بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان تهران سمت پیروزی نیروی هوایی آسیاتک شاتل یا مخابرات کدومشون خوبن لطفا میگین زود برای گیم میخوام adsl که dns کلاد فلیر پینگ بده گوگل و بقیه پینگ پایین سرعت خوب برای کنسول ps5 هم خوب باشه چی پیشنهاد میدین کدوم از این 3 تا؟

دیگه هزار تومنم به های وب پارس آفلاین پول نمیدمممممم باز کنسولم بار 1000 قطعه کلاد فلیرم کامل قطع و بقیه قطع دارم تخلیه میکنم خطمو الاننننننننن ~X(

الان adsl از کجا دارین تهران وصلین به ps5 ؟ -- من با سیم کارت همراه اول زدم وصل شد! اینم زدم همین امروز خطمو تخلیه کنه دیوونم کردن 🔥 ~X(

مخابرات اسیا تک هم سرویس گیمینگ دارن ؟

آخرین ویرایش:
دوستان تهران سمت پیروزی نیروی هوایی آسیاتک شاتل یا مخابرات کدومشون خوبن لطفا میگین زود برای گیم میخوام adsl که dns کلاد فلیر پینگ بده گوگل و بقیه پینگ پایین سرعت خوب برای کنسول ps5 هم خوب باشه چی پیشنهاد میدین کدوم از این 3 تا؟

دیگه هزار تومنم به های وب پارس آفلاین پول نمیدمممممم باز کنسولم بار 1000 قطعه کلاد فلیرم کامل قطع و بقیه قطع دارم تخلیه میکنم خطمو الاننننننننن ~X(

الان adsl از کجا دارین تهران وصلین به ps5 ؟ -- من با سیم کارت همراه اول زدم وصل شد! اینم زدم همین امروز خطمو تخلیه کنه دیوونم کردن 🔥 ~X(

همون شاتل رو بگیر. فعلن بهترین گزینس.
ولی بارها گفته شده که نه تنها منطقه مخابراتی و فاصله و... مهمه شرایط خونه با خونه متفاوته

مخابرات سرویس گیمینگ نداره. زنگ بزنی یه سری تغییراتی میدن که تاثیری هم نداره.
آسیاتک سرویس گیمینگ داره ماهی ۴ هزار تومن. تاثیری نداره و سایت های تحریمی روهم مثل شاتل باز نمی کنه.

پ.ن : پارس آنلاین وجود خارجی نداره. های وب فقط از اسم برند استفاده می کنه.

ویرایش: شاتل یه سرویس ۱۰۰ و خورده ای داره. اونو بگیر که وضعیت رو تست کنی. اگر راضی نبودی شاتل از همه isp ها سریعتر جمع آوری میکنه.
ولی اگر آسیاتک بگیری و بخای دیسرانژ کنی، فک کنم یک ماهی اسیرت می کنن.

• Like
Reactions: KingHamid_Iran
همون شاتل رو بگیر. فعلن بهترین گزینس.
ولی بارها گفته شده که نه تنها منطقه مخابراتی و فاصله و... مهمه شرایط خونه با خونه متفاوته

مخابرات سرویس گیمینگ نداره. زنگ بزنی یه سری تغییراتی میدن که تاثیری هم نداره.
آسیاتک سرویس گیمینگ داره ماهی ۴ هزار تومن. تاثیری نداره و سایت های تحریمی روهم مثل شاتل باز نمی کنه.

پ.ن : پارس آنلاین وجود خارجی نداره. های وب فقط از اسم برند استفاده می کنه.

ویرایش: شاتل یه سرویس ۱۰۰ و خورده ای داره. اونو بگیر که وضعیت رو تست کنی. اگر راضی نبودی شاتل از همه isp ها سریعتر جمع آوری میکنه.
ولی اگر آسیاتک بگیری و بخای دیسرانژ کنی، فک کنم یک ماهی اسیرت می کنن.
شاتل خیلی گرون شده ارزش نداره واسه یه adsl منسوخ شده در دنیا که بزور 7 مگابیت لاکپشتی هندل میکشه با بقیه مشکلاتش... فیبر نوری بود vdsl یه چیزی ولی اونم که سمت ما کلا هیچ خبری نیست البته که بازم قیمت و حجم مطرح همه جای دنیا سرعت محور قیمت تعیین میکنن اینجا حجم سود نوجومی داره براشون متاسفانه شما حجمهای فیب نوری ببینی ماله شاتل خندت میگیره اخه با اون سرعت 50 یا 80 گیگ !!!! ... اینترنت کشور بشدت کار داره ....

آخرین ویرایش:
شاتل خیلی گرون شده ارزش نداره واسه یه adsl منسوخ شده که بزور 7 مگابیت میکشه با بقیه مشکلاتش...
دیگه خود شما سوال کردید به نظر میاد کلا شاتل از بقیه با اعتبار تره حالا میتونید ریسک بیشتری کنید اسیاتک بگیرید شاید خوب بود

• Like

در وحله اول برو مخابرات بپرس تجهیزات فیبر دارن بهتون فیبر بدن
اگر ندادن بعد برو سراغ شاتل
اگر شاتل جواب نبود آسیاتک رو امتحان کن
فاصله ، کافو ها ی بین شما و مرکز ، کیفیت کارت های نصبی DSLAM توی مرکز و...... همه دست به دست هم میدن که یه نت خوب داشته باشین !

• Like
دوستان گفتم یه اطلاعات کلی درباره vdsl بدم شاید به دردتون بخوره.
در مورد vdsl مخابرات باید بگم که به شخصه تا 80 مگابیت هم دیدم که جواب میده ولی خب زیاد استیبل نیست. سرعت آپلود هم معمولن نصف دانلود میشه. یعنی هرچی سرعت دانلودتون هست تقریبن نصفش رو آپلود بهتون میده.

View attachment 319335

این الان وضعیت vdsl مخابرات هستش. لازم به ذکره که snr با اینکه پایینه ولی تقریبن همیشه ثابته. به همین دلیل هم پاکت لاس و ... از این بابت ندارید.
سرعت آپلود روهم همونطور که میبینید 36 مگابیته که در مقایسه با حداکثر 1 تا 1.5 مگابیت adsl (در ایران)، سرعت بسیار خوبیه.

نظر شخصی من در مورد فیبر نوری اینه که با توجه به اینکه اکثر مودم های فیبر نوری که هوآوی هستند و dns زدن روشون دردسر داره من به شخصه vdsl رو ترجیه میدم. تو بازیسنتر هم یه تاپیک جداگانه برای این موضوع هست البته.
در ثانی از لحاظ هزینه نصب و راه اندازی، فیبر نوری سرویس به مراتب گرونتریه.

ولی خب اگر مساله مالیش براتون مهم نیست و با dns و... کاری ندارید، مسلمن یه بچه دبستانی هم میدونه که ffth از vdsl سرعت و کیفیت بالاتری داره ))
داداش ممنونم ازت بابت این اسکرین شات. اینطور که دارم میبینم باید برم به سمت vdsl
چون من علی رغم همه تلاش هایی که تا الان کردم و 195 هم شکایت دادم هنوز که هنوز هی میگن داریم بررسی میکنیم. حتی گفتن که تا 72 ساعت نتیجه رو بهتون میدیم ولی باز خودم زنگ زدم و پشتیبان گفت که چیزی برای ما نفرستادن و برام درخواست پیگیری فرستاد.

بعد یه سوال درمورد vdsl: مگه نهایت سرعتی که میفروشن 50 مگابیت نیست؟ چطوری بالاتر 50 میره؟ یعنی سقف سرعت براش تعیین نمیکنن؟ یعنی با خطوط بی نویزی که من دارم تا بالا 100 هم باید بره دیگه؟

vdsl کلا یکی دو مگابیت سرعت آپلود داره که با adsl برابره ، فقط اوضاع دانلودش بهتره ، از طرفی شما بستر فیبر رو با کابل مسی مقایسه میکنید ؟! :|
مودم هایی که مخابرات تو این چند ساله بسته به تجهیزات داخل مرکز ارائه کرده چیزی جز این سه برند نیست: (کاری به مشترکای تجاری ندارم که روی سیسکو دارن سرویس میگیرن) ، huawei fiberhome zhone
متاسفانه کل تجهیزات فعلا انحصاری هواووی و فایبرهومه غیر از این دو مشترک چیز دیگه ای نمیتونه بزاره دلیلشم اینه که برند های دیگه روی olt نمیتونن رجیستر بشن !
محض اطلاعتون مشترک های فیبر کمترین سرعتی که رو فیبر دارن میگیرن 50 مگابیته ، حالا بگذریم یسریا رو 300 با مودمای هواووی دارن استفاده میکنن !
داداش یعنی برای vdsl فقط باید از همین 3 برند خرید؟ هر چی دیگه ای داشته باشی جواب نمیده؟

داداش یعنی برای vdsl فقط باید از همین 3 برند خرید؟ هر چی دیگه ای داشته باشی جواب نمیده؟
چرا منظورم فیبر بود ، واسه vdsl مهم نیست چی میخری، محدودیتی روی vendor نیست
بعد یه سوال درمورد vdsl: مگه نهایت سرعتی که میفروشن 50 مگابیت نیست؟ چطوری بالاتر 50 میره؟ یعنی سقف سرعت براش تعیین نمیکنن؟ یعنی با خطوط بی نویزی که من دارم تا بالا 100 هم باید بره دیگه؟
میگن 50 ولی تاجایی که بستر اجازه بده براتون باز میکنن
تا 300 هم جا داره :D

• Like
Reactions: badzuss
چرا منظورم فیبر بود ، واسه vdsl مهم نیست چی میخری، محدودیتی روی vendor نیست

میگن 50 ولی تاجایی که بستر اجازه بده براتون باز میکنن
تا 300 هم جا داره :D
به به، مرسی ازت. پس یواش یواش برم کارهاشو انجام بدم، اسیاتک هم تف کنم بره پی کارش. البته که برای کارم اینترنت استیبلی بود ولی خوب...

داداش ممنونم ازت بابت این اسکرین شات. اینطور که دارم میبینم باید برم به سمت vdsl
چون من علی رغم همه تلاش هایی که تا الان کردم و 195 هم شکایت دادم هنوز که هنوز هی میگن داریم بررسی میکنیم. حتی گفتن که تا 72 ساعت نتیجه رو بهتون میدیم ولی باز خودم زنگ زدم و پشتیبان گفت که چیزی برای ما نفرستادن و برام درخواست پیگیری فرستاد.

ببین سیستم این شکلیه که اگر ۵۰ مگابیت رو بخری، بعدش امکان بالابردن سرعت رو داری.
اونم باید زنگ بزنی یه مقدار باهاشون کلنجار بری.
ولی اگر پلن های زیر ۵۰ رو بگیری، ۱ مگابیت هم بالاتر نمیبرن.
البته قبلن اینطوری نبود و زیاد سخت نمی گرفتن ولی چند وقته داستان به همین شگله که گفتم.

• Like
Reactions: badzuss
دوستانی که شاتل دارن اگه سرویس 16 مگ داشته باشی و ماه بعد 8 مگ بخری رو 16 میمونه؟
پارس انلاین که اینجوری بود ولی 3 ماهه اومدم شاتل داره تموم میشه :دی

دوستانی که شاتل دارن اگه سرویس 16 مگ داشته باشی و ماه بعد 8 مگ بخری رو 16 میمونه؟
پارس انلاین که اینجوری بود ولی 3 ماهه اومدم شاتل داره تموم میشه :D
پهنای باندتون رو معمولا همون میزارن میمونه(روی مودم میتونی چک کنی) ولی با توجه به اشتراکی بودن سرویسا ، اگر کسی پهنای باند بیشتری خریده باشه ، ترافیک ش نسبت به شما الویت بیشتری داره ...........

• Like
Reactions: Refill
پارس انلاین که اینجوری بود ولی 3 ماهه اومدم شاتل داره تموم میشه :D
نه ، من ماه پیش ۱۶ مگ داشتم ، بعد این ماه که ۸ گرفتم دیدم خودش اتومات سرعت رو آورده رو ۸

• Like
Reactions: Refill

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or