بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو سایتشم من هرچی میگردم بسته ۲ تا ۷ پیدا نمیکنم! بسته ای که شما خریدی نیست. ممنون میشم عکسشو بفرستی چون اون کدشم که فعالش میکرد الان یه بسته ۷۰ تومنی میاره!
نه سایت بانک من چون نمی خواهم هیچ آپ از این دزدا رو سیستم ام نصب باشه همیشه یا از سایت بانک ام میخرم یا USSD (کد دستوری)

• Like
Reactions: Erehx
به جای اینکه تحریمشون کنی با خریدت میری تشکرم ازشون میکنی. :)) زرنگ کی بودی
(الان چک کردم هنوز بستش هست میشه خرید)
یا شما فارسی کلا بلد نیستی بخونی یا تشکر از دوستمون رو بابت اطلاع رسانیش با تشکر از ایرانسل (!) یکی میدونی! نمی‌دونستم دارم با مدیر ایرانسل صحبت میکنم :))
به هر حال فارسی خواندن یاد گرفتی جمله داخل پرانتز رو واضح و شفاف بدون مسخره بازی بخون تا بفهمی که نوشتم چک کردم -میشه- خرید. ننوشتم خرید کردم.
خواستی زرنگ بازی دربیاری ولی عدم خوندن جمله فارسی کار دستت داد. به حدی از تاپیک دیگه منتظر فرصتی مثلا حالگیری کنی که یادت رفت متنو بخونی! لول:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad3d
آسیاتک یک ساله ۸ مگابیت (خطم بیشتر از ۸ جواب نمی ده) ،۳۰۰۰ گیگابایت بین المللی، ۲۴۰۰ عه.قبلا هم همین بود منتها من ماهیانه می گرفتم.
الان نمی دونم بگیرم تا گرون نشده یا نه؟
از طرفی بعضی سرویس هایی که استفاده می کنم فقط رو آسیاتک وصل می شن

آسیاتک یک ساله ۸ مگابیت (خطم بیشتر از ۸ جواب نمی ده) ،۳۰۰۰ گیگابایت بین المللی، ۲۴۰۰ عه.قبلا هم همین بود منتها من ماهیانه می گرفتم.
الان نمی دونم بگیرم تا گرون نشده یا نه؟
از طرفی بعضی سرویس هایی که استفاده می کنم فقط رو آسیاتک وصل می شن
چاره دیگه ای هم هست مگه؟
بدون نت چه میشه کرد؟

واسه من از طریق اپ ایرانسل نه تنها ۲ تا ۷ نیست بلکه ۶ تا ۱۲ ظهر هم که دو تا بسته ی ۱۰ گیگ و ۷ گیگ (اگه اشتباه نکنم) بود هم برداشته شدن. رو چند تا سیم هم نگاه کردم همین بود.

• Like
Reactions: pouria.sh
همرا اول ظهر کار نمیکرد و زده بود که برنامه درحال بروز رسانی هست و الان که چک کردم هم قیمتا بیشتر شده و هم نت شبانه رو (از 1 شب تا 11 صبح با آستانه منصافه 100 گیگ) رو برداشتند:-" ایرانسل هم افزایش قیمت داشته
رایتل 40 گیگ 2 تا 7 صبح داره 13000 تومن.
با *226# میتونید بگیرید
داداش مطمئنی این کد درسته؟
من امشب داخل برنامه خود رایتل یک 15 روزه 40 گیگ رو خریدم 98 تومن(90 تومن قیمت خودش + 8 تومن مالیات)نوشته بود فقط از طریق خود برنامه گوشی قابل خریده(از طریق کد و یا همراه بانک نمیشه)

• Like
Reactions: Arios 22
داداش مطمئنی این کد درسته؟
من امشب داخل برنامه خود رایتل یک 15 روزه 40 گیگ رو خریدم 98 تومن(90 تومن قیمت خودش + 8 تومن مالیات)نوشته بود فقط از طریق خود برنامه گوشی قابل خریده(از طریق کد و یا همراه بانک نمیشه)
آره درسته فقط جای ستاره و مربع رو اشتباه تایپ کردم. کد رو زدی شماره ۱ که شبانه نوشته رو انتخاب کن بعد برو صفحه دوم.

Screenshot_2023-12-30-03-19-32-687_com.android.phone-edit.jpg

البته من خودم تاحالا نخریدم و استفاده هم نکردم. چون از چندماه پیش یهویی آنتن رایتل تو خونه ضعیف شد و سرعت نت هم اومد پایین

من با idm از سایت دانلودها با 1.6 یا 1.7 دانلود میکردم ( 16 مگ دارم ) الان 3 هفتس بزور به 300 کیلوبایت میرسه
سایتای ایرانی رو 10 ثانیه طول میده تا باز کنه . دیگه با vpn که هیچی .
معلوم نیست چه خبره
از داخل مودم چک کردی که ببینی وضعیت خطت تغییر نکرده باشه؟الان سرعت دانلود و آپلودت داخل تنظیمات مودم مثل همیشه هست؟

• Like
Reactions: Little John

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or