KinG-ScorpioN
کاربر سایت
سلام برید تو سایت IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test اسکرین شاتش رو بفرستید نمونش:View attachment 323328
Vdsl مخابرات
سلام برید تو سایت IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test اسکرین شاتش رو بفرستید نمونش:View attachment 323328
مخابرات از ipv6 پشتیبانی نمیکنه، تو ایران فقط رایتل، ایرانسل و آسیاتک از ipv6 پشتیبانی میکنند. (شاید اپراتور های دیگه هم باشند که از ipv6 پشتیبانی کنند که من تست نکرده باشم؛ اما میدونم که مخابرات، همراه اول(و مبین نت) و شاتل پشتیبانی نمیکنند)View attachment 323341
Vdsl مخابرات
سلام، اگه برنامه ای باشه که بین دکل ها سوییچ کنه احتمالا روت بخواد! شنیدم بعضی از مودم های lte امکان تغییر دکل رو دارن.دوستان یه سوال.کلا خیابون ما ایرانسل نتش خیلی بد آنتن میده ولی دقیقا خیابون بالایی عالیه.چندجا انگار شنیدم app هست که بشه سویتچ کرد بین دکل های آنتن دهی.همچین چیزی هست؟
واسه اکثر بازیا مشکل دارم تو ps5 بعضیاشون فقط رو مخابرات وصل نمیشه رو بقیه اپراتورا مشکلی ندارن دیگه خستم کرده واسه هربار بازی کردن باید قبلش لب تاپ روشن کنم فیلترشکن شیر کنم که اینم دردسرا خودشو دارهمخابرات از ipv6 پشتیبانی نمیکنه، تو ایران فقط رایتل، ایرانسل و آسیاتک از ipv6 پشتیبانی میکنند. (شاید اپراتور های دیگه هم باشند که از ipv6 پشتیبانی کنند که من تست نکرده باشم؛ اما میدونم که مخابرات، همراه اول(و مبین نت) و شاتل پشتیبانی نمیکنند)
باز نشدن بازیتون از فیلترینگه یا از تحریم؟ بازیتون توی PC هست یا playstation? اگه توی playstation بازی میکنید و مشکل باری از تحریم ها نباشه و فقط فیلترینگ باشه راه دور زدنش رو بلدم اما باید PC لینوکس (یا سرور لینوکس) داشته باشین و playstation امکان ست کردن پراکسی رو داشته باشه( نمیدونم داره یا نه). اگه بازیتون توی ویندوزه نیازی به لینوکس ندارین.
سلام احتمالا کابل برگردونهاز دیروز صبح تا همین الان تمام خطوط تلفن ثابت منطقه ما قطع شدن
هر چی هم ۲۰۱۱۷ تماس میگیرم منشی ضبط شده میگه در حال رفع خرابی می باشیم
فردا صبح برم اداره مخابرات ببینم چی شده
سلام رو چه اپراتوری میاد بازی؟فقط رو مخابرات وصل نمیشه رو بقیه اپراتورا مشکلی ندارن
اگه بخواین سرور بخرین هزینه داره, pc یا لب تاپ شیر کردن هزینه خاصی نداره. سرور لینوکس اگه بخواین بگیرین توی اروپا باشه برای بازی شاید بهتر باشه.این روش دور زدن با سرور لینوکس چطوریه چقد داره هزینه ؟
سلام احتمالا کابل برگردونه
سلام رو چه اپراتوری میاد بازی؟
اگه بخواین سرور بخرین هزینه داره, pc یا لب تاپ شیر کردن هزینه خاصی نداره. سرور لینوکس اگه بخواین بگیرین توی اروپا باشه برای بازی شاید بهتر باشه.
مثلاً بازی bf 2042 یا elden ring با آسیاتک و شاتل یا حتی نت سیم کارتی هیچ مشکلی ندارن ولی با نت مخابراتم فقط با فیلترشکن میشه وصل شدسلام رو چه اپراتوری میاد بازی؟
اگه بخواین سرور بخرین هزینه داره, pc یا لب تاپ شیر کردن هزینه خاصی نداره. سرور لینوکس اگه بخواین بگیرین توی اروپا باشه برای بازی شاید بهتر باشه.
سرور برای ساخت vpn و یا پروکسی مورد نیازه که من نمیدونم ps بیاره یا نه. شما باید ببینین ست پراکسی یا vpn توی ps هست یا نهمثلاً بازی bf 2042 یا elden ring با آسیاتک و شاتل یا حتی نت سیم کارتی هیچ مشکلی ندارن ولی با نت مخابراتم فقط با فیلترشکن میشه وصل شد
این سرور زدن روش فری نداره ؟ مثلا خودمون بسازیم
کلا اطلاعاتی در این مورد ندارم ممنون میشم یه توضیحی بدین
کابل برگردون فرایندیه که کابل های مخابراتی با سیم های تازه مسی یا فیبر نوری جایگزین میشن و وقتی میگید تو یه منطقه تلفن ثابت قطعه و بوق نداره احتمال داره کابل برگردون باشه اما بهتره بپرسین.کابل برگردون یعنی چی
من فکر کردم کابلها رو دزدیدن اما رفتم تو کوچه نگاه کردم کابلها و جعبه تقسیم سر جاشون هست
امیدوارم که همین باشه لااقل ارزشش رو دارهکابل برگردون فرایندیه که کابل های مخابراتی با سیم های تازه مسی یا فیبر نوری جایگزین میشن و وقتی میگید تو یه منطقه تلفن ثابت قطعه و بوق نداره احتمال داره کابل برگردون باشه اما بهتره بپرسین.