اون پایینشم نوشته اینترنت اهدایی میدن لابد داخلیه؟!!قراره 34درصد اینترنت رو گرون کنن
سلام، یه عکس از صفحه status وضعیت مودمتون بگیرین ارسال کنینما مشکل قطعی اینترنت و خش خش تلفن داشتیم. از مخابرات اومدن و یه قسمتی از سیم تلفن رو عوض کردن و مشکل قطعی نت و تلفن کامل حل شد. اما از اون روز به بعد سرعت دانلود با هر سایت و سروری روی 400 کیلوبایت محدود شده و نه پایینتر میره و نه بالاتر قبل از این قطعیها روی 1.5 مگ بود.
کسی احیانا میدونه مشکل کجاست؟
به پشتیبانی هایوب هم که زنگ میزنی طرف میگه برو سافت 98 یه فایل دانلود کن سرعت رو بهم بگو. تهشم میگه مودم رو خاموش روشن کن
با این وضعیت نهایت بتونی ۵۰۰-۶۰۰ کیلوبایت دانلود کنی.
داداش اومدن ری#دن تو خطت که
سلام برید تو سایت IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test اسکرین شاتش رو بفرستید نمونش:View attachment 323328
ببین از این جعبه ها که یک خط را میکنه 10 خط نصب نکرده باشند.ما مشکل قطعی اینترنت و خش خش تلفن داشتیم. از مخابرات اومدن و یه قسمتی از سیم تلفن رو عوض کردن و مشکل قطعی نت و تلفن کامل حل شد. اما از اون روز به بعد سرعت دانلود با هر سایت و سروری روی 400 کیلوبایت محدود شده و نه پایینتر میره و نه بالاتر قبل از این قطعیها روی 1.5 مگ بود.
کسی احیانا میدونه مشکل کجاست؟
به پشتیبانی هایوب هم که زنگ میزنی طرف میگه برو سافت 98 یه فایل دانلود کن سرعت رو بهم بگو. تهشم میگه مودم رو خاموش روشن کن
خیلی موقعیت داشتیم که همه چیو درست کنیم ولی ما ترسوییم!رسما نه تنها قیمت بسته ها ۲ برابر شده که حتی ایرانسل بسته شبانه ۲ تا ۷شم کلا حذف کرده. همراه اول هنوز ۱ تا ۱۱ رو داره که سریع بگیرید تا اینم حذف نشده.
۱ گیگ ۳۰ روزه ۱۴ هزارتومن! اگه عین انسانهای اولیه وسط جنگل کنار یه مشت حیوان زندگی میکردیم از الان شرایط بهتری میداشتیم!
یه مشت حر...زاده که شکم سیری ندارن نتونستن دزدی از بسته اینترنت رو هم نادیده بگیرن. تا چند وقت دیگه پول اکانت ظرفیتی و سرویس و دیسک رو باید بدیم فقط برا اینترنت مزخرف این بیشرفها.
بالاتر گفتم افزایش ۳۴ درصدی نیست و بیش از این حرفاست.رسما نه تنها قیمت بسته ها ۲ برابر شده که حتی ایرانسل بسته شبانه ۲ تا ۷شم کلا حذف کرده. همراه اول هنوز ۱ تا ۱۱ رو داره که سریع بگیرید تا اینم حذف نشده.
۱ گیگ ۳۰ روزه ۱۴ هزارتومن! اگه عین انسانهای اولیه وسط جنگل کنار یه مشت حیوان زندگی میکردیم از الان شرایط بهتری میداشتیم!
یه مشت حر...زاده که شکم سیری ندارن نتونستن دزدی از بسته اینترنت رو هم نادیده بگیرن. تا چند وقت دیگه پول اکانت ظرفیتی و سرویس و دیسک رو باید بدیم فقط برا اینترنت مزخرف این بیشرفها.
من همین الان دو بسته شبانه ایرانسل 2 تا 7 صبح 30 گیگ خریدم هنوز که هستشرسما نه تنها قیمت بسته ها ۲ برابر شده که حتی ایرانسل بسته شبانه ۲ تا ۷شم کلا حذف کرده. همراه اول هنوز ۱ تا ۱۱ رو داره که سریع بگیرید تا اینم حذف نشده.
تو سایتشم من هرچی میگردم بسته ۲ تا ۷ پیدا نمیکنم! بسته ای که شما خریدی نیست. ممنون میشم عکسشو بفرستی چون اون کدشم که فعالش میکرد الان یه بسته ۷۰ تومنی میاره!من همین الان دو بسته شبانه ایرانسل 2 تا 7 صبح 30 گیگ خریدم هنوز که هستش
View attachment 323571