بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

Screenshot 2023-11-26 121120.png Screenshot 2023-11-26 121046.png
سلام دوباره

بالاخره اسیاتک اینترنت منو بعد از 10 روز درست کردن و این شد نتیجش، تقریبا دیگه داشتم میرفتم که vdsl بخرم که الان این نتایجو که میبینم منصرف شدم، چون اصلا معلوم نیس vdsl مخابرات پکت لاس صفر بده بهم. حقیقتا راضیم. برا من کیفیتش مثل 8 سال پیش های وب هستش. انشاالله بعدشم همینطوری خوب میمونه.
و همچنین فهمیدم که مشکل اختلال اینترنت قبلیم یعنی های وب بخواطر پورتم توی مخابرات شهرم بوده :Biggrin: هر چند که این دوماهی، تو کل کشور گند زده شده بود بهش

View attachment 319807View attachment 319808
سلام دوباره

بالاخره اسیاتک اینترنت منو بعد از 10 روز درست کردن و این شد نتیجش، تقریبا دیگه داشتم میرفتم که vdsl بخرم که الان این نتایجو که میبینم منصرف شدم، چون اصلا معلوم نیس vdsl مخابرات پکت لاس صفر بده بهم. حقیقتا راضیم. برا من کیفیتش مثل 8 سال پیش های وب هستش. انشاالله بعدشم همینطوری خوب میمونه.
و همچنین فهمیدم که مشکل اختلال اینترنت قبلیم یعنی های وب بخواطر پورتم توی مخابرات شهرم بوده :Biggrin: هر چند که این دوماهی، تو کل کشور گند زده شده بود بهش
والا شما 8.8.8.8 اینه برای من 4.2.2.4 مثل شماست حدود 70 خیلی پینگ مناسبی نیست برای 8.8.8.8

Untitled.jpg

والا شما 8.8.8.8 اینه برای من 4.2.2.4 مثل شماست حدود 70 خیلی پینگ مناسبی نیست برای 8.8.8.8

View attachment 319810
تازه داشتم فکر میکردم که پینگم نسبت به اینترنت قبلیم( 150 با پکت لاس 6%) بهتر شده :-s
اینکه شما تهرانی نمیتونه دلیل پینگ خوبت باشه؟
تماس گرفتم باید چی بگم که تغییر بده تا پینگم بهتر شه؟ که یه وقت فکر نکنه که من چیزی نمیدونمو یه جوری دست به سرش کنیم بره. سرویس گیمینگ هم برای من غیر فعاله چون سرویسم بیت استریمه
الان که تست کردم من با 4.2.2.4 پینگ 140میگیرم 🐢
ای بابا استانداردم رو بردی بالا

آپدیت: با چت انلاین که صحبت کردم گفت نرماله وبعدشم 2 بار تنظیمات رو تغییر داد هیچ تغییر نکرد ، چون سرویس بیت استریمه

با همین میسوزم و میسازم:(

آخرین ویرایش:
تازه داشتم فکر میکردم که پینگم نسبت به اینترنت قبلیم( 150 با پکت لاس 6%) بهتر شده :-s
اینکه شما تهرانی نمیتونه دلیل پینگ خوبت باشه؟
تماس گرفتم باید چی بگم که تغییر بده تا پینگم بهتر شه؟ که یه وقت فکر نکنه که من چیزی نمیدونمو یه جوری دست به سرش کنیم بره. سرویس گیمینگ هم برای من غیر فعاله چون سرویسم بیت استریمه
الان که تست کردم من با 4.2.2.4 پینگ 140میگیرم 🐢
ای بابا استانداردم رو بردی بالا

آپدیت: با چت انلاین که صحبت کردم گفت نرماله وبعدشم 2 بار تنظیمات رو تغییر داد هیچ تغییر نکرد ، چون سرویس بیت استریمه

با همین میسوزم و میسازم:(
دیگه چی بگم بعضی مناطق رو نمیشه کاریش کرد
نه به تهران بودن ربطی نداره چون اشنا دارم که شهر های دیگه هستن و پینگشون مثل منه بیشتر به سرویس دهنده برمیگرده که شاتل اکثرا پایین ترین پینگ رو میده
اما تو شهر شیراز آشنا دارم با های وب پینگ منو داره :D ( های وب معروفه به بد بودن )

• Sad
Reactions: badzuss
امروز بعد از چند هفته که درگیر ساخت یه فیل-تر شکن به شیوه جدید بودم بالاخره جواب داد
این دنیای لینوکس خیلی باحاله همینطور کد میزنی میزنی بعدش که جواب میگیری انگار دنیارو بهت دادن :D

سریعترین وی پی ان تاریخ ایران رو ساختم :-" اما خب برای استفاده شخصی اونم یوتیوب
من باهاش counter strike هم میزنم و پینگ خوبی میده برای جاهایی که فیلتره
ولی هزینه سرور داره برام اگه کسی از بچه ها خواست ای پی ثابت و روی همه اوپراتور ها و اینترنت ها جواب میده، پی ام بدین (هزینه داره)

خوبه
پیشگامان هم دارم الان خوبه
پیشگامان عالیه من تا حالا از روزی که خریدم واقعا مشکل افت سرعت و قطعی نداشتم هم به لحاظ قیمت و هم سرعت عالیه نسبت به اپراتورهای مخابرات و های وب که من تجربه خرید داشتم ازشون

پیشگامان عالیه من تا حالا از روزی که خریدم واقعا مشکل افت سرعت و قطعی نداشتم هم به لحاظ قیمت و هم سرعت عالیه نسبت به اپراتورهای مخابرات و های وب که من تجربه خرید داشتم ازشون
شما پینگت چطوره؟
بازی انلاین هم میکنی؟

دیگه چی بگم بعضی مناطق رو نمیشه کاریش کرد
نه به تهران بودن ربطی نداره چون اشنا دارم که شهر های دیگه هستن و پینگشون مثل منه بیشتر به سرویس دهنده برمیگرده که شاتل اکثرا پایین ترین پینگ رو میده
اما تو شهر شیراز آشنا دارم با های وب پینگ منو داره :D ( های وب معروفه به بد بودن )
درود به بارنی مایکرو باز :دی خوبی؟
آقا این شاتل تو شیتلر شکنج بد نشده ؟ من با هیچی نمیتونم وصل شم ~X(

• Smile
Reactions: barney stinson
درود به بارنی مایکرو باز :D خوبی؟
آقا این شاتل تو شیتلر شکنج بد نشده ؟ من با هیچی نمیتونم وصل شم ~X(
درود بر شما
والا الان میگم میبندنش =))
ولی برای من اتفاقا یهو وایرگارد داره مشتی کار میکنه یعنی هر شیتلر شکنجی که وایرگارد داشته باشه مشتی کار میکنه حدود یکی دو ماه پیش مشکل داشت این پروتکل
برای مثلا vypr یا pure یا البته سرور شخصی هم گرفتم روش وایرگارد اجرا کردم خیلی خوب جواب داده خواستی حتی بگو چند تا تست میفرستم برات چک بکن ببین کار میکنن یا نه

• Love
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or