barney stinson
کاربر سایت
دو روزه واسه من رندوم یکی از نتا سرعتش میره رو 10 کیلوبایت همه جاکسی اینترنتش از دیروز داغون شده ؟ با 13 کیلوبایت دارم از دانلودها دانلود میکنم !
بازیسنتر رو 20 ثانیه طول میده تا بیاره بالا .
صبانت
نظر شخصی من در مورد فیبر نوری اینه که با توجه به اینکه اکثر مودم های فیبر نوری که هوآوی هستند و dns زدن روشون دردسر داره من به شخصه vdsl رو ترجیه میدم.
سلامتو بازیسنتر هم یه تاپیک جداگانه برای این موضوع هست البته.
در ثانی از لحاظ هزینه نصب و راه اندازی، فیبر نوری سرویس به مراتب گرونتریه.
نه من مشکلی ندارم دیشب هم دانلود کردم شبانه الان هم دارم استفاده میکنم بالای 2 3 مگ سرعت داره میدهدوستان اینترنت همراه اولم الان سرعت دانلودش 300kb شده.مشکل سراسریه؟
کدوم توسعه؟سلام، این نهضت توسعه فیبر نوری فقط شامل ftth میشه یا شامل fttc و fttb (vdsl) هم میشه؟
اهواز نه ولی مشهدم، نزدیک به 2 هفته ست تو گیم رینبو ویس چت ندارم، هر DNS ی بگی تست کردم ولی درست نمیشه.اینجا کسی هست اهواز آسیاتک داشته باشه ؟ اگه آره واسه گیم مشکلی نداره ؟
Vdsl مخابرات دارم لعنتی مفت نمی ارزه هیچ گیمی نمیشه بدون فیلترشکن رفع تحریم.... اینا پلی داد
کامل قطعهبا مخابرات کسی مشکل نداره؟ سامانه از دسترس خارجه. صبح یک خریتی کردم مودم را ریست کردم دیگه ip نمیگیره.
سلام برید تو سایت IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test اسکرین شاتش رو بفرستید نمونش:اهواز نه ولی مشهدم، نزدیک به 2 هفته ست تو گیم رینبو ویس چت ندارم، هر DNS ی بگی تست کردم ولی درست نمیشه.
دوستام که ISP هاشون فرق داره مشکل ندارن.
نمیدونم از طرف آسیاتکه یا یوبیسافت.
ولی از لحاظ پینگ خوبه و اگه کیفیت خط خودت خوب باشه پینگ بدون نوسان و مساعدی داره.