بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کل اپراتور ها انگار این مشکل براشون پیش اومده! هر بار که قطع و وصل میکنم snr و پارامتر های خط عوض میشن
راستش من نمیدونم به لحاظ علمی خود isp میتونه رو نویز تاثیر داشته باشه یا نه.تا جایی که میدونم snr باید مربوط به موارد فیزیکی مثل سیم کشی و تجهیزات مخابرات و ایراد مودم و چیزهای اینجوری باشه(و البته فاصله تا مخابرات)

از اونطرف هم میگم اگه مشکل از طرف خودمه و سیم کشی مشکل داره چرا همیشه نیست؟مثلا 2 روز snr ثابته بعد یهو میافته به نوسان و قطع شدن :-??
مثلا توجه کردم تقریبا هر روز حدود 4 صبح یه قطع و وصلی دارم

• Like
Reactions: mallo
منم که چند روز پیش از مودمم عکس گذاشتم، دیشب رفتم دوباره تست کردم. دیدم کاملا به روال قبلی برگشته و سرعت دانلودم درست شده بدون اینکه کوچک‌ترین تغییری بدیم :D وات دا فاک :D

سلام. اگه سیم تلفن رو بپیچونم نویز میافته روش؟

ضمن اطلاع:
توی فیزیک عمومی دانشگاه نوشته تاثیر خودالقایی سیم پیچ فقط روی جریان متناوب تاثیر داره (AC) و جریان الکترون ها رو به تاخیر میندازه. از اونجایی که برق سیم تلفن از نوع مستقیم (DC) هست پس نباید تاثیری داشته باشه! (سیم تلفنی که می‌خوام جمعش کنم از نوع فویل داره پس اگه فرض بگیریم که جریان متناوب هم داشته باشه و پیچش بدم تا جمع بشه؛ نباید روی جریان متناوبش تاثیر داشته باشه)

آخرین ویرایش:
از اونطرف هم میگم اگه مشکل از طرف خودمه و سیم کشی مشکل داره چرا همیشه نیست؟مثلا 2 روز snr ثابته بعد یهو میافته به نوسان و قطع شدن :-??
مثلا توجه کردم تقریبا هر روز حدود 4 صبح یه قطع و وصلی دارم
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و حتی میشه یه هفته snr ثابته و هیچ قطع و وصلی ندارم. بعدش یکدفعه snr می‌ره ۱ و قطع و وصلی شروع میشه.

امروز وقتی دقت کردم دیدم حدود ساعت ۵ صبح قطع و وصل شد. وقتی رفتم ریز مصرف و دیدم، متوجه شدم که این مشکل همیشه و هر روز برام اتفاق میافتاده و من بیخبر بودم.

• Like
Reactions: hamid_barca
چه اتفاقی افتاده ؟
Vp.n پولی که۳ سال استفاده میکردم رو نت آسیاتک دیگه جواب نمیده
(رو ایرانسلم جواب میده )
تنها فایده آسیاتک نسبت به مخابرات گیرهای کمترش بود اگه همین یه خاصیتم نداشته باشه میرم vdsl مخابرات ، نزدیک مرکز مخابراتی هم هستم

چه اتفاقی افتاده ؟
Vp.n پولی که۳ سال استفاده میکردم رو نت آسیاتک دیگه جواب نمیده
(رو ایرانسلم جواب میده )
تنها فایده آسیاتک نسبت به مخابرات گیرهای کمترش بود اگه همین یه خاصیتم نداشته باشه میرم vdsl مخابرات ، نزدیک مرکز مخابراتی هم هستم
Ipv6 رو روشن کنید شاید وصل شد!!

• Like
Reactions: Sarvior
سلام
به جز مخابرات و صبانت کدوم شرکت وضعیت پینگ بهتری داره فعلا
صبانت که چند وقته پینگ بتلفیلد از 100 شده 200
مخابرات هم که وصل نمیشه
این دوتایی که گفتی بدترین پینگ رو دارن.صبانت که کلا نت تایپ 3 داره که اصلا به درد بازی نمیخوره

بهترین اینترنت برای بازی شاتله

این دوتایی که گفتی بدترین پینگ رو دارن.صبانت که کلا نت تایپ 3 داره که اصلا به درد بازی نمیخوره

بهترین اینترنت برای بازی شاتله
شاتل چندماه پیش داشتم پینگش بالا بود و پکت لاس داشتم عوض کردم
صبانت خوب بود تا 15روز پیش پینگش دوبرابر شد

شاتل چندماه پیش داشتم پینگش بالا بود و پکت لاس داشتم عوض کردم
صبانت خوب بود تا 15روز پیش پینگش دوبرابر شد
من دقیقا برعکس تو بودم :D از صبانت اومدم به شاتل

در کل اولین نفری هستی که میگه شاتل برای بازی خوب نبوده.من همزمان یه مدت کوتاهی هم صبانت داشتم هم شاتل که شاتل وقتی سرویس گیمش رو فعال کردم حدود 30 تا پینگش کمتر از صبانت بود.صبانت نه سرویس گیم داره نه نت تایپ 2 میده.یعنی عملا به هیچ دردی نمیخوره

من دقیقا برعکس تو بودم :D از صبانت اومدم به شاتل

در کل اولین نفری هستی که میگه شاتل برای بازی خوب نبوده.من همزمان یه مدت کوتاهی هم صبانت داشتم هم شاتل که شاتل وقتی سرویس گیمش رو فعال کردم حدود 30 تا پینگش کمتر از صبانت بود.صبانت نه سرویس گیم داره نه نت تایپ 2 میده.یعنی عملا به هیچ دردی نمیخوره
شرایط که همه جا یکسان نیست
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره اینجا شلوغه و اکثرا داغون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or