینی وضعیت خطت تغییر نکرده باشه؟الان سرعت دانلود و آپلودت داخل تنظیمات مودم مثل همیشه هست؟
خب پس باید یقه isp رو بگیریهمه چیزش مثل قبله .
حضوری و آنلاینش فرقی نداره.من حضوری رفتم.بعد ثبتنام 2-3 روز بعد یه پیامک میاد برات که میگه آیا میتونن بهت شماره بدن یا نه که اگه مثبت باشه بقیه پرداخت رو انجام میدی و شماره رو بهت میدن.برای من حدود 10 روز بعدش اومدن وصل کردن ولی این زمان بستگی به مخابرات منطقه شما داره که چقدر شلوغه یا امکانات داره پ.برای همین یکم دیر و زودتر شاید بشهکسی تجربه گرفتن خط تلفن جدید رو داره ؟
از داخل سایت درخواست بدیم بهاره یا حضوری بریم مخابرات ؟
چقد طول میکشه تا خط راه اندازی کنن تحویل بدن ؟
چرند بهت گفته رو شاتلم اعمال شده برای مثال یه ماهش 10 گیگ قبلا 34 ت بود الان شده 50 بدون مالیات..من الان بخش فروش شاتل زنگ زدم گفتن افزایش تعرفه ها فقط برا ایرانسل و همراه اول بوده و به ما چیزی نگفتن و حتی تعرفه های سیم کارت شاتل موبایل هم افزایش ندادن
چگ کنید که خط تلفن از کنار برق رد نشده باشهمن یه مشکل عجیبی با شت تل دارم صبحا پارامترای خطم خوبه snr 16 ایناس بدون هیچ افتی. شب یا بعد از ظهر از یه ساعتی به بعد snr میاد رو 6 . بهشون هم میگم جواب میدن نویز داری خب اگه نویزه چرا صبحا همیشه همه چی خوبه
منم همین مشکل رو دارممن یه مشکل عجیبی با شت تل دارم صبحا پارامترای خطم خوبه snr 16 ایناس بدون هیچ افتی. شب یا بعد از ظهر از یه ساعتی به بعد snr میاد رو 6 . بهشون هم میگم جواب میدن نویز داری خب اگه نویزه چرا صبحا همیشه همه چی خوبه
سرعت دانلود منم کیلو بایتی شدهشاتل dnsها رو داغوون کرده. فیلتر شکن ها که درست باز نمیشن. سرعت کلی شبکه هم بشدت افت کرده.
من اینترنتم وایرلس هست و این مشکل نوسان رو دارممنم شاتل دارم و چند وقته این مشکل نوسان نویز رو دارم.مثلا سر یک ساعتی یهو نویز زیاد میشه و قطعی دارم ولی خیلی بعید میدونم از طرف خود شاتل باشه.آخه کاری نمیتونه بکنه که نویز بیافته رو خط ما!!!
من احتمال میدم یا از خط خودمون باشه یا مثلا مخابرات
کل اپراتور ها انگار این مشکل براشون پیش اومده! هر بار که قطع و وصل میکنم snr و پارامتر های خط عوض میشنمنم شاتل دارم و چند وقته این مشکل نوسان نویز رو دارم.مثلا سر یک ساعتی یهو نویز زیاد میشه و قطعی دارم ولی خیلی بعید میدونم از طرف خود شاتل باشه.آخه کاری نمیتونه بکنه که نویز بیافته رو خط ما!!!
من احتمال میدم یا از خط خودمون باشه یا مثلا مخابرات