بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات از ipv6 پشتیبانی نمیکنه، تو ایران فقط رایتل، ایرانسل و آسیاتک از ipv6 پشتیبانی میکنند. (شاید اپراتور های دیگه هم باشند که از ipv6 پشتیبانی کنند که من تست نکرده باشم؛ اما می‌دونم که مخابرات، همراه اول(و مبین نت) و شاتل پشتیبانی نمیکنند)

باز نشدن بازیتون از فیلترینگه یا از تحریم؟ بازیتون توی PC هست یا playstation? اگه توی playstation بازی میکنید و مشکل باری از تحریم ها نباشه و فقط فیلترینگ باشه راه دور زدنش رو بلدم اما باید PC لینوکس (یا سرور لینوکس) داشته باشین و playstation امکان ست کردن پراکسی رو داشته باشه( نمی‌دونم داره یا نه). اگه بازیتون توی ویندوزه نیازی به لینوکس ندارین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KinG-ScorpioN
دوستان یه سوال.کلا خیابون ما ایرانسل نتش خیلی بد آنتن میده ولی دقیقا خیابون بالایی عالیه.چندجا انگار شنیدم app هست که بشه سویتچ کرد بین دکل های آنتن دهی.همچین چیزی هست؟

دوستان یه سوال.کلا خیابون ما ایرانسل نتش خیلی بد آنتن میده ولی دقیقا خیابون بالایی عالیه.چندجا انگار شنیدم app هست که بشه سویتچ کرد بین دکل های آنتن دهی.همچین چیزی هست؟
سلام، اگه برنامه ای باشه که بین دکل ها سوییچ کنه احتمالا روت بخواد! شنیدم بعضی از مودم های lte امکان تغییر دکل رو دارن.

• Sad
Reactions: Rohshen
به نظرم اگر می‌خواید خیلی حرفه‌ای بازی آنلاین کنید، بهترین گزینه اینترنت‌های اختصاصی هستش. این اینترنت‌ها از یه طرف پینگ و جیتر عالی برای اجرای بازی‌های آنلاین دارند و می‌تونید خیلی سریع و بدون لگ بازی‌های خودتون رو اجرا کنید، از طرف دیگه معمولا بر اساس پهنای باندی که خرید کردید هزینه پرداخت می‌کنید و دیگه بابت ترافیک اینترنت و حجم آپلود و دانلودتون هزینه نمی‌کنید. در حقیقت با خرید اینترنت پوینت تو پوینت فقط پول پهنای باند رو پرداخت می‌کنید و از طرف دیگه سرعتش از همه لحاظ در همه‌ی شرایط در ساعت‌های مختلف شبانه روز سرعتی که خرید کردید رو بهتون تحویل می‌ده. سرعت آپلود و دانلودش هم با هم برابره و برخلاف ADSL و TD-LTE به صورت متقارن، یک سرعت مشخص از آپلود و دانلود رو بهتون تحویل میده.

مخابرات از ipv6 پشتیبانی نمیکنه، تو ایران فقط رایتل، ایرانسل و آسیاتک از ipv6 پشتیبانی میکنند. (شاید اپراتور های دیگه هم باشند که از ipv6 پشتیبانی کنند که من تست نکرده باشم؛ اما می‌دونم که مخابرات، همراه اول(و مبین نت) و شاتل پشتیبانی نمیکنند)

باز نشدن بازیتون از فیلترینگه یا از تحریم؟ بازیتون توی PC هست یا playstation? اگه توی playstation بازی میکنید و مشکل باری از تحریم ها نباشه و فقط فیلترینگ باشه راه دور زدنش رو بلدم اما باید PC لینوکس (یا سرور لینوکس) داشته باشین و playstation امکان ست کردن پراکسی رو داشته باشه( نمی‌دونم داره یا نه). اگه بازیتون توی ویندوزه نیازی به لینوکس ندارین.
واسه اکثر بازیا مشکل دارم تو ps5 بعضیاشون فقط رو مخابرات وصل نمیشه رو بقیه اپراتورا مشکلی ندارن دیگه خستم کرده واسه هربار بازی کردن باید قبلش لب تاپ روشن کنم فیلترشکن شیر کنم که اینم دردسرا خودشو داره
خواستم دیگه تخلیه کنم بیام آسیاتک این روش دور زدن با سرور لینوکس چطوریه چقد داره هزینه ؟

از دیروز صبح تا همین الان تمام خطوط تلفن ثابت منطقه ما قطع شدن
هر چی هم ۲۰۱۱۷ تماس میگیرم منشی ضبط شده میگه در حال رفع خرابی می باشیم
فردا صبح برم اداره مخابرات ببینم چی شده

از دیروز صبح تا همین الان تمام خطوط تلفن ثابت منطقه ما قطع شدن
هر چی هم ۲۰۱۱۷ تماس میگیرم منشی ضبط شده میگه در حال رفع خرابی می باشیم
فردا صبح برم اداره مخابرات ببینم چی شده
سلام احتمالا کابل برگردونه

فقط رو مخابرات وصل نمیشه رو بقیه اپراتورا مشکلی ندارن
سلام رو چه اپراتوری میاد بازی؟

این روش دور زدن با سرور لینوکس چطوریه چقد داره هزینه ؟
اگه بخواین سرور بخرین هزینه داره, pc یا لب تاپ شیر کردن هزینه خاصی نداره. سرور لینوکس اگه بخواین بگیرین توی اروپا باشه برای بازی شاید بهتر باشه.

سلام احتمالا کابل برگردونه

اگه بخواین سرور بخرین هزینه داره, pc یا لب تاپ شیر کردن هزینه خاصی نداره. سرور لینوکس اگه بخواین بگیرین توی اروپا باشه برای بازی شاید بهتر باشه.

کابل برگردون یعنی چی :D

من فکر کردم کابل‌ها رو دزدیدن اما رفتم تو کوچه نگاه کردم کابل‌ها و جعبه تقسیم سر جاشون هست

آخرین ویرایش:
مثلاً بازی bf 2042 یا elden ring با آسیاتک و شاتل یا حتی نت سیم کارتی هیچ مشکلی ندارن ولی با نت مخابراتم فقط با فیلترشکن میشه وصل شد
این سرور زدن روش فری نداره ؟ مثلا خودمون بسازیم :D
کلا اطلاعاتی در این مورد ندارم ممنون میشم یه توضیحی بدین

مثلاً بازی bf 2042 یا elden ring با آسیاتک و شاتل یا حتی نت سیم کارتی هیچ مشکلی ندارن ولی با نت مخابراتم فقط با فیلترشکن میشه وصل شد
این سرور زدن روش فری نداره ؟ مثلا خودمون بسازیم :D
کلا اطلاعاتی در این مورد ندارم ممنون میشم یه توضیحی بدین
سرور برای ساخت vpn و یا پروکسی مورد نیازه که من نمیدونم ps بیاره یا نه. شما باید ببینین ست پراکسی یا vpn توی ps هست یا نه

بررسی کردم دیدم که فقط پراکسی میشه ست کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KinG-ScorpioN
کابل برگردون یعنی چی :D

من فکر کردم کابل‌ها رو دزدیدن اما رفتم تو کوچه نگاه کردم کابل‌ها و جعبه تقسیم سر جاشون هست
کابل برگردون فرایندیه که کابل های مخابراتی با سیم های تازه مسی یا فیبر نوری جایگزین میشن و وقتی میگید تو یه منطقه تلفن ثابت قطعه و بوق نداره احتمال داره کابل برگردون باشه اما بهتره بپرسین.

• Like
Reactions: Disney 23
کابل برگردون فرایندیه که کابل های مخابراتی با سیم های تازه مسی یا فیبر نوری جایگزین میشن و وقتی میگید تو یه منطقه تلفن ثابت قطعه و بوق نداره احتمال داره کابل برگردون باشه اما بهتره بپرسین.
امیدوارم که همین باشه لااقل ارزشش رو داره
فردا صبح میرم مخابرات پیگیر میشم ، ممنون از کمکتون ❤

امروز صبح رفتم مخابرات پیگیر شدم
تو عملیات حفاری فاضلاب که الان نزدیک یه ساله تو بلوار دارن انجام میدن و یه روز در میون هم لوله آب رو می‌میترکونن و آب رو یه روز قطع می کنن ، اینبار عزیزان زحمت کش دکل مخابرات رو مورد عنایت قرار دادن و کلا زدن ترکوندنش عین حفاری ، حالا چجوری کور بودن دکل رو ندیدن خدا داند ، خودم از نزدیک رفتم دیدم وگرنه باورم نمیشد این حد شل دستی و حماقت ، قشنگ وایساده بودن بالا سر دکل و همه سیما قطع و اصن یه وضعی ، همینجوری خیره شده بودن که حالا چیکارش کنیم :))
فعلا هم گفتن تا اطلاع ثانوی قطعه و باید صبر کنیم عملیات شهرداری تموم شه تا ما دست به کار شیم و امکان داره تا ماه دیگه هم درست نشه
امروز هم زنگ زدم به شاتل که ببینم راهی داره حداقل این اشتراک م نسوزه که گفتن کاریش نمیشه کرد :|
خلاصه که این مدلی ندیده بودیم تو این ۳۳ سال که خدا رو شکر اینم دیدیم 🙄

مهم ترین خبری که تجربه همه مارو تحت تاثیر قرار میده:

موافقت با افزایش ۳۴ درصدی تعرفه اینترنت!

بعد از تمام اخبار و حواشی مربوط به افزایش تعرفه‌های اینترنت تسنیم خبر داده است که در نهایت دولت با افزایش ۳۴ درصدی تعرفه اینترنت موافقت کرده است، با این شرط که اپراتورها کیفیت اینترنت را بالا ببرند:

اپراتورها همچنین این شروط را پذیرفته‌اند: افزایش سایت‌های نسل پنجم به ۱۰ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳، افزایش پوشش نسل چهارم در کشور به ۹۶ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳ و افزایش ۳۰ درصدی میانگین سرعت اینترنت در ۶ ماه آینده؛ به این ترتیب به‌زودی شاهد بالا رفتن قیمت بسته‌های اینترنت خواهیم بود.

پ.ن: :^o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or