بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی اینترنتش از دیروز داغون شده ؟ با 13 کیلوبایت دارم از دانلودها دانلود میکنم !
بازیسنتر رو 20 ثانیه طول میده تا بیاره بالا .
صبانت
دو روزه واسه من رندوم یکی از نتا سرعتش میره رو 10 کیلوبایت همه جا

سلام, امکان افزایش ولتاژ از سمت مخابرات وجود داره؟ چون ولتاژ کم شده انقار!
و اینکه یه مودم قدیمی داشتم که بردش رو به سیم تلفن لحیم کرده بودم و snr زیاد شده بود, اما مودم جدیدم رونمیتونم باز کنم; چون خیلی سفته و میترسم بشکنه. باز دارم تلاش میکنم و اگه بهتر شد بهتون میگم.

آخرین ویرایش:
نظر شخصی من در مورد فیبر نوری اینه که با توجه به اینکه اکثر مودم های فیبر نوری که هوآوی هستند و dns زدن روشون دردسر داره من به شخصه vdsl رو ترجیه میدم.

تو بازیسنتر هم یه تاپیک جداگانه برای این موضوع هست البته.
در ثانی از لحاظ هزینه نصب و راه اندازی، فیبر نوری سرویس به مراتب گرونتریه.
سلام
میشه اسم اون تاپیک رو بگید چون پیداش نکردم

اینجا کسی هست اهواز آسیاتک داشته باشه ؟ اگه آره واسه گیم مشکلی نداره ؟
Vdsl مخابرات دارم لعنتی مفت نمی ارزه هیچ گیمی نمیشه بدون فیلترشکن رفع تحریم.... اینا پلی داد

اینجا کسی هست اهواز آسیاتک داشته باشه ؟ اگه آره واسه گیم مشکلی نداره ؟
Vdsl مخابرات دارم لعنتی مفت نمی ارزه هیچ گیمی نمیشه بدون فیلترشکن رفع تحریم.... اینا پلی داد
اهواز نه ولی مشهدم، نزدیک به 2 هفته ست تو گیم رینبو ویس چت ندارم، هر DNS ی بگی تست کردم ولی درست نمیشه.
دوستام که ISP هاشون فرق داره مشکل ندارن.
نمیدونم از طرف آسیاتکه یا یوبیسافت.
ولی از لحاظ پینگ خوبه و اگه کیفیت خط خودت خوب باشه پینگ بدون نوسان و مساعدی داره.

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
اهواز نه ولی مشهدم، نزدیک به 2 هفته ست تو گیم رینبو ویس چت ندارم، هر DNS ی بگی تست کردم ولی درست نمیشه.
دوستام که ISP هاشون فرق داره مشکل ندارن.
نمیدونم از طرف آسیاتکه یا یوبیسافت.
ولی از لحاظ پینگ خوبه و اگه کیفیت خط خودت خوب باشه پینگ بدون نوسان و مساعدی داره.
سلام برید تو سایت IPv6 test - IPv6/4 connectivity and speed test اسکرین شاتش رو بفرستید نمونش: Screenshot from 2023-12-26 09-43-09.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KinG-ScorpioN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or